I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi

Příspěvekod Ko1okp » 10 led 2020, 18:04

Dobry den, dnes v 17:25 jsem dostal mute a kick od admina Sarmi jedna se o TTT 2 server nezaslouzene tento admin mi dal kick za to ze jsem zabil hrace ,ktery zdrzoval a byl traitor potom co jsem mu vysvetlil proc jsem ho zabil dal me mute, v ten moment jsem uz nemel nervy a odesel jsem ze serveru.Tento admin se domnival ze jsem rekl sproste slovo ,ktere jsem nerkl a proto jsem ho pozadal o poslani jakeho si dukazo nebo nahravky rekl ze ho to nezajima a ze me ten mute stejne dal ani me pred tim neupozornil jako normali admini. Prosim vedeni gamesites, aby tomuhle hraci byl odebran admin...
Ko1okp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi

od Rumcajz » 10 led 2020, 18:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: stiznot na admina Sarmi

Příspěvekod Sarmi » 10 led 2020, 18:49 VIP

Tady jsi ve stížnostech na adminy. Důkaz máš dodat ty. Demo si můžeš stáhnout a následně zde postnout. Kick jsi dostal za provokace, né za random. Za to jsem ti strhl karmu. Přišel jsem, měl jsi další hloupé řeči na a-team i na mě, dostal jsi druhý kick. Přišel jsi znovu, pokračoval jsi, dostal jsi mute. Bez důkazu bude další topic úplně irelevantní.
Sarmi
Mistr
Mistr

Re: stiznot na admina Sarmi

Příspěvekod ZelezoBeton » 10 led 2020, 20:12 VIP

Dal si random traitrovi, nakoľko ti to karmu pridalo tak ti ju admin odobral aby si nebol odmenený za porušovanie pravidiel. Ty si sa na to začal navážať do adminov a Sarmiho nazval odpadom.

Admin postupoval správne, zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy