• Stránka 1 z 1
Znova
Takže po jedné zprávě se mi lockne žádost? Bez možnosti abych se mohl vyjádřit já? Takže já nehraju na serveru skoro 3 týdny a asi mám ten čas viď tam hrát teď mám tam koupené 2 UVIP do 6.4 a to že někomu píšu úplně mimo gs tak to bereš jak? Píšu mimo Gs ale stejně dostanu Ban? Vtipné. Nemluvě o tom že o mě píšeš že jsem kokot
Taky ještě mi dát mute že napíšu "Takhle tančím když Trsak vydá update sice to není tak často, ale občas jo" Co je na tom? Ještě mi zkus říct že dáváš updaty každý den 1ho byl po 2 týdnech. Na serverech nemám Ban zatím a za co bych měl taky dostat ban? Za to že tam nehraju čekám na důvod "Nehraješ? Tak tu nehraj vůbec"
Ach jo

-
zyx2g - Amatér
Re: Znova
Locknul jsem to protože na Discordu prostě unban nedostaneš
. Napíšu to znovu, asi jsi to nepochopil:
Náš Discord slouží pro hráče, kteří hrajou na našem serveru. Ne pro lidi, kteří tam chodí jen provokovat a dělat bordel. Když na serveru nehraješ, nepotřebuješ být na Discordu. Bingo!
No na hraní jinde máš času hodně, tak bych řekl že jo, že ten čas máš
Tobě jsem to nikdy nenapsal. Napsal jsem to někomu v soukromé zprávě o tobě, to je rozdíl. Navíc jsem to napsal na základě toho, když jsem zjistil že obepisuješ lidi okolo mě a vymýšlíš si pohádky a lži
.
Nehraješ? Tak tu nehraj vůbec.
Přece jen to vaše úžasná frakce mi byla schopná každý týden psát, kolik Vás je a že jestli nebude to a to, tak odejdete a půjdete hrát jinam. A když se to stane tak to nějak nezvládáte a očividně Vás to moc trápí
. Serveru se daří, já mám bez Vás mnohem větší chuť tu něco podnikat, všichni jsou spokojení. To, že vy to nezvládáte už není můj problém.

Náš Discord slouží pro hráče, kteří hrajou na našem serveru. Ne pro lidi, kteří tam chodí jen provokovat a dělat bordel. Když na serveru nehraješ, nepotřebuješ být na Discordu. Bingo!
zyx2g píše:asi mám ten čas viď tam hrát teď
No na hraní jinde máš času hodně, tak bych řekl že jo, že ten čas máš

zyx2g píše:Nemluvě o tom že o mě píšeš že jsem kokot
Tobě jsem to nikdy nenapsal. Napsal jsem to někomu v soukromé zprávě o tobě, to je rozdíl. Navíc jsem to napsal na základě toho, když jsem zjistil že obepisuješ lidi okolo mě a vymýšlíš si pohádky a lži

zyx2g píše:čekám na důvod "Nehraješ? Tak tu nehraj vůbec"
Nehraješ? Tak tu nehraj vůbec.
Přece jen to vaše úžasná frakce mi byla schopná každý týden psát, kolik Vás je a že jestli nebude to a to, tak odejdete a půjdete hrát jinam. A když se to stane tak to nějak nezvládáte a očividně Vás to moc trápí

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Znova
Já si vymýšlím pohádky? Když mi to ten člověk se kterým sis psal potvrdí tak to je velká pohádka
Já si taky psal v soukromé zprávě a dostal jsem Ban
Jo a že obepisuju lidi? Psal jsem si s jedním člověkem
dd Upřímně moc si sereš do huby protože všechno co z tebe vypadne je hovno

-
zyx2g - Amatér
• Stránka 1 z 1