• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi
Dobry den, dnes v 17:25 jsem dostal mute a kick od admina Sarmi jedna se o TTT 2 server nezaslouzene tento admin mi dal kick za to ze jsem zabil hrace ,ktery zdrzoval a byl traitor potom co jsem mu vysvetlil proc jsem ho zabil dal me mute, v ten moment jsem uz nemel nervy a odesel jsem ze serveru.Tento admin se domnival ze jsem rekl sproste slovo ,ktere jsem nerkl a proto jsem ho pozadal o poslani jakeho si dukazo nebo nahravky rekl ze ho to nezajima a ze me ten mute stejne dal ani me pred tim neupozornil jako normali admini. Prosim vedeni gamesites, aby tomuhle hraci byl odebran admin...
- Ko1okp
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stiznot na admina Sarmi
Tady jsi ve stížnostech na adminy. Důkaz máš dodat ty. Demo si můžeš stáhnout a následně zde postnout. Kick jsi dostal za provokace, né za random. Za to jsem ti strhl karmu. Přišel jsem, měl jsi další hloupé řeči na a-team i na mě, dostal jsi druhý kick. Přišel jsi znovu, pokračoval jsi, dostal jsi mute. Bez důkazu bude další topic úplně irelevantní.
-
Sarmi - Mistr
Re: stiznot na admina Sarmi
Dal si random traitrovi, nakoľko ti to karmu pridalo tak ti ju admin odobral aby si nebol odmenený za porušovanie pravidiel. Ty si sa na to začal navážať do adminov a Sarmiho nazval odpadom.
Admin postupoval správne, zamietnuté.
Admin postupoval správne, zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1