• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] TTT
Dobrý den.
Chci aby Sarmi neignoroval hráče. Říkal jsem mu ať udělá něco s GaWneRem a on nic nedělal.
GaWneR hitoval vlastní T, blokoval a byl TOXIC. Já to říkal Sarmimu a on nic nedělal a viděl to, ale nic s tím neudělal. Byl jsem naštvaný tak jsem nadával na toho GaWneRa dostali jsem MUTE a když nadával GaWneR tak nic nedostal. Když jsem dostal MUTE tak jsem řekl ať LIL TOM mu řekne to co jsem mu napsal a on ho IGNOROVAL. IGNOROVAL mě LIL TOMA prostě bych chtěl aby neignoroval hráče kteří potřebují pomoc a že si přijde jenom něco zahrát a všechno má u prdele. Děkuji -FaMiK-.

Chci aby Sarmi neignoroval hráče. Říkal jsem mu ať udělá něco s GaWneRem a on nic nedělal.
GaWneR hitoval vlastní T, blokoval a byl TOXIC. Já to říkal Sarmimu a on nic nedělal a viděl to, ale nic s tím neudělal. Byl jsem naštvaný tak jsem nadával na toho GaWneRa dostali jsem MUTE a když nadával GaWneR tak nic nedostal. Když jsem dostal MUTE tak jsem řekl ať LIL TOM mu řekne to co jsem mu napsal a on ho IGNOROVAL. IGNOROVAL mě LIL TOMA prostě bych chtěl aby neignoroval hráče kteří potřebují pomoc a že si přijde jenom něco zahrát a všechno má u prdele. Děkuji -FaMiK-.

- filipprochy
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT
filipprochy píše:Dobrý den.
GaWneR hitoval vlastní T, blokoval a byl TOXIC. Já to říkal Sarmimu a on nic nedělal a viděl to, ale nic s tím neudělal. Byl jsem naštvaný tak jsem nadával na toho GaWneRa dostali jsem MUTE a když nadával GaWneR tak nic nedostal. Když jsem dostal MUTE tak jsem řekl ať LIL TOM mu řekne to co jsem mu napsal a on ho IGNOROVAL. IGNOROVAL mě LIL TOMA prostě bych chtěl aby neignoroval hráče kteří potřebují pomoc a že si přijde jenom něco zahrát a všechno má u prdele. Děkuji -FaMiK-.![]()
A nějaké důkazy? Demo třeba?
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
Re: TTT
Přišel jsem, hráč řval a hodil tam nějakou nadávku, dostal kick. Dál už byl v klidu. To, že ti vadilo i to, že pouze mluvil, není můj problém. Po tvém kicku jsi nadával dál, sám jsi řekl, že za to dostaneš mute, stalo se. I když sem hodíš demo, nic jiného nevykoumáš. Ale pokud i tak budeš chtít, napsal jsem tohle. Víc toho psát nebudu. 
e. Někomu jsem dával slay za blokování. Nevím komu. Každopádně nebudu trestat něco, co jsem neviděl, na základě toho, že mi to řekne nějaký Famik.

e. Někomu jsem dával slay za blokování. Nevím komu. Každopádně nebudu trestat něco, co jsem neviděl, na základě toho, že mi to řekne nějaký Famik.
-
Sarmi - Mistr
• Stránka 1 z 1