Zde můžete najít rady a návody k CSku.

update servera

Příspěvekod piotrek » 11 led 2020, 14:01

ahojte hram na servery 1 a oproti zahranicnym serverom je to bieda...laguje to strasne. co keby ste odstranili tie skiny a animacie napr? fakt pozitok z hry je slaby. potencial servera je velky a neberte to tak ze to chcem vsetko kritizovat ale pozrite sa ako vyzeraju servery v zahranici. tam to vsetko ide v pohode,ziadne lagy,sekania a pod. nieje to o tom ze vsetko chcem kritizovat ale treba si zobrat tu konstruktivnu kritiku k srdcu a nieco s tym spravit ;) poprosim reci ze mam hrat na ostatne servery si nechajte.ked sa chcete zlepsovat treba na tychto chybach porpacovat. navyse rad hram s cz sk komunitou.

P.S plno hracov vratane adminov pouziva WH tak s tym skuste nieco spravit ...videa ja nahravat nebudem aby som niekomu nieco dokazoval
piotrek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

update servera

od Rumcajz » 11 led 2020, 14:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: update servera

Příspěvekod useless » 11 led 2020, 16:56 VIP

Zkus trosku vic rozpesat co se seka a kdy. Pokud mas fps drop kvuli vip skinum a modelum, neni problem si je nahradit vychozima, mazat ze serveru se ale urcite nebudou, maximalne se nekdy v budoucnu pozmeni.

Na serverech se pripravuji zmeny, ale teda spis takove opravy.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod piotrek » 12 led 2020, 14:24

no opravy servera by boli good....skuste vsak trestat aj vasich adminov a VIP za WH. nie je myslitelne aby im to bolo prepacene a dokonca si este robili z toho srandu ze ziadne cheaty nemaju vid Z3mko awayater (sorry za skomolenie mena ale resne si nepametam). mozno aj z toho dovodu som na server neprispel ani jedinym centom. ano chapem ze kto si zaplati za vip ma mat vyhody ale nie take ze cheatuje....a admini ktory by mali nastolovat poriadok tak sami ho porusuju....pripomina mi presne ako fico na slovensku v politike.
piotrek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 12 led 2020, 14:35

Plné banlisty banov vyvracajú väčšinu toho čo píšeš. Bohužiaľ, nie všetci hráči stihnú byť včas odhalení :) A samozrejme nie každý, kto ťa zabije má automaticky cheaty. Čo sa problémov s adminmi týka, tak je potrebný dôkaz, inak sa nemáme od čoho odraziť, aby sme to mohli riešiť ;)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Hosny » 14 led 2020, 16:44

piotrek píše:no opravy servera by boli good....skuste vsak trestat aj vasich adminov a VIP za WH. nie je myslitelne aby im to bolo prepacene a dokonca si este robili z toho srandu ze ziadne cheaty nemaju vid Z3mko awayater (sorry za skomolenie mena ale resne si nepametam). mozno aj z toho dovodu som na server neprispel ani jedinym centom. ano chapem ze kto si zaplati za vip ma mat vyhody ale nie take ze cheatuje....a admini ktory by mali nastolovat poriadok tak sami ho porusuju....pripomina mi presne ako fico na slovensku v politike.

Z3mko ani není admin..
Awayeter je nick, kterej ve hře občas používam.. No, jestli mě chceš podezírat z toho, že jsem zaplej, tak je něco zle :) Ale neberu ti snahu. Natoč demo, vyčasuj a pak se můžeme bavit dále. O nějakým polemizování se tu bavit bohužel nemůžeme.
Hosny
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody