• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Míďa / Jailbreak
Nick: Míďa
SID: STEAM_0:0:141791643
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5867
Bany, které jsem dostal: Vzhledem k novému banlistu už nemužu žádné najít. Ale vím že při začátcích s Jailbreaky jsem dal jeden úmyslný MFK kterého do teď lituji.
Něco o mně: Jmenuju se Michal, bydlím v Moravskoslezském kraji. Závodně jezdím Enduro a zbytek času strávím učením se, sledování různých seriálů, filmů a samozřejmě hraním her.
Proč právě já: Už pár dlouhých let tady hraju a myslím si že bych se mohl už povýšit z pozice hráče na pozici Admina. Vím jak Jailbreak funguje a zažil jsem na něm soustu zábavy, ale i nehezkých momentů kdy mi a spoustě dalším hráčům kazili zážitek z hry nemilí hříšníci, kteří ať už kazili hru úmyslně nebo ne, mi vždy vadili.
Jailbreaky hraju aktivně a rád pomužu neznalým hráčům ať už jsou to nováčci nebo zkušení hráči co se pouze spletli.
Zkušenosti s CS:GO: Momentálně mám ve hře nahráno 1700+ hodin. V hl stats, ikdyž každý víme že to není uplně přesná tabulka se momentálně nacházím na 26. pozici.
Případné poznámky:
Děkuji všem co si přečetli mou žádost na Administrátora
SID: STEAM_0:0:141791643
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5867
Bany, které jsem dostal: Vzhledem k novému banlistu už nemužu žádné najít. Ale vím že při začátcích s Jailbreaky jsem dal jeden úmyslný MFK kterého do teď lituji.
Něco o mně: Jmenuju se Michal, bydlím v Moravskoslezském kraji. Závodně jezdím Enduro a zbytek času strávím učením se, sledování různých seriálů, filmů a samozřejmě hraním her.
Proč právě já: Už pár dlouhých let tady hraju a myslím si že bych se mohl už povýšit z pozice hráče na pozici Admina. Vím jak Jailbreak funguje a zažil jsem na něm soustu zábavy, ale i nehezkých momentů kdy mi a spoustě dalším hráčům kazili zážitek z hry nemilí hříšníci, kteří ať už kazili hru úmyslně nebo ne, mi vždy vadili.

Zkušenosti s CS:GO: Momentálně mám ve hře nahráno 1700+ hodin. V hl stats, ikdyž každý víme že to není uplně přesná tabulka se momentálně nacházím na 26. pozici.

Případné poznámky:

Děkuji všem co si přečetli mou žádost na Administrátora

-
Mida1 - Pokročilý
[Zamítnuto]Míďa / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Míďa / Jailbreak
Ahoj,
hned po tom co sis nechal zrušit akademika a neúspěšně žádal o admina si šel na server střelit úmyslný freekill.
Potom celý rok nic a najednou zase žádost o admina.
Jak už ti bylo řečeno, pro tebe jiná cesta než akademie nepovede.
Zamítuto.
hned po tom co sis nechal zrušit akademika a neúspěšně žádal o admina si šel na server střelit úmyslný freekill.
Míďa píše:Heheee a nelituju toho :p nemá co krást ponožky mamce
Potom celý rok nic a najednou zase žádost o admina.
Jak už ti bylo řečeno, pro tebe jiná cesta než akademie nepovede.
Zamítuto.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1