• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Reakce na Dropnexovu stížnost
Zourkovo Chovani
Příspěvekod Dropnex » 25 črc 2013, 23:52
Dobrý ráno
Chci si stežovat na Zourkovo chovani admin na creative jedna mi postavil hakovy kriz na me resce dukazi tulbklokem poslu zitra az to dostanu od admina zourek mu tomu adminovi neodebral prava a jako mi vsichni vime HK je zakazana znacka a je to trestne to je prvni vec druha vec je ze luigi mi nadaval na tsku a opet sme poslali zourkovi dukazi ako nadaval sam od sebe a zourek mu nedal ban nic jiny admini by to davno udelali a ohledne toho HK byl u toho zourek a videl to TB ze to postavil admin
Prosím o projednani jestli je dobre aby nadale Zourek2 bol zpravcem minecraftu jako hl admin dekuji za odpoved od vedeni gamesites.cz
S Pozdravem Dropnex
http://leteckaposta.cz/726689843
REAKCE:
Za 1.: Toto není hákový kříž ve smyslu propagace nacizmu, protože by musel být šikmo. Toto je starý římský symbol.
Za 2.: Nenapsal jsem ti nic tak strašnýho jako jsi mi nadával slovně ty. Mít tě zrovna po ruce, tak z tebe udělám 2. Napsal jsem jen ať jdeš do p*dele.
Za 3.: Spíš by měl někdo projednat tvoje působení na GS. Alespoň na MC není snad nikdo, kdo by neměl dost tvýho chování - vytahování se a schovávání se za Zourka.
Za 4.: Jak kdo koho za co potrestá není vůbec tvůj problém. Radši se začni starat víc o sebe než o ostatní. Zameť před svým prahem než budeš nosit na jiný.
To je vše.
Původní téma bylo locknuto než jsem stihl reagovat, tak to píši sem, protože jsem chtěl taky vyjádřit svůj názor. Díky.
Příspěvekod Dropnex » 25 črc 2013, 23:52
Dobrý ráno
Chci si stežovat na Zourkovo chovani admin na creative jedna mi postavil hakovy kriz na me resce dukazi tulbklokem poslu zitra az to dostanu od admina zourek mu tomu adminovi neodebral prava a jako mi vsichni vime HK je zakazana znacka a je to trestne to je prvni vec druha vec je ze luigi mi nadaval na tsku a opet sme poslali zourkovi dukazi ako nadaval sam od sebe a zourek mu nedal ban nic jiny admini by to davno udelali a ohledne toho HK byl u toho zourek a videl to TB ze to postavil admin
Prosím o projednani jestli je dobre aby nadale Zourek2 bol zpravcem minecraftu jako hl admin dekuji za odpoved od vedeni gamesites.cz

S Pozdravem Dropnex
http://leteckaposta.cz/726689843
REAKCE:
Za 1.: Toto není hákový kříž ve smyslu propagace nacizmu, protože by musel být šikmo. Toto je starý římský symbol.
Za 2.: Nenapsal jsem ti nic tak strašnýho jako jsi mi nadával slovně ty. Mít tě zrovna po ruce, tak z tebe udělám 2. Napsal jsem jen ať jdeš do p*dele.
Za 3.: Spíš by měl někdo projednat tvoje působení na GS. Alespoň na MC není snad nikdo, kdo by neměl dost tvýho chování - vytahování se a schovávání se za Zourka.
Za 4.: Jak kdo koho za co potrestá není vůbec tvůj problém. Radši se začni starat víc o sebe než o ostatní. Zameť před svým prahem než budeš nosit na jiný.
To je vše.
Původní téma bylo locknuto než jsem stihl reagovat, tak to píši sem, protože jsem chtěl taky vyjádřit svůj názor. Díky.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
-
LuigiB - Zkušený
Reakce na Dropnexovu stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reakce na Dropnexovu stížnost
Ešte ak dovolíš chcem niečo dodať..
On tam dal odkaz na letecku postu a tam na tej fotke (názov - Bez názvu) bolo, ako má multicheat "WeepCraft". Tento cheat dokáže aj zhodiť server, spamovať, etc. Samozrejme, je ešte horší ako nejaký "nodus"!! 

