Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[N] "[P] u G"/FK

Příspěvekod rezident05 » 30 led 2020, 15:47 VIP

Nick hráče: "[P] u G"

SID hráče: STEAM_1:0:145696869

Screen SID hráče: https://imgur.com/3yyMrJb

Odkaz na hráčův HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=191

Přibližný datum a čas: 30.1.20 15:30

Server: JailBreak 4

Popis situace: První fk jsem dostal když ze rebel stál zamnou a jedno CT který po něm střílelo tak mi dalo hlavu,druhý fk jsem dostal když jsem doplňoval.

Důkaz: http://leteckaposta.cz/580006555
FK---> (19:15-19:25),(29:40-29:55)
rezident05
Pokročilý
Pokročilý

[N] "[P] u G"/FK

od Rumcajz » 30 led 2020, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: "[P] u G"/FK

Příspěvekod Pugg » 30 led 2020, 17:51 VIP

Tak to jsi frajer za 1. to druhý není vůbec FK a za 2. když dostanes fk tak by sis měl jako AKADEMIK zvlášť aspoň pozadat o mik nebo napsat fk (chat si čtu) + na serveru byl admin ještě ktomu kdyz byla vzpoura a na demu je videt ze to byl velkej omyl, jelikož tvoje snaha o vd byla nulová tak se nediv. :oops:
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Parek917 » 30 led 2020, 19:35 VIP

1.FK- Ano tady jsi FK dostal, ale za to ban nedostane jelikož tam střílel po rebelovi a nechtěl tě něják úmyslně zabít.
2.FK- Tady si FK nedostal, jelikož si se při dopňování zastavil.
Nedostatečné!
Přesto díky za nahlášení ;)
ObrázekObrázekObrázek
Parek917
CS:GO Server Admin

Příspěvekod rezident05 » 31 led 2020, 08:53 VIP

Pugg píše:Tak to jsi frajer za 1. to druhý není vůbec FK a za 2. když dostanes fk tak by sis měl jako AKADEMIK zvlášť aspoň pozadat o mik nebo napsat fk (chat si čtu) + na serveru byl admin ještě ktomu kdyz byla vzpoura a na demu je videt ze to byl velkej omyl, jelikož tvoje snaha o vd byla nulová tak se nediv. :oops:

Celou hru jsem ti spamoval že jsem dostal FK, takže nechápu jak tu můžeš psát takové blbosti a říkat mi že jako akademik bych měl něco naspat.A to že na serveru byl admin neznamená že vidí vše takže také nechápu tento argument který nedává smysl.Nulová snaha o VD z mé strany určitě nebyla, jen jsem potom už přestal psát protože jsem viděl že ignoruješ chat a je ti to jedno.Už to tu nehodlám zbytečně řešit a vím že příště budu postupovat jinak ;) (v hlstats jde dohledat co jsem psal).
rezident05
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Pugg » 31 led 2020, 09:25 VIP

rezident05 píše:
Pugg píše:Tak to jsi frajer za 1. to druhý není vůbec FK a za 2. když dostanes fk tak by sis měl jako AKADEMIK zvlášť aspoň pozadat o mik nebo napsat fk (chat si čtu) + na serveru byl admin ještě ktomu kdyz byla vzpoura a na demu je videt ze to byl velkej omyl, jelikož tvoje snaha o vd byla nulová tak se nediv. :oops:

Celou hru jsem ti spamoval že jsem dostal FK, takže nechápu jak tu můžeš psát takové blbosti a říkat mi že jako akademik bych měl něco naspat.A to že na serveru byl admin neznamená že vidí vše takže také nechápu tento argument který nedává smysl.Nulová snaha o VD z mé strany určitě nebyla, jen jsem potom už přestal psát protože jsem viděl že ignoruješ chat a je ti to jedno.Už to tu nehodlám zbytečně řešit a vím že příště budu postupovat jinak ;) (v hlstats jde dohledat co jsem psal).

Tobě nestačí že jako AKADEMIK pokročilý mrháš časem lidem co dělaj pp žejo ano ignoroval sem tě protože si fk nedostal a to že sem tě zabil největším omylem kterej může bejt tak za to se ti omlouvat nebudu, každej druhej koho zabiju píše fk a nepamatuju si že by si dostal mik, kdyby si projevil snahu mikem bral bych to víc vážne asi jako každej :roll:
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod rezident05 » 31 led 2020, 09:51 VIP

Pugg píše:
rezident05 píše:

Tobě nestačí že jako AKADEMIK pokročilý mrháš časem lidem co dělaj pp žejo ano ignoroval sem tě protože si fk nedostal a to že sem tě zabil největším omylem kterej může bejt tak za to se ti omlouvat nebudu, každej druhej koho zabiju píše fk a nepamatuju si že by si dostal mik, kdyby si projevil snahu mikem bral bych to víc vážne asi jako každej :roll:

Mrhám časem ? Takže podle tebe mám nechat hráče jako jsi ty aby porušovali pravidla ? Teď jsi mi potvrdil že mám pravdu protože v tvé první správě jsi psal že jsem nic nenapsal a že jsem se nesnažil řešit situaci,ale teď jak tu sám píšeš tak si jen ignoroval. Já nežádám omluvu jen chci aby sis uvědomil co tu píšeš za blbosti. U toho druhého killu tak jsem se při doplňování jen podíval jestli jsem doplňil správně a když jsem zjistil že ne,tak jsem tak jsem chtěl doplňit, jenže ty jsi mi dal hned hlavu což taky nechápu když jsem se zastavil na chvilku.
rezident05
Pokročilý
Pokročilý

Re: [N] "[P] u G"/FK

Příspěvekod Parek917 » 31 led 2020, 09:57 VIP

PPčko už je vyřešené, takže pokud se mě na něco bude chtít zeptat tak mi napište PMku.

Lock.
ObrázekObrázekObrázek
Parek917

Zpět na JailBreak Servery