• Stránka 1 z 1
[V]tovarna na inzulin, Separ/JB1
Zdravím, hrala sa mapa jb_community. Na serveri boli 2 admini (tovarna na inzulín, Separ). Ani jeden z nich neupozorňoval hráčov na nadávky ani spam voice. Nedalo sa poriadne ani počúvať Simona CTčka spamovali voice ako čistý blázni. Zo strany admina som nevidel žiadnu reakciu na upozornenie, poprípade kick/slay ani nič podobné. Prišlo mi to nefér, čo sa týka z mojej strany. Pretože na mne sú niektorí admini dosť zasadnutí, tak som bol nútený sťažnosť založiť.
DEMO: http://leteckaposta.cz/497095192 (cele demo spam) ani netreba časovať.
DEMO: http://leteckaposta.cz/497095192 (cele demo spam) ani netreba časovať.
-
OMV - Spamerův sluha
[V]tovarna na inzulin, Separ/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tovarna na inzulin, Separ/JB1
v momente kdy zacina to demo tak sem se zrovna pripojil na server a dojidal jsem obed, jako admin mam snad pravo na nejakej buffer se aklimatizovat, nereknu kdybych byl na serveru uz par kol a zacli by takhle vyvadet
a jestli si myslis ze je z me strany vuci tobe nejaka zvysena aktivita nebo snaha te resit, tak jsi na omylu, za to mi ty fakt nestojis, jsem benevolentni ke vsem, kdybych nebyl tak bys me nepoznal a radsi ani nechtel poznat, takze bejt tebou tak prestanu tady neustale se ohanet kvuli hovadinam
a jestli si myslis ze je z me strany vuci tobe nejaka zvysena aktivita nebo snaha te resit, tak jsi na omylu, za to mi ty fakt nestojis, jsem benevolentni ke vsem, kdybych nebyl tak bys me nepoznal a radsi ani nechtel poznat, takze bejt tebou tak prestanu tady neustale se ohanet kvuli hovadinam
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
Upokoj sa. Na serveri si bol dosť dlho na to, aby si hocijakým dôrazným spôsobom zasiahol do hry a upokojil tie všetky CTčka. Ešte si aj hral atrakcie napr. (futbal), tak mi tu nepíš, že si jedol obed a to Ťa obmedzilo zasiahnúť do hry a urobiť poriadok..
-
OMV - Spamerův sluha
Přidám své demo směřující na hráče Separ
12:40-13:10 to ještě admin upozorňuje, ale to už si CT zněho dělají srandu
13:25-13:40 nadávky
15:15- 6:19 spamy ct, mačkání CT tlačítek, příkazy CT, kteří nemají simona
17:40 nehorázný spam T (nejsem si jistý jestli ho kickl)
18:35-19:20 spam CT
20:00-20:39 spam CT
20:35-21:20 nadávky, FK hráče juraj
22:17-23:20 řeším ten FK, Separ mě jen doplňuje ovšem běž výsledku a CT se odpojí+ nadávky CT
24:20- Separ evidentně neví, jak se hraje simon a vyhrožuje banama+ klasické spamy, nadávky
25:20 Separ, dělá, že nás jen zkouší....
Spamy-Nadávky se týkají jen CT
http://leteckaposta.cz/655620045
No a to je vše.
12:40-13:10 to ještě admin upozorňuje, ale to už si CT zněho dělají srandu
13:25-13:40 nadávky
15:15- 6:19 spamy ct, mačkání CT tlačítek, příkazy CT, kteří nemají simona
17:40 nehorázný spam T (nejsem si jistý jestli ho kickl)
18:35-19:20 spam CT
20:00-20:39 spam CT
20:35-21:20 nadávky, FK hráče juraj
22:17-23:20 řeším ten FK, Separ mě jen doplňuje ovšem běž výsledku a CT se odpojí+ nadávky CT
24:20- Separ evidentně neví, jak se hraje simon a vyhrožuje banama+ klasické spamy, nadávky
Spamy-Nadávky se týkají jen CT
http://leteckaposta.cz/655620045
No a to je vše.
-
Marcus - Kazatelův učeň
zadne atrakce sem nehral, v momente kdy uz se zaclo neco dit tak byla situace v klidu a nevidel sem potrebu zasahovat do hry a upozornovat CT kdyz uz byl konec kola
ja to nepisem tobe, je mi putna co si myslis, jestli sis nevsiml tak vzdycky rozdeluju reakce na dve casti, prvni je fakticka a reaguje primo na jadro veci a je vyhradne pro toho kdo tu stiznost bude resit, to te nemusi zajimat, rozhodne se nezodpovidam tobe a nikdy nebudu, a druha cast je odpoved na tu tvoji omacku plnou hliny kterou se snazis prezentovat jako delikatesni italske spagety
ja to nepisem tobe, je mi putna co si myslis, jestli sis nevsiml tak vzdycky rozdeluju reakce na dve casti, prvni je fakticka a reaguje primo na jadro veci a je vyhradne pro toho kdo tu stiznost bude resit, to te nemusi zajimat, rozhodne se nezodpovidam tobe a nikdy nebudu, a druha cast je odpoved na tu tvoji omacku plnou hliny kterou se snazis prezentovat jako delikatesni italske spagety
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
-
TovarNI - Zkušený
Očividne si si nepozrel demo
nechám to už na verdikt vyšších. Lebo s tebou to fakt nemá význam.

