• Stránka 1 z 1
[V]who jb1
1. Simon nah řekl že za ním máme jít walkem, potom řekl "půjdete ve skupince", asi půlka T teamu šla stále walkem a nikdo z CT je nezabil. Žádal jsem si o mik že proč žádné CT nereagovalo a z nějakého důvodu ani admina Who to vůbec nezajímalo
demo dodam jak bude hltv
demo dodam jak bude hltv
ass
-
kefr8 - Zkušený
[V]who jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: who jb1
Zdar,
co se týče co si tu napsal, tak Simon dal příkaz "běžte ve walku a ve skupince za mnou" čili sem nereagoval a nechal sem to tak jak šal hra.
a zrovna semnou máš problém? šak si tam měl ještě jednoho admina, a stěžuješ si zrovna na mě?
já se napojím a dostanu nějaký příkaz a řeš to hned, já se rozkoukávám co kde jak
co se týče co si tu napsal, tak Simon dal příkaz "běžte ve walku a ve skupince za mnou" čili sem nereagoval a nechal sem to tak jak šal hra.
a zrovna semnou máš problém? šak si tam měl ještě jednoho admina, a stěžuješ si zrovna na mě?

já se napojím a dostanu nějaký příkaz a řeš to hned, já se rozkoukávám co kde jak

-
akafukaelaluka - Mistr
http://hltv.fakaheda.eu/20312-200208154 ... ts.dem.zip 31:32 až 33:22 demo si pusťte na NS ať uslyšíte zvuk
Co se týče Smokeyyho, tak byl v tu dobu stavitel, podle mě když je někdo stavitel tak se má spíš více soustředit na stavění nějaké atrakce. Kdyby stavitel nebyl, tak bych ho tu bez problému zmínil taky.
Co se týče Smokeyyho, tak byl v tu dobu stavitel, podle mě když je někdo stavitel tak se má spíš více soustředit na stavění nějaké atrakce. Kdyby stavitel nebyl, tak bych ho tu bez problému zmínil taky.
ass
-
kefr8 - Zkušený
Admin sľúbi, že bude pozornejší bez ohľadu nato, či na server zrovna prišiel alebo je tam už dlho. Aj keď až taký strašný prehrešok to nebol.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1