I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]Továrna na inzulin.

Příspěvekod jakubik1302 » 05 led 2020, 19:27

Jméno hráče: Tovarna na inzulin

Status: STEAM_0:1:214862505 3 51:55 7 0

DEMO: http://leteckaposta.cz/864491784

Screen: http://leteckaposta.cz/200716560

Zdravím, mám tu takovou měnší stížnost na admina, konkrétně na Továrnu.

Tak že takhle, byl začátek kola, hráči měli jít do boxu na čáru, jedno Tčko tam pomocí deagla střelilo do tlačítka které odstranilo z boxu podlahu a všechny Tčko to zabilo.
Myslel jsem si poprvé že to udělal Simona (Tovarna).
Tak jsem mu to říkal, a nechápal jsem jeho reakci....
No uvidíte v demu, proč neřekl hele já jsem to nebyl? A hotovo? Proč mě hodil o zem? A když jsem mu řekl že udělám menší topic tak mě kicknul? :D

pak tu bylo ještě jedna věc ale k tomu nemám demo, popřípadě až skončí mapa tak doložím, stějně jako úředtím, začátek kola, goddness byla simonem, řekla běžte do boxy, box byl zavřenej tak že se tam neměli vězni jak dostat, tak že to skončilo tak že jí zabili, Továrna si vzal simona.. Šel jsem na CT zonu otevřít box a on po mě vyjel proč otevírám box když mi to neřekl a podobný blbosti tam kecal, už je to po několikáté :D

A kolikrát jsem viděl že ani moc nezvládá příkaz pro vězně, povídá povídá a pak zapomene co se vůbec hraje.

Díky!
jakubik1302
Pokročilý
Pokročilý

[Vyr.]Továrna na inzulin.

od Rumcajz » 05 led 2020, 19:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Továrna na inzulin.

Příspěvekod TovarNI » 05 led 2020, 19:47

Az budes vedet, co se vubec v ty hre deje, a az se naucis zakladni pravidla, tak az pak lez k CT, pak to podle toho takovy vypada a rozhodne to neni chyba simona kdyz si pulka CT teamu dela co chce.

1. Normalne jsem se te zeptal na to, proc mackas tlacita od boxu kdyz jsem simon. Misto normalni odpovedi mi prislo neco ve stylu "jen tak" a "proc si takovy arogantni"? Jako admin nemam povinnost skakat porad kolem tebe a vysvetlovat ti veci, jako napriklad proc vybrani si barvy na piskvorkach na ktery budes hrat neni vyhoda, kdyz hned po tom das dalsi reakci o to kdo bude zacinat, kdyz se chovas ke svymu okoli jako hovado. Nejsem pracovnik materske skolky abych ti vymenoval pleny.
2. Neustale si spamoval voice chat, to ze se tam stale chechotas kdyz lezes zbytecne k veznum na vez kde nemas co delat a kvuli tobe pak vypukne vzpoura, ptas se na pritrdle otazky behem atrakci atd.
3. Jestli mas dotazy o mem postupovani na serveru tak te odkazuju primo zde na forum, pak by nemuselo dochazet k situacim ze mi vyspamujes postu tim ze mi vyhrozujes ze zalozis stiznost na zaklade toho ze jsem ti dal prehoz za to, ze nevis ze vybrani si barvy na piskvorkach neni vyhoda, a jeste z toho udelas neskutecne halo, a vyhnes se tomu ze ten prehoz budes dostavat zase a znova :lol: :lol: :lol:

Kick si dostal hned okamzite po tom za ten naval hnojiva ktery se na me ritil.

Jo a neni zac, prijdte zas
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod jakubik1302 » 05 led 2020, 19:51

Hele, nejsem si jistý, ale řeším teď piškvorky?
jakubik1302
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jakubik1302 » 05 led 2020, 19:54

Řeším to, jak se v boxu propadla podlaha.
jakubik1302
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TovarNI » 05 led 2020, 20:13

Tak jsme radi, ze sis po shlednuti dema uvedomil co se ve hre vlastne stalo, priste kdyz si nejsi jisty tak to udelej rovnou, pomuzes jak sobe tak okoli
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod jakubik1302 » 05 led 2020, 20:16

Já nechápu, proč řešíš třeba ty piškvorky a podobně, ten topic je uplně o něčem jiným, copak, víš že je oprávněný ?? :)
Už stačí, dal jsem topic, vyjádřil jsi se, teď ať se podívají ostatní a uvidíme:)
jakubik1302
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Knedlajs » 05 led 2020, 21:01 VIP

Väzňov v boxe zabilo Téčko.
Na deme je jasne vidieť, ako sa snažíš aj s kamošom Adminovi uškodiť tým, že ho pred všetkými označuješ za MFKera a nenecháš ho simonovať. Takto zasahovať do hry môže Admin, nie ty. Nedostal si za to ani BAN, ani kick, dokonca ani prehodenie od CT. Len slay. Nemáš sa na čo sťažovať.

Čo sa týka kicku, tak aj keď ja by som ťa za toto možno kickol, Admin mi poslal na STEAM, za čo ťa kickoval a to na kick nebolo, v tomto smere bol poučený do budúcna.

A nerobte si zbytočne naprieky.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy