• Stránka 1 z 1
[V]Peace a ostatni
Mapa : jail_rats
Čas : 19:18
Dátum : 1/08/2020 Meniny má Severín.
Situacia: Simon KAJTINKA(ktorý je mimochodom dosť hlupy a zly simon) dal atrakciu že granát hodený väzňom sa musí dotknúť obidvoch nôh stolicky.
Na rade bol admin peace a ten atrakciu nesplnil pretoze sa granat nedotkol obidvoch noziek stolicky.
Prislusne ct si to vsimlo a dalo mu za to oprávnene kill. Avšak simon a aj niektorí ostatní slepí hráči písali ze bol fk , tupec Peace zacal hovorit do mikrofonu ze ma mat vd a dalsie kolo ho neopravnene dostal cim zneuzil prava.
Demo bohuzial nemam ale admin alebo to demo co je na serveri by ako dôkaz malo stačiť.
A keď sa mylim ( co je velmi nepravdepobne) tak sa osobne pridem ospravedlnit Peacovi , dovtedy plati vsak prezumpcia viny a považujem ho za kokota.
Čas : 19:18
Dátum : 1/08/2020 Meniny má Severín.
Situacia: Simon KAJTINKA(ktorý je mimochodom dosť hlupy a zly simon) dal atrakciu že granát hodený väzňom sa musí dotknúť obidvoch nôh stolicky.
Na rade bol admin peace a ten atrakciu nesplnil pretoze sa granat nedotkol obidvoch noziek stolicky.
Prislusne ct si to vsimlo a dalo mu za to oprávnene kill. Avšak simon a aj niektorí ostatní slepí hráči písali ze bol fk , tupec Peace zacal hovorit do mikrofonu ze ma mat vd a dalsie kolo ho neopravnene dostal cim zneuzil prava.
Demo bohuzial nemam ale admin alebo to demo co je na serveri by ako dôkaz malo stačiť.
A keď sa mylim ( co je velmi nepravdepobne) tak sa osobne pridem ospravedlnit Peacovi , dovtedy plati vsak prezumpcia viny a považujem ho za kokota.
-
Gr00t - Pokročilý
[V]Peace a ostatni
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Peace a ostatni
Nebudem sa vyjadrovať tam, kam nemám.
-
Katijkaa - Drbna
V staznosti na admina je podmienkou vlastné demo alebo vycasovane HLTV.
V sucastnom stave ti viem z casti potvrdit tvoju verziu, ktoru som sa dozvedel po konzultácii s administratorom, ktory sa sem vyjadri a ja to nasledne doriesim.
V sucastnom stave ti viem z casti potvrdit tvoju verziu, ktoru som sa dozvedel po konzultácii s administratorom, ktory sa sem vyjadri a ja to nasledne doriesim.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Gr00t píše:tupec Peace zacal hovorit do mikrofonu ze ma mat vd a dalsie kolo ho neopravnene dostal cim zneuzil prava.
Nič také som nikdy v živote nepovedal, toto sú len klamstvá, ktorými sa ma snažíš pošpiniť. Ja som sa snažil vysvetliť tomu CT, že som tým granátom tú druhú nožičku stĺpa trafil, on skalopevne tvrdil, že nie, čo sa mu Simon spoločne s inými väzňami snažili vysvetliť. Samozrejme si stál za svojím, ja som si nebol istý, či Simon povedal, že či sa to malo dotknúť / odraziť a ďalšie kolo (čo je na HLTV pekne vidieť ako AFKujem) som sa to snažil overiť u HLSA, Katijka mi medzitým nahlásila VD, ale odpojil som sa, lebo som chcel celú situáciu skontrolovať na HLTV, samozrejme cez STEAM by som tam nič nepočul.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
To že či klamem potvrdí až dôkaz v podobe dema lebo ja mam pocit že si v miku to vd chcel .
No a keď už máš to demo skontrolovane , tak ? Dostal si fk alebo nie?
No a keď už máš to demo skontrolovane , tak ? Dostal si fk alebo nie?
-
Gr00t - Pokročilý
Katijka vysvetlila situaciu nasledovne: "bla bla... odrazí z tejto nôžky do tamtej." Preto usudzujem, že ak sa granát kotúľal po zemi, alebo netrafil nohu, tak Peace dostal oprávnený kill a preto by nemal dostať VD.
Admin VD dostal, ale ďalej v hre nepokračoval, takže by hráč, ktorý rozdal neoprávnené VD, dostal upozornenie nanajvýš prehodenie od CT.
Admin sa na kill opýtal, lebo nevedel prečo ho dostal a ty nenadávaj na fórum (jemu do PM môžeš).
Vyriešené.
Admin VD dostal, ale ďalej v hre nepokračoval, takže by hráč, ktorý rozdal neoprávnené VD, dostal upozornenie nanajvýš prehodenie od CT.
Admin sa na kill opýtal, lebo nevedel prečo ho dostal a ty nenadávaj na fórum (jemu do PM môžeš).
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
ThePeace píše:Gr00t píše:tupec Peace zacal hovorit do mikrofonu ze ma mat vd a dalsie kolo ho neopravnene dostal cim zneuzil prava.
Nič také som nikdy v živote nepovedal, toto sú len klamstvá, ktorými sa ma snažíš pošpiniť. Ja som sa snažil vysvetliť tomu CT, že som tým granátom tú druhú nožičku stĺpa trafil . Samozrejme si stál za svojím, ja som si nebol istý, či Simon povedal, že či sa to malo dotknúť / odraziť a ďalšie kolo (čo je na HLTV pekne vidieť ako AFKujem) som sa to snažil overiť u HLSA, Katijka mi medzitým nahlásila VD, ale odpojil som sa,
Peace ty dement pozri sa co si pisal do chatu :
2020-01-08 19:15:25 Odrazilo sa to.
2020-01-08 19:14:33 romy da sim ifk.
2020-01-08 19:14:31 nepis sprostosti.
2020-01-08 19:14:27 dal som ot.
2020-01-08 19:13:56 hej.
2020-01-08 19:13:10 TRAFIL SOM TO.
2020-01-08 19:12:57 Romy_schneider_forever.
2020-01-08 19:12:41 trafil som obe.
2020-01-08 19:12:29 a ved to nevadi.
2020-01-08 19:12:13 fk
2020-01-08 19:12:13 fk.
2020-01-08 19:12:07 fk.
2020-01-08 19:09:46 108.
2020-01-08 19:09:45 Ukaz to Katijka.
Keď admin napíše 3 krát za sebou fk , potom ze to dal a že ostatní píšu sprostosti ( pritom peace je ten co píše celu dobu sprostosti co potvrdil aj asdf) , tak je jasné že vd dostane pretoze je to admin však

Takže ja sa ťa nijak nesnažím pošpiniť , špiníš sa sám svojim arogantnym správaním a tým ako si protirečíš .
-
Gr00t - Pokročilý
Re: [V]Peace a ostatni
Nemám dôvod sa znovu vyjadrovať, na čo, keď som ti to písal do PM.
Mal som za to, že sa to proste malo dotknúť a atrakciu som splnil, aj keď sa to dokotúlalo, mne stačilo vyriešiť si to s tým CT (dôvod killu), čo sa mi ani nepodarilo, keď som ten príkaz strašne rýchlo sa snažil vyriešiť s HLSA, čo ti môže sám potvrdiť.
Jednal som na základe toho, že som si myslel, že som atrakciu splnil a po splnení atrakcie ma instantne CT zabilo.
A tie "sprostosti", čo som napísal, to si zas vytrhol z kontextu, tuším, že som to napísal tebe, lebo si tam strašne písal, že som to netrafil. Keby sa odpojím o mikrostotinu skôr, tak by celá sťažnosť bola zbytočná, lebo Katijka by nemala komu nahlásiť VD, pretože ona to vydedukovala ako FK s nárokom na VD. Ja som to mal za to, že to bol FK, ale neriešil som to do kým som si nebol na 100% istý.
ThePeace píše:
Zo začiatku som to vyhodnotil ako FK, ale ja som s tým CT riešil IBA TO, že sa to dotklo, ale ja som si VD nepýtal, Katijka mala za to, že sa to stačilo dotknúť, čo sa mi podarilo, tak nahlásila VD, ale ja som sa prakticky hneď odpojil, hh.
HLTV som videl, ale len sa rieši to, či sa to mohlo dokotúlať/nie. Ja som svoje práva použil iba na to, že sa to dotklo tej druhej strany stĺpa. Ja som nijako CT netrestal.
Len to sa rieši. Ten príkaz. Ale môj osobný názor je, že som atrakciu splnil, aj keď sa to tam dokotúlalo.
Čiže neboj, rieši sa to, asi sa čaká kým príde Knedlajs.
Edit: Všimol som si, že už to je vyriešené. A ako piše ASDF, voice som využil maximálne na vyriešenie killu, zneužitie práv by bolo, keby som CT potrestal/vypýtal si VD.
Mal som za to, že sa to proste malo dotknúť a atrakciu som splnil, aj keď sa to dokotúlalo, mne stačilo vyriešiť si to s tým CT (dôvod killu), čo sa mi ani nepodarilo, keď som ten príkaz strašne rýchlo sa snažil vyriešiť s HLSA, čo ti môže sám potvrdiť.
Jednal som na základe toho, že som si myslel, že som atrakciu splnil a po splnení atrakcie ma instantne CT zabilo.
A tie "sprostosti", čo som napísal, to si zas vytrhol z kontextu, tuším, že som to napísal tebe, lebo si tam strašne písal, že som to netrafil. Keby sa odpojím o mikrostotinu skôr, tak by celá sťažnosť bola zbytočná, lebo Katijka by nemala komu nahlásiť VD, pretože ona to vydedukovala ako FK s nárokom na VD. Ja som to mal za to, že to bol FK, ale neriešil som to do kým som si nebol na 100% istý.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [V]Peace a ostatni
Admin sa u mňa informoval o postupe v tomto prípade, ked padol taky prikaz aky padol- to potvrdzujem. Pokym admin nedostal odpoved tak bol v domneni, ze ziadnu chybu v spleneni prikazu nespravil a preto to riesil tak ako to riesil, co aj priznal.
Ty sa stazujes na jeho postup, ktory bol koniec koncov spravny, pretoze pri kazdej neistote sa ma admin informovat u nas HLSA, aj ked to spravil pocas toho ako dostal neopravnene VD.
V ramci spamu to zamykam.
Ty sa stazujes na jeho postup, ktory bol koniec koncov spravny, pretoze pri kazdej neistote sa ma admin informovat u nas HLSA, aj ked to spravil pocas toho ako dostal neopravnene VD.
V ramci spamu to zamykam.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1