Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ten nejvetsi frajer chce byt admin

Příspěvekod Maikkyy25 » 02 úno 2020, 17:02

Dobrý den, chtěl bych být admin. Mám i pár příspěvků jak zde můžete vidět:

barry-total-pica-t218022.html

A

guhhh666-o-pravda-shock-t218023.html

Takže si myslím, že jsem už dost zkušený, na serveru mám i Supreme First Class. Takže si myslím, že už umím aspoň ty základní pravidla.
jsem frayer
Maikkyy25
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] ten nejvetsi frajer chce byt admin

od Rumcajz » 02 úno 2020, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ten nejvetsi frajer chce byt admin

Příspěvekod ericek111 » 02 úno 2020, 17:54

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů