[Přijat] Žiadosť o Akademika [Jailbreak] | neezy

Příspěvekod Axyzitee » 04 led 2020, 12:59

Dobrý deň, touto cestou by som si chcel požiadať o Akademika na mod menom "JailBreak"

Podmienky

1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia) 15

2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Splňujem

3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Splňujem

4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Splňujem

Vzor

Nick v hre : ;neezy^

Nick na fóre : Axyzitee

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/axyzitee-u61272.html

Vek : 15

Steam nick : neezy;ゼ

Steam ID : STEAM_0:0:456056709

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=371737

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Som slušný človek, niekedy davám zo srandy a tak. Bohužiaľ mám Ban na Kotelne na HNS z nejakého ABH ani neviem čo to je, pretože tento steam niekedy nebol môj a hral naňom aj kamoš. Dúfam, že sa to nejako vyrieší ale inač nemám žiaden ban. Dúfam.. :c

Niečo o sebe : Dobrý deň, volám sa neezy a pravým menom Sajmon. Mám 15 rokov a chodím do 9. triedy ale mál som isť do 1. na strednu, lenže zle vychadzaju roky. Narodil som sa 10.10.2004. Voľný čás travím na počítači alebo chodím s kamarátmi vonku si zahrať nejakú tu športovú hru. Moje koníčky. No fúúha. Tak pravdepodobne sa venujem počítačom a mám s nímy skušenosť lenže na druhej strane som si výbral školu Hotelovu Akademiu lebo milujem variť niejaké tie jedla. Ďalej hrám futbal za MŠK Spartak Medzilaborce. Jak som spomenul mám rad počítače a varenie a futbal. Neviem čo by som take mal povedať čo nemám rád, pretože ja mám rád všetko. Ale jedine čo nemám rád tak su možno školské predmety ako je napríklad Matematika a Slovenčína. Nemám rád hady a iné plazy. Som nekonfliktný, kamarátsky, starostlivý, spoľahlivý perfekcionista aj časovo flexibilný a nechám si záležať aj na najmenších detailoch. Mohol by som teda prispieť vysokou aktivitou a tiež by som si chcel obohatiť nejaké skúsenosti. Povahou som pokojný človek a temperamentom skôr sangivnik. Tiež ovládam anglický jazyk a Český. Chodím na Hudobný krúžok, Vytvárný, Futbalový a Tanečný. Admin som ešte nebol a chcel by som to skusiť a naučiť sa nejaké nové vecí. :)

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem podporovať server a pomáhať hráčom keď stretnú nejakých tých problémových hráčov keď niekto nadáva do VoiceChatu / Chatu Nevhodné vecí. Budem sa pokúšať starať o server čo najviac.

Ďakujem za prečítanie až sem a dúfam, že postúpim. A príjemný rok 2020, veľa štastia, lásky a zdravia v roku 2020 :)

S pozdrávom, neezy

e. Knedlík: Osobně se přimlouvám o nahození Akademika.
„Smrť je len začiatok. Ale až tej druhej kapitoly.“

5.1.2020 <-- Akademik
Axyzitee
Amatér
Amatér

[Přijat] Žiadosť o Akademika [Jailbreak] | neezy

od Rumcajz » 04 led 2020, 12:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz