Volná debata o Counter Strike 2.

Pravidla Surf Serveru

Příspěvekod Draz » 11 úno 2020, 17:18

Zdravím, rád bych zde zahájil debatu a zároveň menší návrh.

Jde o fakt, že na serveru Surf Combat, se nedá normálně komunikovat s ostatními lidmi, protože se na serveru trestá naprosto neadekvátně. Člověk, který něco řekne satiricky nebo užije hanlivého výrazů, je ihned trestán za provokaci či nadávky.
Já se vždy snažím ohradit vůči neobjektivnosti pravidel, avšak admina to nezajímá i když mu podložíte desítky racionálních argumentů. Jediné, co vám řekne je, že ho to nezajímá a máte si podat žádost na fórum.

Abych se dostal k pointě tohoto příspěvku, chtěl bych apelovat na pravidla, které jsem po dlouhém úsilí konečně našel.
Jediný problém, který se v nich objevuje, je bod ,,Je zakázano nadávat a provokovat.". Tento bod by potřeboval trochu zobjektivizovat, protože admini ho moc rádi zneužívají.

Na serveru je dost přátelská atmosféra, ke které samozřejmě patří i škádlení, které ovšem není myšleno vážně. Člověk, který nemá emocionální kvocient na bodu mrazu, by to měl poznat ihned, proto bych byl rád, aby administrátoři nebyli lidi s poruchami autistického spektra, které se nedostatkem emocionálního kvocientu charakterizují.
Provokace je vyzývavý a pobuřující čin, ale rozhodně to není přátelské škádlení, kdy například Čech řekne Slovákovi, že je maďar, za což je následně Čech ihned trestán, i přes to, že Slovák to vezme s úsměvnou reakcí a je mu to v podstatě úplně jedno.

Chtěl bych se hráčů zeptat, zda-li souhlasí s tím, jak jsou hráči trestáni, a zda hráčům přijde adekvátní vyhazovat někoho za to, že řekne vulgární výraz.
Přeci jen je komunitu serveru tvoří z 98% hráči z generace Z, pro které dnes z morálního hlediska nejsou vulgární výrazy nijak pobuřující, a tudíž nemá smysl je za to trestat. Stejně jako trestat někoho za kamarádské škádlení, které není žádná cílená provokace.

Pojďme demokraticky hlasovat o to, jestli by se nemělo změnit to, jak administrátoři trestají ostatní hráče, čímž by se předešlo častému a zbytečnému užívání příkazů pro ban, kick a mute.
Naprosto by stačilo pravidla zobjektivizovat a dát jim striktní význam, provokace a nadávka je tak obecný pojem, že nikdo vlastně neví, co je zakázané a co ne.
Draz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Pravidla Surf Serveru

od Rumcajz » 11 úno 2020, 17:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidla Surf Serveru

Příspěvekod Ajvej » 11 úno 2020, 18:03

Mno.. Na serveru sem to řešil s vámi několikrát, s tebou asi jen jednou. Ono se nadávky řeší aby ten server nějak vypadal. Když tam každý třetí je toxic potom co umře a hned nadává tak prostě tam nemusí hrát a nebo může hrát s mutem. Co se týče vás jako komunity tak si na to ze strany ostatních adminů můžete sami. Jakým způsobem tam tyhle věci řešíte jako např. "muty" je z 99% provokace a další nadávky. Nadávky pokud se mezi sebou lidi na surf combatech jen baví a nebo je to znát s humorem nebanuju. Ale ty sám Drazi nemáš čistý štít a taky sem tě musel párkrát upozorňovat. Když vás ale takhle nechávám tak už pak ani nevíte kdy je to moc a potom co to hráči prostě vadí tak to řeším což vy na to reagujete arogantně a začnete provokovat.

Jinak demokracii moc na internetu řešit nemůžeš. Na to se to tu nějak nevztahuje. :roll:
Surf <3
Ajvej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Draz » 11 úno 2020, 18:47

Já nemam čistý štít a jsem si toho vědom, já teď neřešil sebe, u mně bylo několik mutů adekvátních a respektuju je, vždyť moje chování na serveru je spíš otázka recese, než nějaký cílený provokace, proto je mi to taky jedno.

Reprezentaci serveru neovlivní samotný sprostý slova, ale jejich užití v kontextu, proto mi ty muty přijdou dost bizarní. Co je moc a moc není často nechápe víc administrátor, než hráč, ale tím nechci říct, že vždy.

