• Stránka 1 z 1
[V] Nahlašování
Popis nápadu/návrhu/změny:
Upravit nahlašování střelby, napadení a ostatních blbostí
Čeho se návrh týká:
Momentálně je nutno aby kolem Vás bylo NPC a ještě k tomu máte procento k tomu, aby se nahlásila Střelba, reálná procenta neznám, ale dám Vám přesnější popis proč mi toto vadí.
Střelba se tady děje téměř každý den a je nám nahlášena jen jako mimořádní věc, třeba jednou za 3 dny a to je sakra slabé.
Počet NPC je zde zmenšen pro lepší stabilitu serveru a kvůli tomu, aby to hráčům se slabšími počítači lépe jelo, což se dá čekat.
Procenta jsou strašně malá, i když si vysprejuju celej zásobník a i přes to je schopno mě to nenahlásit.
Situace: Stojím na PD stanici a slyším střelbu (několika násobnou) střelba vycházela z hlavní garáže a i přes to jsme nedostali hlášení.
Zkoušeli jsme s Adminem vystřílet zásobník na hlavní garáži a i přes to jsme hlášení nedostali.
Můj návrh = Odebrat podmínku, že v okolí musí být NPC.
Doplňující informace (obrázky, a další, co nám pomůže se orientovat):
Jsem fakt angry, ale to není důležitý.
Díky,
Hope
Nevím jak jsem to sepsal a jelikož jsem to psal rychle a naštvaně a doufám, že se pochopíme.
Čeho se návrh týká:
Momentálně je nutno aby kolem Vás bylo NPC a ještě k tomu máte procento k tomu, aby se nahlásila Střelba, reálná procenta neznám, ale dám Vám přesnější popis proč mi toto vadí.
Střelba se tady děje téměř každý den a je nám nahlášena jen jako mimořádní věc, třeba jednou za 3 dny a to je sakra slabé.
Počet NPC je zde zmenšen pro lepší stabilitu serveru a kvůli tomu, aby to hráčům se slabšími počítači lépe jelo, což se dá čekat.
Procenta jsou strašně malá, i když si vysprejuju celej zásobník a i přes to je schopno mě to nenahlásit.
Situace: Stojím na PD stanici a slyším střelbu (několika násobnou) střelba vycházela z hlavní garáže a i přes to jsme nedostali hlášení.
Zkoušeli jsme s Adminem vystřílet zásobník na hlavní garáži a i přes to jsme hlášení nedostali.
Díky,
Hope
Nevím jak jsem to sepsal a jelikož jsem to psal rychle a naštvaně a doufám, že se pochopíme.
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
-
TheSusupect - Zkušený
[V] Nahlašování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlašování
TheSusupect píše:Popis nápadu/návrhu/změny:
Čeho se návrh týká:
Díky,
Hope
+1
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
-
Filis93CZ - Amatér
Noo. Problém byl v tom, že někdo dával CK schovanej v lese nebo budově.. A najednou tam přijeli PDčka, protože dostali hlášení o střelbě. A tam přišla ta otázka - a kdo to jako nahlásil?
Proto se přidala ta kontrola NPC. Takže jsem spíš pro zvednutí okruhu a zvýšení šance, klidně několikanásobně.
Proto se přidala ta kontrola NPC. Takže jsem spíš pro zvednutí okruhu a zvýšení šance, klidně několikanásobně.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Trsak píše:Takže jsem spíš pro zvednutí okruhu a zvýšení šance, klidně několikanásobně.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Abych dodal něco,
Momentálně byl na serveru cheater a odpaloval několikanásobně C4 a nahlášení bylo jen jedno.
Píšu to, aby jste měli lepší orientaci v tom jak moc je to potřeba zvýšit procento a o kolik zvětšit okruh.
Momentálně byl na serveru cheater a odpaloval několikanásobně C4 a nahlášení bylo jen jedno.
Píšu to, aby jste měli lepší orientaci v tom jak moc je to potřeba zvýšit procento a o kolik zvětšit okruh.
-
TheSusupect - Zkušený
Další dodatek,
Rozšířit okruh i při volání EMS.
Mačkat G na dálnici a ani se neodešle oznámení mi příjde nelogické.
Rozšířit okruh i při volání EMS.
Mačkat G na dálnici a ani se neodešle oznámení mi příjde nelogické.
-
TheSusupect - Zkušený
Trsak píše:Noo. Problém byl v tom, že někdo dával CK schovanej v lese nebo budově.. A najednou tam přijeli PDčka, protože dostali hlášení o střelbě. A tam přišla ta otázka - a kdo to jako nahlásil?
Alespoň by byli kreativní a dávali by CK jinak, než rozstřílením a pokud by ho rozstříleli, alespoň by jsme poprvé mohli najít tělo, sehnali veškeré důkazy které by jen šly a FIB by alespoň mohlo mít víc práce. Ale to je čistě můj názor.
-
TheSusupect - Zkušený
Ahoj,
jak střelba, tak i volání o pomoc navýšeno skoro dvojnásobně.
Kdyby to bylo moc, pište.
Děkujeme.
jak střelba, tak i volání o pomoc navýšeno skoro dvojnásobně.
Kdyby to bylo moc, pište.
Děkujeme.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Návrhy na vylepšení serveru