• Stránka 1 z 1
[Prijatý]PoldasQweek/Jailbreak
Žádost o Práva na Jailbreak servery.
Věk : 24
Steam nick : milan642
Steam ID : STEAM_0:1:24404774
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51331
Bany, prohřešky: Ne, ani nikde jinde na GS.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuje se Ondra, pracuji u záchranné služby, mám rád milé ženy a dobré jídlo:-)
Proč by jsem chtěl adminovat: Na GS jsem začal fungovat už dříve jako Server Admin na serveru 6 a to již roku 2011, od té doby se nějak s přestávkama věnuji jailbreaku, momentální situace mě utvrzuje v tom, že admini jsou zde potřeba víc než kdy předtím, proto bych rád opět zde fungoval a udržoval pořádek na serverech.
Děkuji za vyřízení mé žádosti.
Věk : 24
Steam nick : milan642
Steam ID : STEAM_0:1:24404774
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51331
Bany, prohřešky: Ne, ani nikde jinde na GS.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuje se Ondra, pracuji u záchranné služby, mám rád milé ženy a dobré jídlo:-)
Proč by jsem chtěl adminovat: Na GS jsem začal fungovat už dříve jako Server Admin na serveru 6 a to již roku 2011, od té doby se nějak s přestávkama věnuji jailbreaku, momentální situace mě utvrzuje v tom, že admini jsou zde potřeba víc než kdy předtím, proto bych rád opět zde fungoval a udržoval pořádek na serverech.
Děkuji za vyřízení mé žádosti.
-
PoldasQweek - Mistr
[Prijatý]PoldasQweek/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PoldasQweek/Jailbreak
Za posledný mesiac nemáš nahratých ani 20 hodín.
Ak to myslíš s návratom vážne a chceš nás presvedčiť o tom, že by si aktivitu nahrávať stíhal, tak ju teraz dohraj (nejakých 5 - 10 hodín ešte), nahlás aspoň 5 zabanovaných hriešnikov do PP (to je otázka jedného dňa) a potom sa mi ozvi buď do PM alebo sem do žiadosti.
V riešení...
Ak to myslíš s návratom vážne a chceš nás presvedčiť o tom, že by si aktivitu nahrávať stíhal, tak ju teraz dohraj (nejakých 5 - 10 hodín ešte), nahlás aspoň 5 zabanovaných hriešnikov do PP (to je otázka jedného dňa) a potom sa mi ozvi buď do PM alebo sem do žiadosti.
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]PoldasQweek/Jailbreak
Prijatý, vitaj späť.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1