Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[Schváleno]Žadost o druhou postavu - David Baxter

Příspěvekod SchyNii » 04 úno 2020, 01:07

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198164452045/
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: David Baxter
Datum narození postavy: 10.10. 1990
Vlastnosti postavy: manipulativní, drsný, trpělivý, z ničim se moc nesere
Příběh postavy:
Mé jméno je David Baxter pocházím z Anglie. Žil jsem si jako každý malí kluk měl jsem skoro vše co jsem chtěl. Ve škole jsem byl oblíbený a bezproblémový žák. První stupeň jsem zvládal bez problému domů jsem nosil převážně 1,2. Když jsem poprvé nastoupil na druhý stupeň na druhý straně budovy tak to tam bylo uplně jiné děti si tam nekreslili a nehráli piškvorky tam to byli samé nadávky a hraní na mobilu. Jednou jsem šel do školy a všimla si mě partička osmáku oni o mě věděl že jsem šprt a všeho se bojím tak mě začli šikanovat šikanovali mě až do 7 třídy poté od studovali na střední školu měl jsem radost že už nebudu muset dávat svačinu a peníze. Jednoho dne jsem se vrátil domů ze školy a rodiče mi řekli že jdou do kina a že se vrátí do dvou hodin jenže se už domů nikdy nevrátili. Druhý den jsem to zjistil že jsou oba v nemocnici a ve krtickém stavu tak jsem byl z toho uplně mimo a nešel jsem do školy. Třetí den jsem se dozvěděl od babičky že rodiče umřeli a že je někdo zastřelil jak šli z kina. Týden jsem nechodil do školy babička mi psala omluvenky a po tom týdnu jsem se rozhodl jít do školy nebylo to vůbec lehké a nikdo o tom nevěděl. Ve škole jsem začínal mít 3,4,5 nikdo nevěděl proč. Jednou jsem se prořekl a už to všichni věděli jakmile se to dozvěděli deváťaci tak se do mě pustili a začelo to co v šesté třidě. Vždy když mi začeli mlátit nebo něco fyzicky dělat tak jsem si vybavoval to jak někdo střílí po mých rodičích a jednou jsem dostal nervy že jsem vstal a ty dva co tam byly tak zmlátil začínal jsem posilovat a chodit na bojové sporty. Jak tak plinul čas tak jsem si vybral že půjdu studovat Policii. Úspěšně jsem udělal zkoušky a teď jsem tady v Los Santos začít nový život.
SchyNii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Schváleno]Žadost o druhou postavu - David Baxter

od Rumcajz » 04 úno 2020, 01:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žadost o druhou postavu - David Baxter ( ta upravena )

Příspěvekod Paradizo » 04 úno 2020, 19:18

Nazdárek SchyNii,
Tvá žádost o další postavu je schválena. V nejbližší době Ti bude druhý slot nahozen. Nezapomeň na jednu věc, že pokud postavu smažeš, tak se Ti slot opětovně uzamkne!

Přeji příjemnou hru a hodně zábavy. :)
Paradizo
Zkušený
Zkušený

Re: [Schváleno]Žadost o druhou postavu - David Baxter

Příspěvekod TheRohlikar » 05 úno 2020, 03:11

Slot nahozen.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Žádosti o další postavy