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
CheatHunter , Zakroč ! 

LOYALTY
Best translation ever....Sonic rainboom->Duhové Iskrenie
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
-
MrFredy - Pokročilý
BH666 píše:Ešte ak dovolíš chcem niečo dodať..On tam dal odkaz na letecku postu a tam na tej fotke (názov - Bez názvu) bolo, ako má multicheat "WeepCraft". Tento cheat dokáže aj zhodiť server, spamovať, etc. Samozrejme, je ešte horší ako nejaký "nodus"!!
Kamo tahle
Lama je jenneskodna lama co nevi jak se weepcraft vyuziva

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Tak teď jsem se díval na ten první obrázek. Jako nevím, ale toto hákový kříž není. Toto je znak svatistiky (卍). Znak svatistiky je sice točený jak do prava (HK-nacismus) tak i doleva (svatistika-je to prostě nějaký náboženský symbol).
Co si trochu pamatuju. Znamená to něco, jako znak slunce nebo slunečního kříže.
Je pravda, že to od admina není úplně vhodné, ale možná by jste mohli vědět, že mezi tímto 卐 a tímto 卍 je rozdíl
Je pravda, že to od admina není úplně vhodné, ale možná by jste mohli vědět, že mezi tímto 卐 a tímto 卍 je rozdíl

-
PajaS - Drbna
PajaS píše:Tak teď jsem se díval na ten první obrázek. Jako nevím, ale toto hákový kříž není. Toto je znak svatistiky (卍). Znak svatistiky je sice točený jak do prava (HK-nacismus) tak i doleva (svatistika-je to prostě nějaký náboženský symbol).
Ano ten nenacisticky
Je znak nejakeho nabozenstvi hitler toho zneuzil otocil to a udelal z toho nacisticky symbol

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
zabudol si na 5. nabuduce si pred screenom odinstaluj ten WeepCraft 

-
LordMakaluzo - Zkušený
LordMakaluzo píše:zabudol si na 5. nabuduce si pred screenom odinstaluj ten WeepCraft
Alebo stačí vypnúť MC..

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
On ten znak má počátky někde hoooodně daleko. Co vím, tak ho používali i starověcí egypťani. A kdo ví, jestli ho nevytesávali do skály vedle bizonů pralidi 

-
LuigiB - Zkušený
MOBIL. Tak co se tu teda resi? Admin nic spatneho neudelal a hrac dropnex nebo co je to zac by mel zatic uvazovat, nez neco udela. A ano luigi, ten znak je jeden z prvnich, ktery vymysleli, protoze je jednoduchy. A vymysleli ho nekolik tisic let pr. n. l. Takze dropnexi, Haken Kroise je toceny doprava, ne doleva. Myslim, ze tu neni nic moc co resit a mel by jsi zacit resit svuj problem s CHH, kvuli tvemu WeepCraftu 

-
PajaS - Drbna
Pokud jde o weep, tak to už je vyřešený. Pokud jde o ten HK, tak záleží na tom z které strany se stavěl
Jestli z druhé, než je focený, tak se bude točit do prava, ale nemění to nic na faktu, že se nemusí jednat o propagaci nacismu.

-
LuigiB - Zkušený
LuigiB píše:Pokud jde o weep, tak to už je vyřešený. Pokud jde o ten HK, tak záleží na tom z které strany se stavělJestli z druhé, než je focený, tak se bude točit do prava, ale nemění to nic na faktu, že se nemusí jednat o propagaci nacismu.
Na to nenájdeš dôkaz, že z ktorej strany to staval, takže by už mohli prestaň obvyňovať..

James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Nenájdeš dokaz ani na to , kto to staval 

LOYALTY
-
MrFredy - Pokročilý
Já myslím, že už by to tu někdo mohl v klidu locknout 

-
LuigiB - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2