• Stránka 1 z 1
[V]apacu jb1
1. admin Apacu mi dal ban za umyslny fk protoze jsem ho omylem zabil kdyz jsem si nevsiml VD glowu a omluvil se mu do chatu na mape oasis.
2. dodam jak bude hltv
2. dodam jak bude hltv
ass
-
kefr8 - Zkušený
[V]apacu jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: apacu jb1
Neviem ako sa dá nevšimnúť si že mám VD. SImon poslal všetkých medzi palmy ja som si išiel zobrať gravity, a zabil si ma, nie je možné aby si si ma pomýlil kedže žiadne Tčko nebolo pri mne. Dal si mi úmyselný FK dostal si ban, nič viac nič menej.
-
Apacu98 - Zkušený
normalne jsem se ti omluvil do chatu, nemam zadnou historii umyslnych fk, tak proc bych si mel vybrat nekoho, jeste k tomu admina se kterym nemam zadny problem cil? navic kdyz jsi zrovna bezel kolem steny ktera ma prakticky identickou barvu jako VD glow, takze si myslim ze tam nejaka sance je abych to prehlednul, nemyslis?
ass
-
kefr8 - Zkušený
kefr8 píše:jeste k tomu admina se kterym nemam zadny problem jako cil?
preklep sry
nevim jestli to demo jeste bude useful ale budiz
http://hltv.fakaheda.eu/20312-200127142 ... l2.dem.zip 12:45 - 15:18 jeste s dodatecnym post-ban chatem
ass
-
kefr8 - Zkušený
Mne to teda s tým glowom stalo tiež, že som musel dlhšie mieriť na niekoho,aby som si všimol, že je to VD.
Admin nabudúce viac predýcha situáciu a hlavne keď sa mu hráč ospravedlní. (tzn. ban v prípade ak ti ďalšie kolo nenahlási vd)
Hráč si dá pozor na svoje zabíjanie a bude dôslednejší.
Ban ti vypršal. Vyriešené.
Admin nabudúce viac predýcha situáciu a hlavne keď sa mu hráč ospravedlní. (tzn. ban v prípade ak ti ďalšie kolo nenahlási vd)
Hráč si dá pozor na svoje zabíjanie a bude dôslednejší.
Ban ti vypršal. Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1