Příspěvků: 3
			 • Stránka 1 z 1
		
	
Re: Dwandy
Důvod je jednoduchý.. 
Žaludek necháme přes noc ve slané vodě. Játra, srdce a plíčky vložíme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a necháme jeden a půl hodiny vařit na mírném ohni. Mezitím si opražíme ovesné vločky. Všechno promícháme se solí pepřem a lojem. Poté žaludek naplníme o trochu více než do poloviny (to aby směs měla dosti prostoru pro následné nabývání). Pečlivě zašijeme otvory a vložíme do velkého hrnce s horkou vodou. Vaříme cca 3 hodiny. Při vaření dávejte pozor, aby se Vám haggis nepřichytil ke stěnám hrnce, případně připálil.
Ingredience
Vypraný skopový žaludek (možno nahradit)
Skopová játra, srdce a plíčky
Hrnek ovesných vloček
8 uncí jemně nařezaného skopového loje
sůl
pepř
			
		Žaludek necháme přes noc ve slané vodě. Játra, srdce a plíčky vložíme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a necháme jeden a půl hodiny vařit na mírném ohni. Mezitím si opražíme ovesné vločky. Všechno promícháme se solí pepřem a lojem. Poté žaludek naplníme o trochu více než do poloviny (to aby směs měla dosti prostoru pro následné nabývání). Pečlivě zašijeme otvory a vložíme do velkého hrnce s horkou vodou. Vaříme cca 3 hodiny. Při vaření dávejte pozor, aby se Vám haggis nepřichytil ke stěnám hrnce, případně připálil.
Ingredience
Vypraný skopový žaludek (možno nahradit)
Skopová játra, srdce a plíčky
Hrnek ovesných vloček
8 uncí jemně nařezaného skopového loje
sůl
pepř
- 
				

FUci - Pokročilý

 - Příspěvky: 85
 - Registrován: 18 úno 2018, 21:46
 
Re: Dwandy
Taky by mě zjajimal duvod, DWANDY REKNI NAM PROČ SI TO UDĚLALLALAL
			„Tvrdá práce je bezcenná pro ty, kteří nevěří v sebe..“
		- 
				

Pr0fik - Pokročilý

 - Příspěvky: 80
 - Registrován: 29 lis 2019, 21:17
 
			Příspěvků: 3
			 • Stránka 1 z 1
		
	
Kdo je online
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