Demokracii jsem tu nikde neřešil.
Draz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Ajvej » 11 úno 2020, 18:53

Myslel jsem to tvoje "Demokratické hlasování".

Nu vím, že řešíš komunitu. Což já chápu, že občas je to bizární když slyším co tam kdo za co dostal mute. Ale vy ty adminy provokujete a pak se divíte. Kdyby se to tam od začátku řešilo nevulgárně a normálně jako ty tady tak by to tam vypadalo teď jinak.
Surf <3
Ajvej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod callmefany » 11 úno 2020, 22:36 VIP

Draz píše:Člověk, který něco řekne satiricky nebo užije hanlivého výrazů, je ihned trestán za provokaci či nadávky.

Vždy dostanete minimálně varování, ať už ve formě kicku či upozornění do chatu/voicu. Pořiď si nějáký důkaz, tohle ti nevěřím.

Já se vždy snažím ohradit vůči neobjektivnosti pravidel, avšak admina to nezajímá i když mu podložíte desítky racionálních argumentů. Jediné, co vám řekne je, že ho to nezajímá a máte si podat žádost na fórum.

Představ si, že tou žádostí/stížností to dotáhneš dál. Buď ti to bude vysvětleno, nebo dokonce dosáhneš svého a admin zmírní své banování. Argumentováním a pobuřováním celého serveru proti adminovi si jen vysloužíš větší dozor od AT.

,,Je zakázano nadávat a provokovat.". Tento bod by potřeboval trochu zobjektivizovat, protože admini ho moc rádi zneužívají.

"zobjektivizovat".. Nejsme tvoje rodiče, abychom tě vychovávali a tloukli ti do hlavy základy slušného chování. Pokud je nemáš a nedokážeš dodržovat jednoduchá pravidla, něco s tebou není v pořádku. Promiň, ale seznam sprostých slov či "nevhodných" provokací ti tvořit nebudu. Neházej všechny adminy do jednoho pytle, pokud máš na mysli někoho konkrétního, ven s ním.

Na serveru je dost přátelská atmosféra, ke které samozřejmě patří i škádlení, které ovšem není myšleno vážně.

Přátelská atmosféra? Já měl za to, že je to jeden z nejvíce toxických serverů. To, že to "škádlení" nebereš vážně ty neznamená, že to tak vidí i ostatní.

Člověk, který nemá emocionální kvocient na bodu mrazu, by to měl poznat ihned, proto bych byl rád, aby administrátoři nebyli lidi s poruchami autistického spektra, které se nedostatkem emocionálního kvocientu charakterizují.

Zbytečný argument na zesměšnění AT. Pokud chceš něčeho dosáhnout, zkus se tomuhle pro příště vyvarovat. Lehce ti to sráží na vážnosti.. :(

Provokace je vyzývavý a pobuřující čin, ale rozhodně to není přátelské škádlení, kdy například Čech řekne Slovákovi, že je maďar, za což je následně Čech ihned trestán, i přes to, že Slovák to vezme s úsměvnou reakcí a je mu to v podstatě úplně jedno.

Ihned trestán rozhodně není a pokud to nikomu nevadí, není trestán ani později. Řeší se to jen v případě, když se to někoho vážně dotkne a vyvolá to hádku, z čehož už "pobuřující čin" je.

Přeci jen je komunitu serveru tvoří z 98% hráči z generace Z, pro které dnes z morálního hlediska nejsou vulgární výrazy nijak pobuřující, a tudíž nemá smysl je za to trestat.

Máš dětinský pohled na správné chování na veřejnosti. Jsem z generace Z a i tak vím, jak se chovat. Tvůj kontroverzní názor mi nepřijde ani trochu přijatelný.

Drazi, zkus místo combat surfu třeba politiku, určitě by pro tebe našli uplatnění. Celý tenhle topic mi přijde absolutně zbytečný, zase se snažíš jen zviditelnit svými "chytrými" argumenty a znemožnit admin team, což se ti nedaří.
Obrázek
callmefany
Drbna
Drbna

Příspěvekod ZelezoBeton » 12 úno 2020, 08:48 VIP

Čo takto začať od seba? Na serveri sa správať slušne a s ľuďmi s podobným zmyslom pre humor a rovnakým slovníkom sa ísť baviť na ts?
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Volná debata