Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Marcus/JB

Příspěvekod Marcus » 05 led 2020, 11:08

Název: Jailbreak/Marcus

Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak.

Nick ve hře : Marcus

Nick na foru : Marcus

Vek : 22

Steam nick : Marcus

Steam ID : STEAM_0:1:121457446

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=60504

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nevím přesně, ale tuším, že to budou +-2 roky bez banu (pamatuju si to, protože od té doby jsem steam hráč.

Niečo o sebe : Jsem Petr a známy JB hater hráč, který ovšem to bere jinak, než si ostatní myslí. Pracuju jak ošetřovatel skotu. Mezi mé gamblerské záliby je CSKo, LOLko. Dále jsem jsem zfanatizovaný fanoušek fotbalové Slavie, který se rád hecuje mezi hráči, takže jakékoliv narážky ve hře nejsou myšlený výhružně ikdyž mě to někdy pěkně vytočí, ale stím se vyrovnám. Také jsme známy, jako práskáč na JB. To jsem si vysloužil, díky častým stížnostem na hráče, admini. Vše se jednalo ohledně pravidel, které se velmi často mění. A tvrdohlavý Marcus si stojí za svým.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : 99% chcu pomáhat hráčům zejména těm novým udržet na JB, aby měli důvod to hrát. Tím myslím: Omezení nadávek, DIP tzv"dementi" a klasicky pomáhat se základnami pravidly (protože vždycky se najde něco, sčím si ani já nedokážu poradit). Rád bych dodal, že co zažívám teď na JB a tím myslím, že tohle jsem nezažil a občas mě to irituje stylem, že se odpojím ze hry, bych rád vymítil ze hry a troufám si říct, že mám nato patent.

Doufám, že dostanu do 3 tu šanci, když pomineme občas zbytečné stížnosti na HLSA JB, ale tak každý není svaty.
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté]Marcus/JB

od Rumcajz » 05 led 2020, 11:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Marcus/JB

Příspěvekod J3c0b » 05 led 2020, 21:33

Nebudem sa vyjadrovať tam, kam nemám.
J3c0b
Pokročilý
Pokročilý

Re: Marcus/JB

Příspěvekod Knedlajs » 05 led 2020, 23:21 VIP

Nemyslím si, že by si mohol byť súčasťou Admin teamu a Admini môj názor zdieľajú.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů