• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]kolesko - žádost o práva
Nick ve hře: kolle
Nick na fóru: kolesko
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 27
Steam ID: STEAM_0:1:48462590
Sekce kde chcete akademika: Public server 1
Odkaz na vás HLstats: Bohužel jsem nemohl najít takže jsem to nedoplnil omlouvám se...
Proč chci akademika: Protože jsem to dříve už dělal vím co to obnáší a dokážu o osobě tvrdit že jsem ochotný, kontroluji svoje emoce, přece jenom je to hra a ne život
, a určitě momentálně na to mám více času než dříve kdy jsem bohužel z důvodu nemohl dále pokračovat..
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nemám žádný pokud vím tak jsem vždy v pohodě
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: Ano byl, je to už sice dávno ale bohužel jsem byl neaktivní kvůli rodinně a osobním důvodům který bych tady nerad rozebíral
Děkuji za vás čas a snad jsem na vás udělal dojem a dopadne to dobře jako poprvé
Pěkný den přeji,
Kolesko
Odkaz na profil: ucp.php
Sekce kde chcete akademika: Public server 1
Odkaz na vás HLstats: Bohužel jsem nemohl najít takže jsem to nedoplnil omlouvám se...
Proč chci akademika: Protože jsem to dříve už dělal vím co to obnáší a dokážu o osobě tvrdit že jsem ochotný, kontroluji svoje emoce, přece jenom je to hra a ne život

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: Ano byl, je to už sice dávno ale bohužel jsem byl neaktivní kvůli rodinně a osobním důvodům který bych tady nerad rozebíral

Děkuji za vás čas a snad jsem na vás udělal dojem a dopadne to dobře jako poprvé

Pěkný den přeji,
Kolesko
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
[Zamítnuto]kolesko - žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kolesko - žádost o práva na Public 1
Nick ve hře: kolle
Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Steam nick: Physic Deppresion
Něco o mě: Tak volám se Marek je mi 27 let pocházím z Olomouce a baví mě Pc hry,muzika,cestování,příroda, a chození na koncerty..
Jinak vystudoval jsem střední strojírenskou školu a hodně se momentálně věnuji mé přítelkyni
Proč chci být admin GS: Byl jsem sice admin ale je to už sice dávno,bohužel jsem byl neaktivní kvůli rodinně a osobním důvodům který bych tady nerad rozebíral
a omlouvám se nějak se mi to zmrvilo a odeslalo se to jak na nemělo tak tady je oprava hups

Pěkný den přeji,
Kolesko
Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Steam nick: Physic Deppresion

Něco o mě: Tak volám se Marek je mi 27 let pocházím z Olomouce a baví mě Pc hry,muzika,cestování,příroda, a chození na koncerty..
Jinak vystudoval jsem střední strojírenskou školu a hodně se momentálně věnuji mé přítelkyni

Proč chci být admin GS: Byl jsem sice admin ale je to už sice dávno,bohužel jsem byl neaktivní kvůli rodinně a osobním důvodům který bych tady nerad rozebíral

Pěkný den přeji,
Kolesko
CS 1.6 ADMIN
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Re: kolesko - žádost o práva
"kontroluji svoje emoce"
Nauč se chovat.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=683228
Zamítnuto.
Nauč se chovat.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=683228
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1