• Stránka 1 z 1
CL_FlushEntityPacket Warnings
Zdravím,
už nějakou dobu se potýkám s problémem "Cl_flushentitypacket" tohle se mi děje jen a pouze u Cska (1.6) v žádné jiné multiplayer hře se mi tohle neděje, všude jsem se dočetl, že se jedná o nestabilní internet, což by se dalo pochopit, kdyby mi zároveň skákal vysoký ping, což se neděje a celou dobu mám ping 9-20 i bezprostředně po tomto "erroru". Zkoušel jsem všelijaké commandy, avšak bez jakékoliv změny. Hraju na steamu, zkoušel jsem ze zoufalosti i vypínat firewall, což taktéž nepomáhá. Tento error se mi ukazuje zhruba co 3-5minut, hra se sekne zhruba na 5 sekund, což u JB většinou znamená smrt. Nemáte/neměli jste někdo stejný či podobný problém? OS: Windows 10
PS: nemusíte posílat odkaz na příspěvek s tutorálem, jak to opravit, nefunguje z toho nic.
už nějakou dobu se potýkám s problémem "Cl_flushentitypacket" tohle se mi děje jen a pouze u Cska (1.6) v žádné jiné multiplayer hře se mi tohle neděje, všude jsem se dočetl, že se jedná o nestabilní internet, což by se dalo pochopit, kdyby mi zároveň skákal vysoký ping, což se neděje a celou dobu mám ping 9-20 i bezprostředně po tomto "erroru". Zkoušel jsem všelijaké commandy, avšak bez jakékoliv změny. Hraju na steamu, zkoušel jsem ze zoufalosti i vypínat firewall, což taktéž nepomáhá. Tento error se mi ukazuje zhruba co 3-5minut, hra se sekne zhruba na 5 sekund, což u JB většinou znamená smrt. Nemáte/neměli jste někdo stejný či podobný problém? OS: Windows 10
PS: nemusíte posílat odkaz na příspěvek s tutorálem, jak to opravit, nefunguje z toho nic.
Hraji na serverech :
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
-
Crespo - Amatér
CL_FlushEntityPacket Warnings
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CL_FlushEntityPacket Warnings
nemusi byt nestabilni, taky muze byt pretizeny.
hravas jb1 nebo ty mensi?
hravas jb1 nebo ty mensi?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tak to už vůbec ne, tohle se děje i když jsem jediný napojený na Wi-Fi, hraju jen JailBreak #1, ale děje se to na všech serverech, včetně BunnyHopu, kde hrají na serveru max 5 lidí :-/
Hraji na serverech :
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
-
Crespo - Amatér
Je to sposobene nedostatocnym prijatym internetom do hry. Robi to aj mne odkedy hram cez wi-fi a nie kabel. Skus si dat router k sebe alebo zapoj kabel do pc, ine riesenie som nenasiel, bohuzial.
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
my kreedzee profile https://kreedz.ee/players/1066
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
my kreedzee profile https://kreedz.ee/players/1066
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1