• Stránka 1 z 1
nazor na hrace dropnex :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nazor na hrace dropnex :-)
Viem , je to normalna otázka , ale myslím že je nevhodné tu hráča , rozoberať ako nejaku idologiu 

LOYALTY
Best translation ever....Sonic rainboom->Duhové Iskrenie
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
-
MrFredy - Pokročilý
MrFredy píše:Viem , je to normalna otázka , ale myslím že je nevhodné tu hráča , rozoberať ako nejaku idologiu
Mozna je mozna neni tento ^hrac^ neni hrac hrac ti nemrvi servery a nenici vse co najde hrac hraje jen kokos muze nicit cizi praci a to on dela vubec se jako hrac nechova

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Dobrý Den
Taky multi nerozebirame tvoje veci ze kdyz delas admina jinde ze na c1 porusujes pravidla a dostavas tam bany tak prosim te neres me jo
nechapu o co ti jde
mam ztebe srandu strasnou chovas se ako maly stimto me rozebirat
Taky multi nerozebirame tvoje veci ze kdyz delas admina jinde ze na c1 porusujes pravidla a dostavas tam bany tak prosim te neres me jo

-
Dropnex - Kolemjdoucí
Je to trochu blbe že tu rozoberate Dropnexa. Multi ty tiež porušuješ pravidla na C1 a inde si admin a nikto ta nerieši tak ani ty by si nemusel riešit Dropnexa.
-
Vladak - Kolemjdoucí
Dropnex píše:Dobrý Den
Taky multi nerozebirame tvoje veci ze kdyz delas admina jinde ze na c1 porusujes pravidla a dostavas tam bany tak prosim te neres me jonechapu o co ti jde
![]()
Ja dostavam bany ty bany distavam kvuli tobe na tohle ja nemam nebudu tu rozebirat 10 leteho kida co mi leze na nervy koncim debatu na videnou svuj nazor sem rekl a to mi staci na c1 nehraji protoze ten server jiz neni co byval to ze mam prava na rc no a to je moje vec a mimochodem ja jsem jiz resen byl navidenou

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Ak sa chcete hádať , možete aj v PM-ke
Vaše chovanie obi dvoch je strašné
tak nekidajte jeden na druhého a žite ako komunita , kedže o komunite to tu vlastne je
Ak sa chcete stažovat jeden na druheho , su nato iné vlákna
LOCK.
Vaše chovanie obi dvoch je strašné

Ak sa chcete stažovat jeden na druheho , su nato iné vlákna

LOCK.
LOYALTY
-
MrFredy - Pokročilý
• Stránka 1 z 1