-
OMV - Spamerův sluha
Tovarna na inzulin, ty dostavas upozornenie zato, ze si neriesil rozpravajuce CT, ked bol simon niekto iny, co ale nie je az take hrozne.
Separ, ty si dlhodobo neriesil ten spam, nadavky len malo a Juraj mal dostat ban ku CT kedze sa priznal, ze dal FK a odisiel. Na druhu stranu Marcus, ty si po spravnosti mal nahlasit VD, tak ako aj ostatne CT.
Sťažnosť oprávnená.
Separ, ty si dlhodobo neriesil ten spam, nadavky len malo a Juraj mal dostat ban ku CT kedze sa priznal, ze dal FK a odisiel. Na druhu stranu Marcus, ty si po spravnosti mal nahlasit VD, tak ako aj ostatne CT.
Sťažnosť oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]tovarna na inzulin, Separ/JB1
Helou,
okej uznám si že som bol celkom benevolentný k prehreškom, a keďže tam nebolo moc hráčov tak som to moc nehrotil.
Keď to ozaj preháňali tak som ich upozornil - pár krát aj grabol.
2020-01-10 11:49:31 ešte jedna nadavka a letiš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 11:59:19 tak si nahlas VD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 12:06:26 nehovorte mu do toho. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 12:17:47 kludnite si tie nadavky. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
Nejdem sa však vyhovárať, mal som byť razantný a urobiť si poriadok skutkami, nie len pár upozorneniami.
Čiže s OMV môžem ako tak súhlasiť.
To čo písal Marcus... v tom FK som si vôbec nebol istý, nechcel som nasilu banovať ... Bohužial priznanie mi na ban nestačí, preto som sa takto zachoval, že som to v podstate nedoriešil. Nebol som si istý.
Tie veci čo si písal nižšie:
Prvá situácia bola o tom, že som prepočul ako začal hru na simona, resp. nepochopil som čo máme robiť - v takomto prípade by som určite nebanoval - čiže keď vás podpichnem že to je na MFK, nebral by som to ako vyhrážku skôr ako srandu.
2020-01-10 12:02:16 ja ťa iba skušam či davaš pozor. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
Toto jasne značí že som celú situáciu bral zo srandy, ak nechápeš sarkazmus tak je to podľa mňa tvoje mínus, a myslím si, že aj ja mám pravo na serveri s hráčmi povtipkovať. Vôbec som tu vetu nemyslel vážne.
Nabudúce budem razantnejší... a uznávam že som to mal hneď a priamo riešiť. So zvyškom čo tu písali však nesúhlasím.
okej uznám si že som bol celkom benevolentný k prehreškom, a keďže tam nebolo moc hráčov tak som to moc nehrotil.
Keď to ozaj preháňali tak som ich upozornil - pár krát aj grabol.
2020-01-10 11:49:31 ešte jedna nadavka a letiš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 11:59:19 tak si nahlas VD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 12:06:26 nehovorte mu do toho. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2020-01-10 12:17:47 kludnite si tie nadavky. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
Nejdem sa však vyhovárať, mal som byť razantný a urobiť si poriadok skutkami, nie len pár upozorneniami.
Čiže s OMV môžem ako tak súhlasiť.
To čo písal Marcus... v tom FK som si vôbec nebol istý, nechcel som nasilu banovať ... Bohužial priznanie mi na ban nestačí, preto som sa takto zachoval, že som to v podstate nedoriešil. Nebol som si istý.
Tie veci čo si písal nižšie:
Prvá situácia bola o tom, že som prepočul ako začal hru na simona, resp. nepochopil som čo máme robiť - v takomto prípade by som určite nebanoval - čiže keď vás podpichnem že to je na MFK, nebral by som to ako vyhrážku skôr ako srandu.
2020-01-10 12:02:16 ja ťa iba skušam či davaš pozor. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
Toto jasne značí že som celú situáciu bral zo srandy, ak nechápeš sarkazmus tak je to podľa mňa tvoje mínus, a myslím si, že aj ja mám pravo na serveri s hráčmi povtipkovať. Vôbec som tu vetu nemyslel vážne.
Nabudúce budem razantnejší... a uznávam že som to mal hneď a priamo riešiť. So zvyškom čo tu písali však nesúhlasím.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

-
Separko69 - Profesionál
Bylo to vyřešeno, ale ty to dále rozvádíš a dále se do toho zamotáváš.
