Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat]Žádost o práva Public#1

Příspěvekod Nejmen » 04 úno 2020, 19:17 VIP

Dobrý den, rád bych si požádal o práva na server Public#1.

- Nick v hre : Dyo

- Nick na fórum : Nejmen

- Profil : nejmen-u67162.html

- Věk : 21 let ( 3.3. - 22 )

- Steam nick : Dyo

- Steam ID : STEAM_0:1:518793135

- Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=663606

- Bany a Prohřešky : Na jiném portálu jsem ban dostal, je to na konkurenci, kde jsem dostal PERMA, z chyb jsem se poučil a také jsem si zakoupil originální hru STEAM.
- V poslední době, jsem klidný hráč, občas mě to nějáké slovo ujede, ale to snad každému, když rupnou nervy.
- Tady žádný ban nemám, nebo si nevzpomínám.

- Něco o sobě : Dobrý den, jmenuji se Marek, je mi zatím ještě 21 let a pocházím z Brna. Jsem už vyučený jako Strojař, ale bohůžel mě tahle práce omrzela a tak jsem hledal dál své nové povolání, které mě bude bavit. Našel jsem si jediné povolání, u kterého jsem věděl, že v tom budu dobrý. Pracuji pro Brněnskou společnost co koordinuje křižovatky, montáž kamer, seřizování a oprava tunelů po Brně, ale především stavíme VO ( veřejné osvětlení, abychom obnovili staré sloupy ).
- Za své koníčky už nic moc nepovažuji, hrál jsem 15 let fotbal, ale musel jsem ukončit ( zdravotní problémy pravého kolene a pravé klíční kosti ). Teď se především věnuji svému Psovi, potřebuje velikou pozornost je to štěně, tak se snažím vycvičit v poslušného psa.
- Ve svém volném čase, což je podstatně dost tak koukám na filmy / seriály, ale především si jdu zahrát Counter Strike 1.6 a v poslední době nejvic na vašem serveru Public#1.

- Proč žádám o práva? : Je to však kvůli tomu, abych mohl pomáhat a dál rozvíjet váš portál. Chci hlavně pomáhat serveru tam kam si žádám, napomínat hráče při nějákém menším prohřešku tzv. ( No plant / defuse, menší nadávky, kazení hry ostatním, TXT ). Pak jsou určité pravidla, které se trestaji hned BANEM bez upozornění tzv. ( Nadavky do rodiny / na admina, CHEATING ), tímhle bych chtěl serveru a i portálu pomoci od hráčů co porušují pravidla.

- EVIP na serveru mám.

- Děkuji za přečtení a za váš čas.

s Pozdravem Dyo
Čím je život těžší, tím je hezčí.

ADMIN ( 6.2.2020 )
Nejmen
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat]Žádost o práva Public#1

od Rumcajz » 04 úno 2020, 19:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V řešení]Žádost o práva Public#1

Příspěvekod Seweee » 05 úno 2020, 10:32

Na Steamu mě máš, tam se domluvíme ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Přijat]Žádost o práva Public#1

Příspěvekod Seweee » 06 úno 2020, 20:34

Přijat, vítej ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů