• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] majnek
Dobrý den, po dlouhé době jsem se chtěl připojit na gamesites na jailbreak. Ale měl jsem s tím problém že mi to pokaždé když jsem se připojil tak mi to napsalo že mám staženou vpn a takové věci, nevím co s tím tak napíšu sem třeba mi někdo poradí už jsem tu jeden takovej příspěvek viděl
steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199019964244
IP : 89.187.189.185
steam id : STEAM_0:0:529849258
nick : majnek
díky za pomoc..
steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199019964244
IP : 89.187.189.185
steam id : STEAM_0:0:529849258
nick : majnek
díky za pomoc..
- minec321
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] majnek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: majnek
Doufam že nic nedostanes decko
Jen ja muzu dostat unban
Jen ja muzu dostat unban
-
FerdaMravenec11 - Pokročilý
Re: majnek
Používaš VPN. Prestaň sa snažiť obchádzať bany a nauč sa správať ako človek.
Vyriešené.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Re: [Vyriešené] majnek
Jako vazne ban jsem nikdy neobchazel protoze jsem nikdi zadnej nemnel vpn taky nemam takze nevim o co tu jde
Jsem si myslel ze mi pomuzete ale ocividne ne. Asi nemate schopne admin
Jsem si myslel ze mi pomuzete ale ocividne ne. Asi nemate schopne admin
- minec321
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1