Prostě hráč se sám přiznal, že dal FK, tys mu na to odpověděl ať ho dá, odpojil se ignoroval si. (Nepiš tu také nesmysly, že potřebuješ důkaz, když se to tak řeší furt)
Pokuď ty jako admin máš pochybností s příkazem a vidíš, že CT zabijou většinu T, tak proč nezapneš ten voicu a zeptáš se proč je zabíjíme, místo toho máš přiblblé poznámky (BANY,MFK, a že vás nemáme zabíjet zato, protože si myslíš, že se hraje simon)
Vůbec si nevěděl co se děje, ale myslíš to ironicky, a proto píšeš ať vás nezabíjíme nebo co si tam psal.
Proč mám takový pocit, že jsem byl více aktivní jako ty a řešil jsem různé FK na mapě během toho, co ty sis sarkasticky hrál
A ještě se mi bude vyčítat, že jsem nedal VD, které jsem úplně zapoměl, protože jsem si všiml, že to řešíš už ty. A navíc jsem neřešil kdo to byl ten hráč, co dostal FK. Myslím, že si akorát přitěžuji tím, že se starám ověci, do kterých mi nic není. A pak jsem zamítnuty.
Prostě hráč se sám přiznal, že dal FK, tys mu na to odpověděl ať ho dá, odpojil se ignoroval si. (Nepiš tu také nesmysly, že potřebuješ důkaz, když se to tak řeší furt)
Pokuď ty jako admin máš pochybností s příkazem a vidíš, že CT zabijou většinu T, tak proč nezapneš ten voicu a zeptáš se proč je zabíjíme, místo toho máš přiblblé poznámky (BANY,MFK, a že vás nemáme zabíjet zato, protože si myslíš, že se hraje simon)
Vůbec si nevěděl co se děje, ale myslíš to ironicky, a proto píšeš ať vás nezabíjíme nebo co si tam psal.
Proč mám takový pocit, že jsem byl více aktivní jako ty a řešil jsem různé FK na mapě během toho, co ty sis sarkasticky hrál

A ještě se mi bude vyčítat, že jsem nedal VD, které jsem úplně zapoměl, protože jsem si všiml, že to řešíš už ty. A navíc jsem neřešil kdo to byl ten hráč, co dostal FK. Myslím, že si akorát přitěžuji tím, že se starám ověci, do kterých mi nic není. A pak jsem zamítnuty.
-
Marcus - Kazatelův učeň
Prečo mi vyčítaš niečo čo robíš aj ty? Nechcem to tu moc spamovať, ale zamysli sa nad sebou...
Ja ako admin potrebujem mať dôkaz demo, ak by boli nejaké problémy... k situácii som bol otočený chrbtom keď ho zabil, nevidel som to... Admin má byť všímavý, ale môže sa stať aj mne že prehliadnem niektorú situáciu... a je podľa mňa lepšie nepotrestať, ako potrestať keď nemám dôkaz a nevidel som to. Mne osobne by na ban jedno "nechtene" v chate nestačilo.
Aj ty si robil u CTčok blbosti a zbytočne si kecal... s tým arogantným správaním sa ani nečudujem že si nebol prijatý... Potom si riešiš komplexy že nasilu píšeš na adminov sťažnosti... (A ja osobne som ti nič o tom že si mal nahlasiť VD nepísal)
Odceňujem OMV, že napísal čo potreboval, nerobil zo seba šaška a pomohol k dobrej veci.
Ja ako admin potrebujem mať dôkaz demo, ak by boli nejaké problémy... k situácii som bol otočený chrbtom keď ho zabil, nevidel som to... Admin má byť všímavý, ale môže sa stať aj mne že prehliadnem niektorú situáciu... a je podľa mňa lepšie nepotrestať, ako potrestať keď nemám dôkaz a nevidel som to. Mne osobne by na ban jedno "nechtene" v chate nestačilo.
Aj ty si robil u CTčok blbosti a zbytočne si kecal... s tým arogantným správaním sa ani nečudujem že si nebol prijatý... Potom si riešiš komplexy že nasilu píšeš na adminov sťažnosti... (A ja osobne som ti nič o tom že si mal nahlasiť VD nepísal)
Odceňujem OMV, že napísal čo potreboval, nerobil zo seba šaška a pomohol k dobrej veci.
#YNWA
#YNWA

-
Separko69 - Profesionál
Marcus byl arogantní svině, Separko může taky.
Separko nic nedělal, OMW mu poradil, aby dělal.
Hele, víš co, máš ve všem pravdu, zdar.
Separko nic nedělal, OMW mu poradil, aby dělal.
Hele, víš co, máš ve všem pravdu, zdar.
-
Marcus - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1