• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]BaseBuilder Neopravnene 10RB
1. Basebuilder New / Ashey/ Fukam cez diody /Original nick ODY
2. Roundbany sa v konzoli neukazuju
3. Na mape inferno_iplay som staval kempu na druhej strane ako sa stal incident kde som nehal blok ktory som si tam dal ako prvy a hráć Dedyk tam isiel potom stavat ja som na ten blok zabudol a Ashey mi hodil 10 round banov za blokovanie kempy namiesto odstranenia chyby a bez dodaneho dema nadalej somnou odmietal komunikovat normalne
4. Som EVIP
2. Roundbany sa v konzoli neukazuju
3. Na mape inferno_iplay som staval kempu na druhej strane ako sa stal incident kde som nehal blok ktory som si tam dal ako prvy a hráć Dedyk tam isiel potom stavat ja som na ten blok zabudol a Ashey mi hodil 10 round banov za blokovanie kempy namiesto odstranenia chyby a bez dodaneho dema nadalej somnou odmietal komunikovat normalne
4. Som EVIP
- Ody
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]BaseBuilder Neopravnene 10RB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder Neopravnene 10RB
Ahoj, počkáme na banujúceho admina, kým dodá dôkaz.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V riešení]BaseBuilder Neopravnene 10RB
Ahoj! Ano hráč Fukam cez diody blokoval blokem camp, nějakému hráči, už ani nevím komu. Hráč ho upozorňoval at si blok odstraní, neodstranil, tak jsem to udělal já + dostal trest, nevidím na tom nic zvláštního. Dostal ban oprávněně, blokl camp spoluhráčí,tu není o čem uvažovat. Děkuji s pozdravem Ashey.
- frajer8520
- Kolemjdoucí
Rozumiem, aj tak by som radšej videl demo, toto je unban žiadosť, musíš mať dôkaz o prehrešku hráča.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Ahoj, omlouvám se že odpovídám takto pozdě, ale jsem mimo domov, takže nemůžu poskytnout demo. Ale za svým slovem si stojím a vím že tenhle ban je oprávněný. Blokoval camp a tam není co řešit. Děkuji za pozornost, s pozdravem ashey
- frajer8520
- Kolemjdoucí
Admin si nabudúce dá pozor na podobné prípady. Keďže si si už najskôr tie postihnuté kolá odohral, pokladám za vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1