I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Furtive

Příspěvekod TheJephi » 29 led 2020, 16:57 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: JB2/Furtive

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: 11:20 Hráč napsal "mik furtive". Tím pádem měl mluvit o FK, protože v té době byl furtive simon, takže to bylo jasně na něho a měl mluvit o FK. Místo toho hráč mluvil o hře, kde jsou ostatní vězni. Když jsem ho zabil, mi bylo řečeno, že jsem mu dal FK, že měl mluvit o Furtivovi, protože napsal mik furtive. Potom se mu to snažil vysvětlit i druhý admin Lasy, marně.Pořád si říkal svoje. Absolutně nechápu, tak jsem mu dal VD.=free VD, admin pochybil.
16:00 Další kolo na konci se mě nějaké CTčko zeptalo na tu situaci, tak jsem mu jí začal popisovat. V té době byl ještě simon, takže jsem mu do toho nemluvil. Jak bylo poslední Tčko naživu, tak jsem o tom začal mluvit, protože už nebyl simon. Na to mi přišel bezdůvodný move. Zase apeluji na to, že admin absolutně nechápe základní pravidla a celkově, už jednou byl za to zrušen.
26:00 to prostě nevím co jak mám popsat. Stojí za zmíňku, podle mě tam nepadl FK, chtěl mik měl jít do boxu. Nechám na vašem uvážení.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... v3.dem.bz2 1:3
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyřešeno]Furtive

od Rumcajz » 29 led 2020, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furtive

Příspěvekod Lotr778 » 29 led 2020, 17:30

Jelikož v zde také apeluji rád bych se vyjadřil, dal sem příkaz že kdo chce mikrofon ohledně hry fk nebo čehokoliv ať jde do boxů poté jsem vyzval hráče aby mluvil a zapl mikrofony na což mi odepsal něco ve stylu že mikrofon nechce na to dostal kill, nemyslím si že bych pochybil a jen bych rád dodal že když hráč gólů oslovil hráče se jmenem tšurak a na to mu furtvie začal vyhrožovat banem a že ať nemluví sprosté na místo toho aby řešil hráče se špatným nickem.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FurtiveCz » 29 led 2020, 18:04

11:20- Nemá tam pouze „mik“, takže není jasné o čem přímo chce mluvit, při nejmenším je to diskutabilní.

16:00- Move si dostal, protože si si neuvědomil kde je chyba a ještě si se choval arogantně.

26:00- Ve hře se řeší pouze mikrofon ohledně hry, případně FreeKillu, pokud simon dá hráči mikrofon z jiného důvodu, hráč není povinen mluvit o důvodu který si napsal.

Jsem rád, že jsou na světě tak "inteligentní" lidé jako si ty, kterým udělá obrovskou radost to že někdo udělá chybu ve hře. :)

2020-01-29 15:23:41 se už neorientuju na gs jsem tu byl před rokem. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_summer_jail_v3
while-t215969.html :o :shock:
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Lotr778 » 29 led 2020, 18:39

Ano hráč není povinen mluvit ohledně toho čeho psal ale je povinen mluvit když šel do boxů na základě toho že chce mikrofon, neměl tam jinak vůbec chodit a zdržovat hru.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TheJephi » 29 led 2020, 18:46 VIP

FurtiveCz píše:11:20- Nemá tam pouze „mik“, takže není jasné o čem přímo chce mluvit, při nejmenším je to diskutabilní.

Nemyslíš vážně že ne? Hráč jasně napsal MIK FURTIVE-Tím je jasně myšleno, že chce mik čistě, to Furtive tam napsal jen z důvodu, protože jsi byl simon, aby jsi si toho všiml. Kdyby jsi radši přiznal chybu, ale ty se vždy budeš hádat do posledního :) A chápu, že to chceš zahrát na to, že jasně nebylo vědět, co tím bylo myšleno, ale je to pouze tvoje chyba :) Jasně měl napsáno jen MIK, kdyby jsi to chtěl hrát tak, že jsem dal FK, hráč by musel napsat: "mik ohledně T, mik chci říct kde je ten co chybí. Něco v tom smyslu. Pokud hráč napíše MIK, je JASNĚ vědět, že má mluvit pouze o FK. I kdyby jsi to myslel tak, že hráč napsal mik furtive=jako, že to myslí něco na tebe, tak měl mluvit o tobě, že jsi např. kluk, admin cokoliv, ale začal mluvit o Tčkach bez důvodu.

Za mně vše, už se zde nevyjádřím, pokud to nebude nijak nutné k odpovědi na nějaký dotaz
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod YourNightmare » 29 led 2020, 19:01

Lotr778 píše:Jelikož v zde také apeluji rád bych se vyjadřil, dal sem příkaz že kdo chce mikrofon ohledně hry fk nebo čehokoliv ať jde do boxů poté jsem vyzval hráče aby mluvil a zapl mikrofony na což mi odepsal něco ve stylu že mikrofon nechce na to dostal kill, nemyslím si že bych pochybil a jen bych rád dodal že když hráč gólů oslovil hráče se jmenem tšurak a na to mu furtvie začal vyhrožovat banem a že ať nemluví sprosté na místo toho aby řešil hráče se špatným nickem.

Ako to že ma zabil Furtive cez A-menu som nepochopil :) Keď som sa ho opýtal že prečo to urobil. Jeho jedíná odpoveď bola že Nemaš mluvit sprostě, ale ako náhle som mu povedal že a ako to mam čítať keď sa tak vola mi začal vyhrožovať banom, namiesto toho aby riešil toho hráča s nickom. :) dik thats all

-Nechapem ako sa Furtive mohol dostať na pozíciu admina keď nezvláda ani základne príkazy. A nevie riešiť situacie ako admin.
Obrázek[/url]
YourNightmare
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Wurst1 » 07 úno 2020, 21:51

Ahoj,
vlastně celá stížnost se točí kolem mikrofonu ohledně něčeho.
Pokud si hráč napíše mik/fotbal má mluvit o fotbale, pokud si napíše mik/hra má mluvit o hře. Toto pravidlo se měnilo na schůzi nějaký čas dozadu a admin by to rozhodně měl vědět.
Zde hráč napsal: "mik furtive" - na simonově místě bych tedy přimhouřil oči a nezabil ho kdyby mluvil ohledně fk ani ohledně furtiva. Ovšem on začal mluvit ohledně pozic ostatních vězňů, za což dostal oprávněný kill.

Taky si admin mohl nechat poradit od služebně staršího lasyho nebo se dojít zeptat svého nadřízeného.

Další položka stížnosti jsou movy od ct...
Na jednu stranu zbytečné na druhou stranu jste měli do té situace přestat rýpat.
Trochu se ale přikláním na vaší stranu, protože přece jen jste jen popisovali co se stalo.

Třetí položka je podobná té první...simon jasně řekl, o čem se bude v boxu mluvit. Hráč o tom nemluvil, měl dostal kill.

Stížnost oprávněná. Furtive kontaktuje mě nebo Janu na ts.
Wurst1
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy