• Stránka 1 z 1
Zvýšení rychlosti
Popis nápadu/návrhu/změny:
- Chtěl bych zvýšit rychlost vozidel u SAHP konkrétně Dodge Charger. Důvod? - Když vyčkáváme na dálnici tak kolem nás převážně projíždějí v rychlosti 300+ km/h Dodge charger jede max. 250 s čipem bez vylepšení. Já jsem si kvůli tomu utratil 225K aby se mi to zrychlilo protoze nez se rozjedu tak to taky trvá. Příjde mi nesmysl aby moje vozidlo, na kterém mám vylepšený Turbo,Brzdy,Převodovku + načipovaný aby mi jelo max. 270 + je to High Way patrol vozidlo a jezdí stejně rychle jako Victoria. Poprosím o tom aby se tohle vyřešilo když týpek jezdí 300+ km/h a já s vylepšením 270km/h + rozjezd.
Čeho se návrh týká:
- SAHP Dodge Charger vozidlo (zvýšení rychlosti)
Doplňující informace (obrázky, a další, co nám pomůže se orientovat):
- Kdyby bylo potřeba vidět rychlost není problém dát ale příjde mi to zbytečné.
Díky za případnou odpověď a vyřešení tohoto návrhu/změny/nápadu.
LordNapier
- Chtěl bych zvýšit rychlost vozidel u SAHP konkrétně Dodge Charger. Důvod? - Když vyčkáváme na dálnici tak kolem nás převážně projíždějí v rychlosti 300+ km/h Dodge charger jede max. 250 s čipem bez vylepšení. Já jsem si kvůli tomu utratil 225K aby se mi to zrychlilo protoze nez se rozjedu tak to taky trvá. Příjde mi nesmysl aby moje vozidlo, na kterém mám vylepšený Turbo,Brzdy,Převodovku + načipovaný aby mi jelo max. 270 + je to High Way patrol vozidlo a jezdí stejně rychle jako Victoria. Poprosím o tom aby se tohle vyřešilo když týpek jezdí 300+ km/h a já s vylepšením 270km/h + rozjezd.
Čeho se návrh týká:
- SAHP Dodge Charger vozidlo (zvýšení rychlosti)
Doplňující informace (obrázky, a další, co nám pomůže se orientovat):
- Kdyby bylo potřeba vidět rychlost není problém dát ale příjde mi to zbytečné.
Díky za případnou odpověď a vyřešení tohoto návrhu/změny/nápadu.
LordNapier
-
LordNapier - Amatér
Zvýšení rychlosti
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zvýšení rychlosti
Dle mého zcela zbytečné aby to jezdilo 300+ a pokud někomu naměříš rychlost jako stacionární vozidlo tak musíš počítat s tím než se rozjedeš. A navíc máme chytré radary který dokážou zaznamenat i SPZ. Takže dopadení pachatel nebo předvolání majitele je pak jeden z mnoha kroků které můžeš učinit. 

-
Goldberg - Kolemjdoucí
Goldberg píše:Dle mého zcela zbytečné aby to jezdilo 300+ a pokud někomu naměříš rychlost jako stacionární vozidlo tak musíš počítat s tím než se rozjedeš. A navíc máme chytré radary který dokážou zaznamenat i SPZ. Takže dopadení pachatel nebo předvolání majitele je pak jeden z mnoha kroků které můžeš učinit.
Mě nejde o to aby to jezdilo 300+ mě jde o to aby to vytáhlo na 300km/h. Pak to vozidlo v ničem nevyužiješ a pouze zase musíš si někoho předvolat na stanici a ani se třeba nedostaví. Chci aby byla nějaká RP akce na dálnici a né mimo něj
-
LordNapier - Amatér
Goldberg píše:Dle mého zcela zbytečné aby to jezdilo 300+ a pokud někomu naměříš rychlost jako stacionární vozidlo tak musíš počítat s tím než se rozjedeš. A navíc máme chytré radary který dokážou zaznamenat i SPZ. Takže dopadení pachatel nebo předvolání majitele je pak jeden z mnoha kroků které můžeš učinit.
+ viz. dneska co se stalo že týpek copbaití s Ferarim a z 0 na 300 za sekundu tam je. (byl jsi u toho

-
LordNapier - Amatér
prosím o uzavření této ROOMKY udělám lépe udělanou
-
LordNapier - Amatér
Na žádost zakladatele, topic UZAMYKÁM.
-
Paradizo - Zkušený
• Stránka 1 z 1
Zpět na Návrhy na vylepšení serveru