I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Tokop / jb2

Příspěvekod ackocc » 02 led 2020, 14:21

1. admin mi nedal pri grabe ani 1s na odpoved
2. hltv dl, 32:30 grab
alf
ackocc
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Tokop / jb2

od Rumcajz » 02 led 2020, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tokop / jb2

Příspěvekod Tokop » 02 led 2020, 15:17 VIP

Měl si určitě víc než jednu sekundu na odpověď. Na to, že sis tam zrovna chodil a já tě graboval pryč si mohl v klidu stihnout odpovědět. Je pravda, že hráčům dávám většinou víc času, ale ty stejně nemůžeš odpovědět, protože stále nemáš mik a stále chodíš k CT a děláš tam blbosti. Pověz nám kolikrát si byl už přehozený, protože nemáš mikrofon. Věřím, že číslo je minimálně trojciferné. Neztrácej můj i tvůj čas blbostma a už tam nelez, když stejně nemáš mik.

Hromada adminů ztrácí čas tím, že chodí po serverech a "starají" se o DIP hráče, aby mohla hra plynout, což dává smysl. A potom tady seš ty, který je nějakou částí portálu a týmu a stejně má zapotřebí plýtvat svým i mým časem. To ti zapomněli odebrat skupinu Mapper? Doufám, že se nějaká kompetentní osoba koukne na to co seš zač a co tady provádíš nebo se sám probereš.

PS: Pošli mi elixír mladí Mappere. ;)
post936272.html#p936272 2019 - 16 let
post788485.html#p788485 2017 - 16 let
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod ackocc » 02 led 2020, 15:31

no lol, vy stale nedokazete pochopit, ze som supporter, a 'staram' sa o dead sekciu, nejsom admin ci akademik ze som sucastou teamu xd neviem jake mas ty ocakavania, ale ked mi vyhodis na screen text ze rekni nam nejakou vetu a do sekundy ma plesknes o zem, tak ja nemam sancu drzat bind a povedat ti vetu. a ver mi, nepustam songy, nedavam tks, nekazim hru nahodami napr. tak neviem, co myslim tymi blbostami okrem par fks, ktore vynahranim vdckami. a s cim mas problem, ze si chodim fragovat na jailbreaky? fks chodit nedavam, obcas dam fk ale stale sa pravidla ucim, nemam ich nastudovane jak tyxd ale o servery sa staras, chodis ma stalkovat po jailbreakoch, ale nevsimol si si, ze u t bol hrac, co ma +150 identit v hlstats, ze? xd a tie dve linky, jaky maju zmysel? keby si vedel aspon datum a mesiac narodenia, nevyplodil by si nieco take
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 02 led 2020, 15:40 VIP

Keď si u CT, máš mať mikrofón v stotine sekundy k dispozícii v prípade, že je nutné ho použiť. A nie hľadať ho 5 sekúnd pod stolom. Za tú dobu, čo si bol v grabe, si mohol odpovedať.

Toto ale nie je prvý prípad, kde sa stretávame s tým, že si bol u CT bez mikrofónu. Už niekoľkokrát mi prišla sťažnosť na to, že lozíš k CT, keď nemáš mikrofón. Bohužiaľ, taká vec sa rieši len prehodením od CT. Dokonca mám pocit, že ja sám som ťa za to neraz prehodil.
Pokiaľ to ale neprestane, nebude problém spraviť výnimku a prístup k CT sa ti zamedzí.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod ackocc » 02 led 2020, 18:22

tak ja sa stazujem na 1s grab, a vy tu riesite to, ze nemam mik? xd ale stale som nedostal odpoved, jake blbosti robim a ci je fragovanie zakazane, ale ocividne to nikam nevedie :lol:
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 03 led 2020, 14:11 VIP

Na grab som odpovedal, najprv mi to prišlo ok. Po prekonzultovaní ale musím súhlasiť s tým, že to bolo málo času.

Admin bude poučený.

Fragovanie zakázané nie je, pokiaľ sú všetko oprávnené killy. Vždy daj radšej kill ako nevýhodu.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Vyr.]Tokop / jb2

Příspěvekod Gustik » 03 led 2020, 22:32 VIP

Tokop dá příště více času na promluvení a nebude se to opakovat. Takto určitě nebudeme kontrolovat mikrofony!
Pokud si Knedlik nebude jistý při stížnosti, raději se s někým poradí.

Co se acko tebe týče, jestli tě admin opakovaně načapá bez mikrofonu u CT, klidně ti může dát z fleku ban k CT. ;)

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy