• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto].leyyef / Gun Game 1
Zdravím chcel by som nahlásiť tohto admina za totálnu ignoráciu. Hráč menom Sarin ma blokoval celý deň ako som hral kašlal som na to skratka... No a teraz ku večeru tam prišiel aj dotyčný admin ktorému som písal čo je vo veci priamo na steam chat (screenshot ako dôkaz) a proste nebol ochotný odpísať ani na jednu správu čiže neprofesionalita od admina ako má byť
taký admin nemá čo robiť medzi vami ... Tweety hneď rieši problémy ako mu napíšem ale .leyyefa očividne zaujíma len hra
ako náhle je jeho mapa na ktorej sa mu darí tak admin práva idu úplne bokom a hra mu je prednostenšia
čiže .leyyef odkazujem ti keď sa chceš hrať tak si nepodávaj žiadosť o admina
))
Demo ako ma Sarin blokoval a dôkaz že .leyyef bol na servery : http://leteckaposta.cz/513733329
Screenshot že som písal adminovi na steam
: http://leteckaposta.cz/618167629

Demo ako ma Sarin blokoval a dôkaz že .leyyef bol na servery : http://leteckaposta.cz/513733329
Screenshot že som písal adminovi na steam

-
petik - Amatér
[Zamítnuto].leyyef / Gun Game 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: .leyyef / Gun Game 1
Zdravim,
Zkouknul jsem demo, co si tu poslal a nevidim nic špatneho na tom demu. Že par krat u tebe stal, no hold to je gungame, + k tomu ti psal do chatu, že se omlouva (nevim jestli ironicky, vidim to co tam je). K tomu ještě máš ban na chat.
Ty si hráč, kterému když se nedaří, tak hned obviňuje lidi kolem sebe.
Já když hraju, tak nevnimam steam, kdo mi co piše. Odpovidam výhradně jen ve hře (v chatu).
Vic k tomu asi nemám.
Zkouknul jsem demo, co si tu poslal a nevidim nic špatneho na tom demu. Že par krat u tebe stal, no hold to je gungame, + k tomu ti psal do chatu, že se omlouva (nevim jestli ironicky, vidim to co tam je). K tomu ještě máš ban na chat.
Já když hraju, tak nevnimam steam, kdo mi co piše. Odpovidam výhradně jen ve hře (v chatu).
Vic k tomu asi nemám.
UKnD!
-
lelyyef - Drbna
Nevidím zde, že by admin jakkoliv pochybil
Taky na GG zajdu a věčně tam někdo blokuje, jen z toho pak nedělám kovbojku.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
lelyyef píše:Zdravim,
Vic k tomu asi nemám.
Bolo to ironicky kukni si chat z toho dňa vždy ako prišiel na server napísal mi že above teraz si nezahráš

-
petik - Amatér
Re: [Zamítnuto].leyyef / Gun Game 1
Na chat jsem koukal, hráč tam něco v tomto smyslu psal, to je pravda. Jestliže ale admin nereagoval na Steamu, máš se mu snažit napsat ve hře, čehož si určitě všimne...jo nemít vlastně ban na chat, to je věc druhá. Taky si kolikrát během hraní nevšimnu, že mi někdo píše na Steamu, to není nic, čím by se admin provinil.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1