Sem směřujte své návrhy na vylepšení serveru

Trošku i do pravidel

Příspěvekod TheSusupect » 19 led 2020, 00:52

1.
Popis nápadu/návrhu/změny:
Úprava pravidla PK.
Čeho se návrh týká:
PK
Doplňující informace (obrázky, a další, co nám pomůže se orientovat):
Po PK si hráč vše pamatuje. Alespoň si lidi dají pozor na to, co danej člověk uvidí a nebude jim připadat normální dávat PK jen kvůli tomu, že toho ví danej člověk moc. Jo a spawnout se vedle toho, co vykrádal a říct si: „Jee, dobrej“, je sice vtipný, ale zvláštní.

2.
Úprava plastiky.
Čeho se návrh týká:
Plastika
Plastika by se dle mého mohla poupravit, aby se člověk po tom, co udělá něco nelegální úplně nezměnil a aby nevypadal úplně jinak. Opět by si alespoň trošku promysleli co udělat a jak to udělat a mohlo by se více pátrat po zločincích.
Navíc, psal jsem jednomu z adminů, jestli se budou sbírat fotky zločinců, kteří něco v minulosti udělali a odpověď:
Oni stejně jdou na plastiku a předělají se
Takže to nemá asi ani úplně význam
Kdyby nebyla plastika, tak dobrý, ale takto ne

Takže ta plastika je asi moc OP.

3.
Z části poupravit RP driving.
Čeho se návrh týká:
RP driving
To, že jede nízkým autem po horách.. ok. To že se někde vyseká když ho nikdo nevidí a nechce se mu to rpit zranění.. ok. Ale to, že se vyseká před velmi početnou skupinkou lidí a neřekne skoro ani „au“ je zvláštní a nepůsobí to moc dobře. Místo toho aby to bylo fun, jak už jednou Trsak posílal video z jednoho serveru, kde taktéž není RP driving a daný člověk vyskočil několik metrů do výšky, vyskočil z auta a použil padák je sice super a vypadá to fajn, ale popravdě místo tohoto se setkávám s absolutně jinýma věcma, které nejsou úplně příjemné. Z pohledu policisty. Každý si stěžuje, že pitujeme téměř hned, je se čemu divit? Člověk dostane pit a jede si dál, my aby jsme zastavili daného člověka, musíme uskutečnit alespoň 4 pity a to ještě musí být dokonalé pity. Alespoň by se zamezily pit manévry a zároveň by se zamezilo tomu, že vysekat se neznamená nic.
Vsuvka: Dokonce je asi OK jet autem, rozsekat se, potom auto přestane jít tak si vystoupím, použiju sadu, rychle nastoupím ať to mám 100% opravené a jedu dál. Ano i toto se mi stalo a sledoval jsem to jen z vrtulníku. Bylo fakt moc fajn se na tuhle situaci koukat. :)
Zároveň by nejspíš bylo víc RP akce pro EMS, ale nevím jak na tom aktuálně s RP akcema jsou. Nejspíš by bylo i víc rp akcí pro policisty.

4.
Zvýšit damage u M4a4 (Možná i jiné zbraně, nevím jak na tom jsou zbraně jak už v ammunition, tak zbraně u BS)
Čeho se návrh týká:
Damage
Je to super, alespoň je delší přestřelka (Samozřejmě ironie), ale dneska jsem v nemocnici do aktivního střelce vysekal celý zásobník a bojovník měl ještě skoro energii střílet dál. (Jestli byl zvýšen, tak jsem jen křivej a omlouvám se za tento hloupý návrh.)

Za případné chyby mě omluvte.. jedním okem spím, druhým píšu.

Asi stačí.
Děkuji za pročtení.
S pozdravem,
Hope.
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
TheSusupect
Zkušený
Zkušený

Trošku i do pravidel

od Rumcajz » 19 led 2020, 00:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Trošku i do pravidel

Příspěvekod NaH » 20 led 2020, 10:17

TheSusupect píše:1.
3.
Čeho se návrh týká:
RP driving
To, že jede nízkým autem po horách.. ok. To že se někde vyseká když ho nikdo nevidí a nechce se mu to rpit zranění.. ok. Ale to, že se vyseká před velmi početnou skupinkou lidí a neřekne skoro ani „au“ je zvláštní a nepůsobí to moc dobře. Místo toho aby to bylo fun, jak už jednou Trsak posílal video z jednoho serveru, kde taktéž není RP driving a daný člověk vyskočil několik metrů do výšky, vyskočil z auta a použil padák je sice super a vypadá to fajn, ale popravdě místo tohoto se setkávám s absolutně jinýma věcma, které nejsou úplně příjemné. Z pohledu policisty. Každý si stěžuje, že pitujeme téměř hned, je se čemu divit? Člověk dostane pit a jede si dál, my aby jsme zastavili daného člověka, musíme uskutečnit alespoň 4 pity a to ještě musí být dokonalé pity. Alespoň by se zamezily pit manévry a zároveň by se zamezilo tomu, že vysekat se neznamená nic.
Vsuvka: Dokonce je asi OK jet autem, rozsekat se, potom auto přestane jít tak si vystoupím, použiju sadu, rychle nastoupím ať to mám 100% opravené a jedu dál. Ano i toto se mi stalo a sledoval jsem to jen z vrtulníku. Bylo fakt moc fajn se na tuhle situaci koukat. :)
Zároveň by nejspíš bylo víc RP akce pro EMS, ale nevím jak na tom aktuálně s RP akcema jsou. Nejspíš by bylo i víc rp akcí pro policisty.
Hope.

Souhlasím, ale problém je ten, že když někdo nerpí zranění při nárazu ve vysoké rychlosti, tak už to není už RP driving ale to je Powergaming, a zaráží mě, že se tohle děje a upřímně mě to ani nebaví, ano, je to fun RP, ale to, že se nerpí ani zranění je blbost, protože pravidlo powergamingu je, ale je spousta pravidel co nejsou dobře napsané, protože powergaming je například i asspuling :)
xd
NaH
Pokročilý
Pokročilý

Re: Trošku i do pravidel

Příspěvekod TheRohlikar » 20 led 2020, 16:16

NaH píše:
TheSusupect píše:1.
3.
Čeho se návrh týká:
RP driving
Hope.

Souhlasím, ale problém je ten, že když někdo nerpí zranění při nárazu ve vysoké rychlosti, tak už to není už RP driving ale to je Powergaming, a zaráží mě, že se tohle děje a upřímně mě to ani nebaví, ano, je to fun RP, ale to, že se nerpí ani zranění je blbost, protože pravidlo powergamingu je, ale je spousta pravidel co nejsou dobře napsané, protože powergaming je například i asspuling :)

Ahoj NaHu,

jako jsem vám psal do diskuse v pokecu. Máš na jednu stranu pravdu, neRPení zranění při nárazu je vlastně Power Gaming. Je to ale Power Gaming v případě, že není dáno jinak. Přesně na co narážíš je ale dáno v pravidlech - my to neřešíme.
Stejně tak jako Asspulling, má to vlastní pojem a zakázaný u nás není. Pod Power Gaming nemůžeš tedy naházet něco, co má vlastní výjimku. :)
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Návrhy na vylepšení serveru