• Stránka 1 z 1
Nová pravidla?
Ahoj,
dneska jsem chodil na různé jaily, a hráči pořád říkali něco o nových pravidlech. Tak se ptám, je to pravda? Jsou nějaká nová pravidla? Hráčů opravdu nebylo málo, co to říkalo.
dneska jsem chodil na různé jaily, a hráči pořád říkali něco o nových pravidlech. Tak se ptám, je to pravda? Jsou nějaká nová pravidla? Hráčů opravdu nebylo málo, co to říkalo.
-
DiNooo9 - Spamer
Nová pravidla?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nová pravidla?
A na to aby si dostal odpoved ÁNO/NIE sa musíš pytat tu a nie u nejakého admina v PM?
Budem rád ak na moju otázku nebudeš odpovedat, ide o to aby si sa zamyslel nad životom
Radšej si choď sadnut na kofolku ako ja každý piatok & sobotu a nasledne sa ráno zobudíš v aute a nevieš kde si. Myslím že to je zábavnejšie ako spamovanie fóra kvôli príspevkom.
Budem rád ak na moju otázku nebudeš odpovedat, ide o to aby si sa zamyslel nad životom

-
Deluxe391 - Profesionál
Nechápu tvoji odpověď. Proč bych to měl dělat nutně kvůli příspěvkům? To se prostě ani nemůžu na forku zeptat na otázku? 

-
DiNooo9 - Spamer
DiNooo9 píše:Nechápu tvoji odpověď. Proč bych to měl dělat nutně kvůli příspěvkům? To se prostě ani nemůžu na forku zeptat na otázku?

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
BarryAtua píše:DiNooo9 píše:Nechápu tvoji odpověď. Proč bych to měl dělat nutně kvůli příspěvkům? To se prostě ani nemůžu na forku zeptat na otázku?
![]()
![]()

Takhle sem se nezasmál už hodně dlouho. Pokud se vážně nesnažíš zas a opět jen spamovat tak to ne nejspíš další báchorka, na JB jich vzniká dost.

Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
DiNooo9 píše:Nechápu tvoji odpověď. Proč bych to měl dělat nutně kvůli příspěvkům? To se prostě ani nemůžu na forku zeptat na otázku?
Ja zas nechapem tvoju reakicu

U znacky adidas sa hovorí - "čím viac čiarok, tým viac adidas"
U teba to bude - "čím viac

Dalej to riesit nebudeme, takze sa uz sem pls nevyjadruj

-
Deluxe391 - Profesionál
Deluxe391 píše:A na to aby si dostal odpoved ÁNO/NIE sa musíš pytat tu a nie u nejakého admina v PM?
Budem rád ak na moju otázku nebudeš odpovedat, ide o to aby si sa zamyslel nad životomRadšej si choď sadnut na kofolku ako ja každý piatok & sobotu a nasledne sa ráno zobudíš v aute a nevieš kde si. Myslím že to je zábavnejšie ako spamovanie fóra kvôli príspevkom.
Jo tak kofolku
https://steamcommunity.com/id/Lachyy1337

-
Lachyy - TF 2 HLSA
U znacky adidas sa hovorí - "čím viac čiarok, tým viac adidas"
HEJ to je moje, nekradni mi to

No čo brácho, chceš čapaka ?
- MKx
- Zkušený
• Stránka 1 z 1