• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [V]JB1 / Who :-)
akafukaelaluka píše:Ach bože, to je jako když mluvíš do stromu, Nevyjadřuj se a nespamuj.
Počkáme na vyjádření.
Jako když mluvíš do stromu?
Toto není spam, jsou to další důkazy na tvoji neschopnost jakožto administrátora. Vyjadřovat se budu, dokavaď mám důvod, takže mi prosím pěkně nepiš, co mám dělat. Já si rád počkám na vyjádření kompetentního člověka.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Re: [V]JB1 / Who :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Doriešiť] JB1 / Who :-)
Väčšina vecí sú neopodstatnené a tým pádom, že som to s adminom už prebral, tak nebudeme tu na neho hádzať špinu.
Nie si jediný, kto sa sťažoval a preto sme sa na TS3 porozprávali a dohodli sme sa, že si viac bude hru užívať a nebude riešiť až také zbytočnosti. Niekedy prehnaná snaha nie je tá správna cesta a to admin už vie.
Čo sa týka Yeaza, tak si ho nahlásil a ďakujeme zato, že si naše servery zbavil cheatera. Už by ti nemal robiť problémy. To, že mu údajne nadržoval, som tam nenašiel v takom merítku, ako si ty popisoval, ale aj o tom sa ešte zmienim v rozhovore s adminom.
Takže malo by byť všetko doriešené, administrátor je dôrazne upozornený a všetko by malo klapať ako má.
Nie si jediný, kto sa sťažoval a preto sme sa na TS3 porozprávali a dohodli sme sa, že si viac bude hru užívať a nebude riešiť až také zbytočnosti. Niekedy prehnaná snaha nie je tá správna cesta a to admin už vie.
Čo sa týka Yeaza, tak si ho nahlásil a ďakujeme zato, že si naše servery zbavil cheatera. Už by ti nemal robiť problémy. To, že mu údajne nadržoval, som tam nenašiel v takom merítku, ako si ty popisoval, ale aj o tom sa ešte zmienim v rozhovore s adminom.
Takže malo by byť všetko doriešené, administrátor je dôrazne upozornený a všetko by malo klapať ako má.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [Doriešiť] JB1 / Who :-)
asdfJB píše:Väčšina vecí sú neopodstatnené a tým pádom, že som to s adminom už prebral, tak nebudeme tu na neho hádzať špinu.
Dobře, díky za vyřešení, bohužel hráč Yeaz stále bude hrát, protože si může koupit unbany do nekonečna, ale to je jedno. Jsem rád, že admin si to teď víc užije a nebude to tak hrotit, ještě jednou díky za vyřešení.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Re: [V] JB1 / Who :-)
Ahoj,
jak psal asdf, nebudu to tolik hrotit, ale spíše si užívat tu hru. A zakopejme válečnou sekeru
Promiň mi za vše unáhlené
jak psal asdf, nebudu to tolik hrotit, ale spíše si užívat tu hru. A zakopejme válečnou sekeru

-
akafukaelaluka - Mistr
akafukaelaluka píše:Ahoj,
Souhlasím, já se tedy taky omlouvám za moje chování, ale oba víme, že se to většinou stalo ne kvůli nám, ale jiným hráčům, kteří museli provokovat.

pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Na serveru jsem zaznamenal pár pěkných činů od tebe brumíku. GL a pokračuj
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
• Stránka 2 z 2 • 1, 2