• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi
Název topicu: Ko1okp
Vaše SID: STEAM_1:1:125216092
Odkaz banu z banlistu:
https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Na mape ve ktere se dala bugovat sachta jsem slysel zo to opravili tak jsem to jen zkusil a nedelo me to nic tak jsem vedel ze to nic nikomu nemuze delat jeste pred banem jsem dostal od daneho admina 3 slaye za nic...Prvni duvot je ten ze me admin neupozornil na to ze to seka ostatnim.Druhy duvot nektery hrac zacal davat a admin to jen tak nechal plavat,to by taky mohl aspon do chatu napsat !klid jako normalni admini.Treti duvot uz v minulosti jsem s timhle adminem mel spory za to ze mi daval mute na 10min... mute mi daval za to ze jsem mu vysvetloval jak me dali nejmenovani hraci random. Jmeno admina Sarmi
Vaše SID: STEAM_1:1:125216092
Odkaz banu z banlistu:
https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Na mape ve ktere se dala bugovat sachta jsem slysel zo to opravili tak jsem to jen zkusil a nedelo me to nic tak jsem vedel ze to nic nikomu nemuze delat jeste pred banem jsem dostal od daneho admina 3 slaye za nic...Prvni duvot je ten ze me admin neupozornil na to ze to seka ostatnim.Druhy duvot nektery hrac zacal davat a admin to jen tak nechal plavat,to by taky mohl aspon do chatu napsat !klid jako normalni admini.Treti duvot uz v minulosti jsem s timhle adminem mel spory za to ze mi daval mute na 10min... mute mi daval za to ze jsem mu vysvetloval jak me dali nejmenovani hraci random. Jmeno admina Sarmi
- Ko1okp
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] stiznot na admina Sarmi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stiznot na admina Sarmi
Jéé, poslední dobou toho je dost. První jsi dostal za porušení pravidel. Druhý slay jsi dostal za bugování, kdy ses ještě přihloupě zeptal "laguje to, že?" Byl jsi upozorněn. Pak jsi to udělal znovu, dostal jsi ban.
-
Sarmi - Mistr
Sarmi píše:Jéé, poslední dobou toho je dost. První jsi dostal za porušení pravidel. Druhý slay jsi dostal za bugování, kdy ses ještě přihloupě zeptal "laguje to, že?" Byl jsi upozorněn. Pak jsi to udělal znovu, dostal jsi ban.
Ne bylo to uplne jinak, tato mapa jak vim uz ma byt opravena Neupozornil jsi me a potom ani hrace ktery nadava do chatu proste ignorujes vse a hned to resis tresty/slay...Admini co to maji resit posoudi sami podle Dema ktere jim dodam jestli bude potreba
- Ko1okp
- Kolemjdoucí
Samozřejmě, že bude potřeba.
Postni sem demo. Já tě mám upozorňovat na to, že na mapě je chyba? Moc dobře to víš, a stejně jsi ji zneužíval. Radši sem dodej to demo.

-
Sarmi - Mistr
Upozornený si bol a nie len že zneužívaš predmety ty tým dokonca laguješ server čo môže spôsobiť jeho pád alebo odchod hráčov preto som ti ban predĺžil nakoľko si si veľmi dobre vedomý toho čo robíš a ešte máš tu drzosť si sťažovať...
Zamietnuté.
PS: Demo som si našiel aj sám a tú mapu dám pravdepodobne odstrániť.
Zamietnuté.
PS: Demo som si našiel aj sám a tú mapu dám pravdepodobne odstrániť.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Ko1okp píše:Sarmi píše:Jéé, poslední dobou toho je dost. První jsi dostal za porušení pravidel. Druhý slay jsi dostal za bugování, kdy ses ještě přihloupě zeptal "laguje to, že?" Byl jsi upozorněn. Pak jsi to udělal znovu, dostal jsi ban.
Zde je demo: http://leteckaposta.cz/827748913
- Ko1okp
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1