• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Yeaz
Zdravím všechny hráče, co měli tu smůlu být na serveru s hráčem Yeaz-em. Hráč se nachází momentálně v pubertě, která je u něj obzvláště silná. Žádám adminy aby důsledně dohlíželi na tohoto hráče, který dokáže vyprovokovat většinu serveru. A většinou mu to prochází
Píšu to proto, protože moje nervy to neudržely a moje drahá bezdrátová myška skončila ve zdi, což způsobilo jeji nefunkčnost

Píšu to proto, protože moje nervy to neudržely a moje drahá bezdrátová myška skončila ve zdi, což způsobilo jeji nefunkčnost

-
Marcus - CS 1.6 Admin
Re: Yeaz
prazaci se hadaj mezi sebou LUL ajo pockat kromeriz HAH
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
Abych byl upřímný,
Hráče poznám z TTT a choval se strašně v Chillu.
Bohužel si teď prochází pubertou (Jako tenkrát já a trpělo kvůli tomu celé TTT) a je strašně nesnesitelný.
Na gatherech, Jailbreaku.
Naposled se hádal o to, kdo půjde do dolní roomky na gatheru. 3/4 našeho týmu odešla dolů. Furt se přesouval z roomy do roomy dokud to nevyřešila Katijka a neustoupila před touto hovadinkou kterou si vydupal.
Nemějme mu to za zlé. Každý si tím snad prošel. Buď jsme v pubertě prudili rodiče nebo kamarády či učitele ve škole.
Na hráče budu dohlížet pouze na TTT serverech.
Na Jailu musí jiná kompetentní osoba.
Hráče poznám z TTT a choval se strašně v Chillu.
Bohužel si teď prochází pubertou (Jako tenkrát já a trpělo kvůli tomu celé TTT) a je strašně nesnesitelný.
Na gatherech, Jailbreaku.
Naposled se hádal o to, kdo půjde do dolní roomky na gatheru. 3/4 našeho týmu odešla dolů. Furt se přesouval z roomy do roomy dokud to nevyřešila Katijka a neustoupila před touto hovadinkou kterou si vydupal.
Nemějme mu to za zlé. Každý si tím snad prošel. Buď jsme v pubertě prudili rodiče nebo kamarády či učitele ve škole.
Na hráče budu dohlížet pouze na TTT serverech.
Na Jailu musí jiná kompetentní osoba.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Jaká puberta?
on se takto choval vždy
Ale zase mu puberta asi pomohla odpovídat, na otázky proč dal fk a nehraje si na to že je afk jako kdysi 

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Jaká puberta?on se takto choval vždy
Ale zase mu puberta asi pomohla odpovídat, na otázky proč dal fk a nehraje si na to že je afk jako kdysi
Spíše jak jsem ho viděl po delší době na jb, se asi 10 minut choval jako že už má rozum..
Ale fakt jen jako..

Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
Sa divím, že mu to prechádza, ja som ho minule kickol, vynadal mi a bol kľudný

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Priznávam som neznesiteľni a robím to čo robím ale chápte má ja sa snažím hrať podľa pravidiel občas dačo zabudnem a hneď si admin hľadá dôvod na permu tak ptm nemaj nervy že furt musíš chodiť kilometer do Teska pre unban omg tiež chcem sa normálne. Ľuďmi komunikovať či na ts alebo na jb ale to sa nedá stým aká je omne história každý má namna svoj názor ty z ktorými som na tsku môžu sami povedať že sa správať viem len na jb 1 je namna každý zasadnuty či včera keď som omylom zabudol na sloveso a ejik mi dal Ban na deň alebo brumikove bany vymyslené to už fakt sa každý riadi za je to yeaz on nemá pravdu dajte mu permu no ok neriešim snáď sa to niekedy zlepší ... /YeaZ majte sa krásne o 16 na jb ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Ja sám si uvedomujem čo robím na jb ok nadávky neriešim každý nadáva + ja nadavm iba keď mám nervy na niekoho inak som okej aa robím si srandu furt hej ten MFK čo som dal nebola rozumná vec Ban som zato dostsl hneď aj ub kúpil ale hneď ako som ho dal tsk zase iba nadávky namna ale ja som ho dal tak po dlhej dobre normálne že sám odseba + to bolo lebo už sa natom jb nič nedialo. Ľudia to odpajali chcel som aby šiel na niekto nahlásiť a ptm prišli hrsť lebo ja nejsom u CT ale ak mám povedať keď som u CT snáď jediný beriem Simona a hrajem tak ako sa má inak by admin musel písať CT Simona proste ok nemám náto už tu máte vyjadrenie odomna majte sa krásne ódy môže sám povedať aký som vždy keď niečo riešim sním teda riešil tak som pohode a iba sa pýtam na pravidlá ako sú ajked niekedy to čisto FK bol ale nikto to nebude riešiť lebo to je yeaz o tomto som sa bavil z asdf čo mám robiť proste sa správať slušne to není také ezz keď ma každý nenávidí na servery ajked hrajem ako tak normálne určite nejsom ako Markéta alebo niekto iný ... Všetko majte krásny deň
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4