I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]Brano, lolopuska / jb1

Příspěvekod kefr8 » 03 led 2020, 14:03

http://hltv.fakaheda.eu/20312-200102215 ... ow.dem.zip

7:36 Katijka se zbytečně přibližuje k vězňům a zaviní několik úmyslných FA na které Brano vůbec nereaguje.

15:35 Simon je Hauston když Katijka začne skákat do řeči a zaviní 3 zbytečné killy které Brana a lolopusku očividně nezajímají.
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

[Vyr.]Brano, lolopuska / jb1

od Rumcajz » 03 led 2020, 14:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brano, lolopuska / jb1

Příspěvekod Brano21 » 03 led 2020, 14:58 VIP

Prvý čas -> Ok dala tam FA nejakej zebre to sa priznám že som si to nevšimol lebo som sa sústredil na tu zebru čo mala plniť atrakciu ,ktorú som vysvetľoval.

Druhý čas ->
Nikto tam FK nedostal simon bol Hauston a dal jasný príkaz nehýbte sa.
Sa stane že niekedy keď padne simon a chce mať niekto iný simona tak zrazu hovoria všetci u CT nejaké príkazy.
Ale tu bolo jasné kto ma simona (máte sledovať hru -> keby to bolo viac nepriehľadné určite by som im povedal že nech ich nezabíjajú) len niekto tu musí fragovať :roll: :roll:
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Habs » 03 led 2020, 15:00 VIP

7:36 Katijka se zbytečně přibližuje k vězňům a zaviní několik úmyslných FA na které Brano vůbec nereaguje.

Bol som mŕtvy, o situácii som nevedel.

15:35 Simon je Hauston když Katijka začne skákat do řeči a zaviní 3 zbytečné killy které Brana a lolopusku očividně nezajímají.

Padol Simon (ja), hráčka Katijka mala za to, že stihla vziať Simona, preto dala príkaz. Simon bol však Hauston a ten dal iný príkaz. Detailne mi situácia tiež pretiekla medzi prsty. Je síce pravda, že ja by som Vás za toto nezabil, ale na druhej strane by som to nedefinoval ani ako FK, pokiaľ nie je očividné, že by to Katijka urobila úmyselne.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod kefr8 » 03 led 2020, 15:35

Habs píše:
Bol som mŕtvy, o situácii som nevedel.

Ty FA jsou zaměřené jen na Brana, vím že jsi v tu dobu byl nepřítomen na serveru.
Padol Simon (ja), hráčka Katijka mala za to, že stihla vziať Simona, preto dala príkaz. Simon bol však Hauston a ten dal iný príkaz. Detailne mi situácia tiež pretiekla medzi prsty. Je síce pravda, že ja by som Vás za toto nezabil, ale na druhej strane by som to nedefinoval ani ako FK, pokiaľ nie je očividné, že by to Katijka urobila úmyselne.

Kdyby to neudělala úmyslně, tak by se na konci kola nesmála jak blbá a omluvila se do chatu, místo toho napíše "omg stava sa neplač.". Nehledě na to měla dost času na to si uvědomit že Simon není ona ale Hauston. K těm killům si taky nemyslím že to byl FK, ale spíše zbytečné killy které by se nemusely stát kdyby Katijka používala rozum a vy by jste jí aspoň upozornili ať si příště dává pozor, jak je vaším zvykem.

Prvý čas -> Ok dala tam FA nejakej zebre to sa priznám že som si to nevšimol lebo som sa sústredil na tu zebru čo mala plniť atrakciu ,ktorú som vysvetľoval.

Vím že sis toho všiml a vím že neustále skáčeš jak Katijka píská, i kdyby dala úmyslný MFK tak by jsi dělal jako že nevíš o co jde a nedal jí ban. Ale ok, nebudu se v tom dál šťourat, ty si jí klidně nech pobíhat po JB jako kdyby to bylo hns, ale ode mě tu vždycky uvidíš jeden post navíc. :lol:
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Brano21 » 03 led 2020, 15:47 VIP

kefr8 píše:

Vím že sis toho všiml a vím že neustále skáčeš jak Katijka píská, i kdyby dala úmyslný MFK tak by jsi dělal jako že nevíš o co jde a nedal jí ban. Ale ok, nebudu se v tom dál šťourat, ty si jí klidně nech pobíhat po JB jako kdyby to bylo hns, ale ode mě tu vždycky uvidíš jeden post navíc. :lol:

Nech do rána skapem že ťa tu teraz odrbávam.
Ja vždy ju zdrbem za každú vec ,ktorú urobí zle len bohužiaľ som si hento nevšimol (keď to pre niekoho príde ako ******** tak asi nikdy nepočul pod svetlom je najväčšia tma).

Keď tu chceš hrať na primitívne príspevky tak ja ti ich tu môžem nahádzať viac ;)
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Knedlajs » 04 led 2020, 16:31 VIP

V prvom čase mali Admini jednoznačne zasiahnuť. Kvôli CT Katijke, ktoré dokonca dávalo FA väzňom, vznikla následná vzbura. Je síce ťažké uveriť, že ani jeden z prítomných Adminov (či už živých alebo mŕtvych) si to nevšimol, no tentokrát tomu budeme veriť a dúfam, že do budúcna budú pozornejší. V prípade opakovania takejto situácie príde trest.

To, že po potlačení vzbury viacero CT berie Simona a dáva čím skôr príkazy je normálne. Áno, stáva sa to.
O FKoch v tomto prípade určite nemôže byť reč, pretože väzni nesplnili Simonov príkaz.
Napriek tomu také CT, ktoré Simona zobrať nestihlo, by sa malo aspoň v chate ospravedlniť a naďalej byť ticho. A nie rozstrieľať väzňov na maďer, vysmiať sa im a napísať im "neplač". Myslím si, že minimálne upozornenie na chovanie takéhoto hráča u CT (ak nie rovno jeho prehodenie k T) by od Adminov určite nebolo od veci. Aj v tomto prípade teda Admini pochybili.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy