I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB 1 / Admin Péťa

Příspěvekod Denty » 25 led 2020, 21:28

Při simonování si hráč vybral, že chce hrát talent, potřeboval jsem si v boxu postavit 2 bloky, na které si hráče rozdělím podle toho, zda-li mají mik nebo ne. Během toho admin stál v boxu a dělal animace, na opakovanou žádost o opuštění boxu nereagoval, pouze měnil animace. Tak jsem si spawnul blok, který se spawnul na něm a než jsem ho stihl posunout dál do boxu, dostal jsem slay a move.

Demo - http://leteckaposta.cz/695174589
Čas - CCA 30 minuta
Kolo - 7.
Denty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] JB 1 / Admin Péťa

od Rumcajz » 25 led 2020, 21:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB 1 / Admin Péťa

Příspěvekod Whoik » 25 led 2020, 21:58 VIP

Ahoj

stížnost je oprávněná, došlo k nedorozumění a nedávání pozornosti.

Už se to samozřejmě nestane, a zároveň se omlouváme za způsobené potíže.

Admin si je vědom svého prohřešku a dá si pozor na podobné situace.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Denty » 25 led 2020, 22:02

V pohodě, já bych stížnost ani nepsal, kdybych se pak v zápalu emocí nerozvášnil a nedostal následný mute na 12 hodin, který je taktéž oprávněný.
Denty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Whoik » 25 led 2020, 22:04 VIP

I v "rozvášnění" se musíš umět chovat. A napsal jsi vážně hnusné věci, takže ten ban je naprosto oprávněný a ten ti zůstane.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Whoik » 25 led 2020, 22:24 VIP

Ještě dodatek, protože po zhlédnutí dema je patrné, že jsi ty CT dal úmyslně do toho bloku. Takže tam sice neměli co dělat, ale tvůj úmysl poněkud odporuje správnému hraní.

Takže stížnost je oprávněná pouze do doby, kdy CT neodešli z klece. Pak už je to tvoje chyba a hloupost.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] JB 1 / Admin Péťa

Příspěvekod ericek111 » 26 led 2020, 03:24

Čo si vyriešil tým, že si dal CTčka do bloku? Aboslútne nič, akurát si im naopak zabránil ten box opustiť. Byť toto v PP, dostaneš ban Ty.

Som si celkom istý, že admini by zodpovedne v prípade ich ohrozenia vybehli. To ich síce neospravedlňuje, ale rovnako ani Teba.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy