• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Unban žádost - Knife server 1
Zdravim, chtěl bych požádat o unban, který jsem dostal neprávem .
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: romanvesmir
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname: Shook
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1915150705
[=] Zabanovana IP: 89.177.212.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
==============================
Nejsem VIP
Chtěl bych poprosit o demo na jehož základě jsem byl zabanován.
Děkuji.
S pozdravem Shook
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: romanvesmir
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname: Shook
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1915150705
[=] Zabanovana IP: 89.177.212.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
==============================
Nejsem VIP
Chtěl bych poprosit o demo na jehož základě jsem byl zabanován.
Děkuji.
S pozdravem Shook
- Shook
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Unban žádost - Knife server 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban žádost - Knife server 1
07:08 - http://leteckaposta.cz/412186078
když přistaneš tak
1.nemáš animaci zaseklou = žádný lag
2.animace se pořád neresetuje ale jede uplně plynule tak jak by měla = žádný lag
takhle to vidím já
když přistaneš tak
1.nemáš animaci zaseklou = žádný lag
2.animace se pořád neresetuje ale jede uplně plynule tak jak by měla = žádný lag
takhle to vidím já

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
V tenhle moment se mi celý CS 1.6.sekly, proto o tomhle banu nevím a zjistil jsem to až po hodině.
Navíc, když chce někdo speedhackovat, tak speedhackuje pořád a né, že jednou letí padákem dolů a má brutální zásek cska, že ho to pak přemístí. Jestli tohle přijde někomu z vedení jako SH, tak nemám jiný argument než tenhle, co jsem tu napsal.
Doufám, že to jako obhajoba stačí pokud ne, tak bohužel.
Děkuju
S pozdravem Shook
Navíc, když chce někdo speedhackovat, tak speedhackuje pořád a né, že jednou letí padákem dolů a má brutální zásek cska, že ho to pak přemístí. Jestli tohle přijde někomu z vedení jako SH, tak nemám jiný argument než tenhle, co jsem tu napsal.
Děkuju
S pozdravem Shook
- Shook
- Kolemjdoucí
Shook píše:V tenhle moment se mi celý CS 1.6.sekly, proto o tomhle banu nevím a zjistil jsem to až po hodině.
Děkuju
S pozdravem Shook
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. - pokud se ti celý cs 1.6 seknul což hádám že neodpovídal tak mi zas nejde nahlavu že jsi slashnul/stabnul veprostřed toho zrychlení.
protože když ti neodpovídá csko tak ta postava jde tam kam jsi naposledy od neodpovídání cska šel což bys slashnul až nakonci toho zrychlení a to že jsi ještě změnil směr když ti neodpovídalo csko how ._.
(ps:nevím jestli to takhle funguje ale podle mých zkušenosti když mi neodpovídá v csko tak jde ta postava ve hře pořád stejným směrem alebo uplně přestane chodit dokud bude odpovídat zas v csku a až pak si změníš směr postavy)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. - jak jsem psal tvýmu kámošovi udělal jsem takový experiment většinou když se začne odpočítávat hlasování nové mapy tak dostanu docela lagy a občas mi i neodpovídá csko tak jsem si počkal až se bude hlasovat a když mi csko neodpovídalo 5-10 sekund tak jsem se teleportnul jen 2-3m zato že jsem celou dobu držel w tys měl nějak tak stejně 5-10 sekund a dal jsi to na 10-15 metrů což vůbec není normální u lagu
3. - nevím jestli to tak bylo ale co třeba kdybys sis stáhl poprvé cheaty do cska tak jses pak napojil do hry a když jsi skákal dolů tak jsi třeba omylem zapl fake lags alebo slowmotion alebo obě věci dohromady a proto jsi najednou stál na místě a mačkal klávesy abys to vypl ale omylem jsi zapl sh a když jsi to zjistil tak jsi rychle odešel protože jsi se lekl že co kdybys dostal ban za toto ale díky tomu fake lags který jsi ještě nevypl tak ti ta postava chvilku zůstala
výsledek: dá se na to říct hodně věcí co se v ten moment mohlo stal
pokud mi k tomu chceš něco napsat tak: https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659/
já už budu odpovídat jen na steamu alebo na pm at to tu nespamuju (díky)
ps: pokud tu mám gramatické chyby sry tedka jsem stával a bolí mě oči z toho jak je všechno bílý ._.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Tyhle bláboly mi nestojí ani za to číst, když tě tak bolely oči, tak jsi měl radši spát než tu psát takovýhle kraviny 
Svojí verzi jsem napsal...Pokud se cheathunteři přiklaní k tvé verzi... Nemám co dodat ..
Shook

Svojí verzi jsem napsal...Pokud se cheathunteři přiklaní k tvé verzi... Nemám co dodat ..
Shook
- Shook
- Kolemjdoucí
Na deme SH. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1