• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o Akademika
Nick ve hře:☣ TADE ☣
Odkaz na steam profil: ZDE
Věk: 16let
Steam ID: STEAM_0:1:455869248
Odkaz na váš HLstats:ZDE
Proč chci akademika: Akademika chci protože se chci v budoucnu stát Adminem na Gamesites a myslím si že má znalost pravidel je dostačující.
Něco o mně:Jmenuji se Tadeáš a bydlím v Praze. Ve svém volném čase rád hraji počítačové hry a také se učím
.Na Gamesites jsem začal hrát před cca. 3 roky takže se serverem mám své zkušenosti(na tomto ůčtu hraji jen rok a to protože my můj minulý ůčet byl odcizen...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: TADY . těcho a jiných prohřešků které jsem nenašel velice lituju a myslím si že byli uplné zbytečné z mé strany, a už nikdy nic takového neudělám.Na oplátku jsem začal nahlašovat lidi do PP což mě začalo velice bavit
.
Děkuji všem co si mojí přihlášku přečetli.
Odkaz na steam profil: ZDE
Věk: 16let
Steam ID: STEAM_0:1:455869248
Odkaz na váš HLstats:ZDE
Proč chci akademika: Akademika chci protože se chci v budoucnu stát Adminem na Gamesites a myslím si že má znalost pravidel je dostačující.
Něco o mně:Jmenuji se Tadeáš a bydlím v Praze. Ve svém volném čase rád hraji počítačové hry a také se učím

Moje prohřešky na GS nebo jinde: TADY . těcho a jiných prohřešků které jsem nenašel velice lituju a myslím si že byli uplné zbytečné z mé strany, a už nikdy nic takového neudělám.Na oplátku jsem začal nahlašovat lidi do PP což mě začalo velice bavit

Děkuji všem co si mojí přihlášku přečetli.
Dělám párno

-
Tade19 - Amatér
[Z]Žádost o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika
Za posledný mesiac si dostal 3 bany, ak by si nemal aktívne bany tak by ich bolo ešte viac, ak nedostaneš ďalší mesiac žiadny ban, tak si môžeš požiadať 29.2.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1