• Stránka 1 z 1
[Přijata] Prihláška Akademia
Prihláška:
Nick v hre: LujzaGames
Nick na fóru: LujzaGames
odkaz na profil: lujzagames-u60839.html
rank: EVIP
vek: 14
origo/warez: originál
Sekcia: Survival
Prečo chcem akademika: lebo ma opäť začalo baviť hrať na gamesites survival, baví ma radiť ostatným,baví ma hľadať po Mc svete “prehrešky ostatných hráčov (
)
Moje prehrešky: nikde nič
Bola som na akademii a ak ano prečo som skončila? Ano bola som a skončila som preto,lebo sa mi skomplikovala škola a sťahovala som sa ale teraz je všetko na poriadku
Nick v hre: LujzaGames
Nick na fóru: LujzaGames
odkaz na profil: lujzagames-u60839.html
rank: EVIP
vek: 14
origo/warez: originál
Sekcia: Survival
Prečo chcem akademika: lebo ma opäť začalo baviť hrať na gamesites survival, baví ma radiť ostatným,baví ma hľadať po Mc svete “prehrešky ostatných hráčov (

Moje prehrešky: nikde nič
Bola som na akademii a ak ano prečo som skončila? Ano bola som a skončila som preto,lebo sa mi skomplikovala škola a sťahovala som sa ale teraz je všetko na poriadku
-
LujzaGames - Kolemjdoucí
[Přijata] Prihláška Akademia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prihláška Akademia
Zdravím,
Do akademie si byla přijata, nyní si pořádně pročti celou MC akademii ať víš co a jak a když budeš mít nějaký dotaz tak se stačí zeptat na ts nebo přímo ve hře.
Určitě si každý den kontroluj jestli nepřibylo něco nového tu na foru ať si informovaná.
S pozdravem
TotalusCZ
Do akademie si byla přijata, nyní si pořádně pročti celou MC akademii ať víš co a jak a když budeš mít nějaký dotaz tak se stačí zeptat na ts nebo přímo ve hře.
Určitě si každý den kontroluj jestli nepřibylo něco nového tu na foru ať si informovaná.
S pozdravem
TotalusCZ
-
TotalusCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1