[Z] SnowmanCze / survival / admin

Příspěvekod SnowmanCze » 03 led 2020, 18:09

Zdravím rád bych požádal o funkci Admina na survival serveru.

1) Nick na serveru: SnowmanCze

2) Věk: 17

3) Originální MC : ANO

4) Aktivované VIP : NE

5) Denní aktivita: 5 hodin jelikož jsem na intru a používám vlastí data tak nwm kolik MC žere pokud moc nebude budu i déle
6) Přestupky na Gamesites: NE ja pravidla nerad porušuji a nerad znepříjemňuji dny ostatním hráčům
Vždy jsem rád když můžu někoho nahlásit
7) Přestupky mimo Gamesites: NE hraji jen MC a na tom nic nemám

8) Něco o sobě: Jmenuji se Jonáš Němec je mi 17 mam dokončenou Základní školu nyní studuji na oboru truhlář v Olomouci.
Rád hraju PC hry a věnuji se skautu MC hraju už ani nevím od kdy.

9) Proč právě ty: Protože nerad vidím když někdo porušuje pravidla a už vůbec někoho kdo nadává
už 1 jsem v akademii byl ale jelikož jsem neměl originální MC tak mně to bylo blbý to hrá ale teť už origo mám a chtěl jsem se vrátit a tak doufám že mně znovu přijmete.
Týpek v seně
SnowmanCze
Amatér
Amatér

[Z] SnowmanCze / survival / admin

od Rumcajz » 03 led 2020, 18:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SnowmanCze / survival / admin

Příspěvekod TotalusCZ » 05 led 2020, 00:31

Zamítám,

Na serveru si celkem krátce, a dost často sem ti i s něčím musel pomáhat nebo si něco nevěděl ohledně MC nebo serveru. Což by si jako admin měl vědět.

Ale můžeš zkusit akademii, nevadí že si ji už jednou dělal a nedodělal. Nahlašovat na forum porušení můžeš vždy stačí mít důkaz a dát ho do porušení pravidel kde situaci někdo posoudí jestli je na ban nebo ne.

Takže bud se zkus se serverem a MC dost seznámit(aby si věděl co a jak a mohl radit a pomáhat hráčům) a nebo si projdi MC akademii.

S pozdravem

TotalusCZ
TotalusCZ
Minecraft Server admin
Minecraft Server admin

Zpět na Nábor Adminu