• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Bades - zneužívanie prav admina + ignorancia hrača bez V
---------------------------------------------------------------------------------
UPOZORNENIE PRE BADESA: Ked budeš komentovat môj prispevok ta chcem od teba dôkazy a nie SLOVO ( napr - že som to ako prvy začal, že som ich provokoval... ) Lebo je to SLOVO PROTI DôKAZU... Obháj sa dôkazom!!! Maš teraz príležitosť tu nám to POSLAŤ.
----------------------------------------------------------------------------------
Prosim si LOCK. Dakujem
UPOZORNENIE PRE BADESA: Ked budeš komentovat môj prispevok ta chcem od teba dôkazy a nie SLOVO ( napr - že som to ako prvy začal, že som ich provokoval... ) Lebo je to SLOVO PROTI DôKAZU... Obháj sa dôkazom!!! Maš teraz príležitosť tu nám to POSLAŤ.

----------------------------------------------------------------------------------
Prosim si LOCK. Dakujem
https://www.youtube.com/watch?v=CLEWmT_8ppM „Je jedno, koľko chýb robíte a ako pomaly napredujete. Stále ste viac vpredu ako niekto, kto sa o nič nepokúša.“
-
Solaris0348 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
On hraje na to ze neni vidět text chat
taky budu psat nadavky do chatu abych nekoho vyprovokoval a pak ho dam forko za voice urazky
jiný brain

- jenicek98
- Kolemjdoucí
-
Sarmi - Mistr
Si sa s koňom zrazil nie? To chceš aby sme ti pridelili osobného admina ktorý bude riešiť každú tvoju krivdu? Chcel som ti ku každému času niečo napísať ale pri tých blbostiach čo si tam popísal ma prešla chuť po druhej mape.
Za provokáciu označuješ keď na teba niekto prehovorí pritom v tvojom hlstats sú dve stránky slova bades.
Na 20 minútovej mape vyčasuješ dve nadávky každú od inej osoby a čakáš že admin rozdá muty? Nehovoriac o tom že na tom TTT keď hovoria traja cez seba nejde občas poznať od koho to išlo. Jediné validné nadávky vidím na začiatku 5. mapy kde sa ale podľa tabu Bades ešte ani nepripojil.
Neviem ako má admin riešiť rdm keď je na druhej strane mapy WH fakt nemáme.
Taký normálny deň na TTT, BaDes nabudúce pôjde radšej do spectu a keď sa niekto bude hrať na hitovanú dá obom účastníkom rovno 0.
Vyriešené.
Za provokáciu označuješ keď na teba niekto prehovorí pritom v tvojom hlstats sú dve stránky slova bades.
Na 20 minútovej mape vyčasuješ dve nadávky každú od inej osoby a čakáš že admin rozdá muty? Nehovoriac o tom že na tom TTT keď hovoria traja cez seba nejde občas poznať od koho to išlo. Jediné validné nadávky vidím na začiatku 5. mapy kde sa ale podľa tabu Bades ešte ani nepripojil.
Neviem ako má admin riešiť rdm keď je na druhej strane mapy WH fakt nemáme.
Taký normálny deň na TTT, BaDes nabudúce pôjde radšej do spectu a keď sa niekto bude hrať na hitovanú dá obom účastníkom rovno 0.
Vyriešené.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 2 z 2 • 1, 2