• Stránka 1 z 1
[V] Federal Investigation Bureau
ÚPRAVA FIB
----------------
Z F6 menu odebrat:
- možnost rušit lidem řidičáky, byl bych rád, kdyby ale byla zachována možnost brát zbrojáky a licence na drogy.
- možnost vypisovat pokuty
----------------
Dále odebrat:
- obě FIB uniformy
----------------
Přidat:
- Chtěl bych, aby agenti měli v FIB budově přístup ke koupi MicoSMG, kažodpáně to je na tobě.
- Pokud bys byl tak hodný, tak nějak zpřístupni tu kulatou zasedací místnost, je tam v chodbě, kulatý stůl a židle okolo, byla by určitě super pro zasedání. <3
----------------
Potencionální na přidání:
1) Nápad který jsi mi dal ty, se mi upřímně fakt líbí, FIB by mohlo vysledovat telefon, sledování by ale nebylo přesné a zaměřilo by okruh
Vzhledem k tomu, že se hojně používá black market, proti kterému se nedá vůbec nic dělat, tak by se mi líbilo, kdyby psaní do blackmarketu bylo taky riskantní a proto zde mám ty dva nápady:
1) FIB by bylo schopné rozšifrovat první 3 číslice telefonního čísla toho, kdo tam napsal
2) FIB by mělo šanci, že když někdo napíše do blackmarketu, tak se jim zobrazí upozornění s přesnou pozicí toho, kdo tam něco napsal.
Tyto dvě věci by přidali, že by si každý nepsal do BM prostě 4 fun, ale taky by u toho riskoval!
Díky, Švestka
----------------
Z F6 menu odebrat:
- možnost rušit lidem řidičáky, byl bych rád, kdyby ale byla zachována možnost brát zbrojáky a licence na drogy.

- možnost vypisovat pokuty
----------------
Dále odebrat:
- obě FIB uniformy
----------------
Přidat:
- Chtěl bych, aby agenti měli v FIB budově přístup ke koupi MicoSMG, kažodpáně to je na tobě.
- Pokud bys byl tak hodný, tak nějak zpřístupni tu kulatou zasedací místnost, je tam v chodbě, kulatý stůl a židle okolo, byla by určitě super pro zasedání. <3
----------------
Potencionální na přidání:
1) Nápad který jsi mi dal ty, se mi upřímně fakt líbí, FIB by mohlo vysledovat telefon, sledování by ale nebylo přesné a zaměřilo by okruh
Vzhledem k tomu, že se hojně používá black market, proti kterému se nedá vůbec nic dělat, tak by se mi líbilo, kdyby psaní do blackmarketu bylo taky riskantní a proto zde mám ty dva nápady:
1) FIB by bylo schopné rozšifrovat první 3 číslice telefonního čísla toho, kdo tam napsal
2) FIB by mělo šanci, že když někdo napíše do blackmarketu, tak se jim zobrazí upozornění s přesnou pozicí toho, kdo tam něco napsal.
Tyto dvě věci by přidali, že by si každý nepsal do BM prostě 4 fun, ale taky by u toho riskoval!

Díky, Švestka

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
[V] Federal Investigation Bureau
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Federal Investigation Bureau
Já jako nevím,ale příjde mi divné aby měli FIB MicroSMG, možná tomu nerozumím ale příjde mi to takové divné 

Fill the gaps. Stay liquid
-
bertt - Amatér
Vesměs to je nahrazení běžného Smg, které FIB využívá
přesně z tohoto důvodu tam je napsáno, že to je na jeho zvážení příteli 

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Ahoj,
Zbytek je trochu složitější a na dýl, nemyslím si, že to bude v blízké budoucnosti, někam si to určitě napíšu a to vyhledávání telefonu nějak zprovozním, ten blackmarket musím nějak chytře vymyslet.
Děkujeme.
- - řidičáky už nebudete moci smazat
- pokuty nevypíšete
- FIB uniformy jsem smazal (krátký a dlouhý rukáv)
- microSMG jsem vám nahradil za klasické SMG + vzal jsem vám Brokovnici, Taser a Obušek
Zbytek je trochu složitější a na dýl, nemyslím si, že to bude v blízké budoucnosti, někam si to určitě napíšu a to vyhledávání telefonu nějak zprovozním, ten blackmarket musím nějak chytře vymyslet.
Děkujeme.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Návrhy na vylepšení serveru