• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Public#1 / Dyo / Laurinka
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Dyo
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MULTIHACK]
[=] Zabanovany nickname: [Rebel$] Laurinka
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:19886630
[=] Zabanovana IP: 78.45.33.5
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Dobrý den,
Chtěla bych se vás zeptat za co přesně, že jsem dostala ban.. odůvodnění "Cheaty [MULTIHACK]" Je za mě těžce nedostačující, jelikož jsem si jistá, že jsem nic neměla. Nechci být arogantní nebo takhle vyznít ale ráda bych viděla jakékoliv důkazy, kde bych cokoliv použila. Hraji csko už několik let a tohle se mi stalo poprvé.
Děkuji,
Laura.
Nemám VIP.
[=] Dostal jsi trest od admina: Dyo
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MULTIHACK]
[=] Zabanovany nickname: [Rebel$] Laurinka
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:19886630
[=] Zabanovana IP: 78.45.33.5
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Dobrý den,
Chtěla bych se vás zeptat za co přesně, že jsem dostala ban.. odůvodnění "Cheaty [MULTIHACK]" Je za mě těžce nedostačující, jelikož jsem si jistá, že jsem nic neměla. Nechci být arogantní nebo takhle vyznít ale ráda bych viděla jakékoliv důkazy, kde bych cokoliv použila. Hraji csko už několik let a tohle se mi stalo poprvé.
Děkuji,
Laura.
Nemám VIP.
- Laurinka20
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Public#1 / Dyo / Laurinka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public#1 / Dyo / Laurinka
Admin se určitě brzy vyjádří a dodá demo na základě kterého si dostala ban.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Zdravím.
Neměl jsem možnost jsem dát ty DEMA dříve, byl jsem mimo NTB, byl jsem na Phone.
- Buď máš nejlepší sluchátka nebo nevím, koukali na tebe víc adminů. A hodně váhali.
Podle mého co jsem viděl, tak několik kol dáváš samé HS, na de_inferno / de_nuke a pak jak dojde někdo do spect hraješ jak kdyby si to zapl/a dneska.
- Buď zapínáš a vypínáš.
DEMA : http://leteckaposta.cz/633250231
Demo ( Laurinka.dem ) ( čas : 24:14:96 ) Vůbec nevím jak si to mohla vědět, tohle nedává ani nejlepší hráč, to co ty si předvedl/a v tomhle čase. A z ničeho nic si šla OFF.
Demo ( Laura.dem ) ( čas : 14:55:31 ) Hráč Skube. Ano možná jsi viděla jak tam zabil hráče IMPEX, vházíš do dvěří a už máš namířeno a střílíš za běhu.
DEMA se prověří ještě CHH sekci, počkej si na verdikt.
Neměl jsem možnost jsem dát ty DEMA dříve, byl jsem mimo NTB, byl jsem na Phone.
- Buď máš nejlepší sluchátka nebo nevím, koukali na tebe víc adminů. A hodně váhali.
Podle mého co jsem viděl, tak několik kol dáváš samé HS, na de_inferno / de_nuke a pak jak dojde někdo do spect hraješ jak kdyby si to zapl/a dneska.
- Buď zapínáš a vypínáš.
Demo ( Laurinka.dem ) ( čas : 24:14:96 ) Vůbec nevím jak si to mohla vědět, tohle nedává ani nejlepší hráč, to co ty si předvedl/a v tomhle čase. A z ničeho nic si šla OFF.
Demo ( Laura.dem ) ( čas : 14:55:31 ) Hráč Skube. Ano možná jsi viděla jak tam zabil hráče IMPEX, vházíš do dvěří a už máš namířeno a střílíš za běhu.
Čím je život těžší, tím je hezčí.
ADMIN ( 6.2.2020 )
ADMIN ( 6.2.2020 )
-
Nejmen - Pokročilý
Dema budou prověřena v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Nejmen píše:Zdravím.
- Buď zapínáš a vypínáš.
Abych se ještě ke v šemu vyjádřila, csko hraji už přes 8 let. Takže základy a různé prefires na basic místa, kde lidi mohou být tak znám a občas prostě vyzkouším... Sluchátka používám Audio-technica ATH-M50x. Nevím jestli jsou dobré, ale na csgo a celkově 3D zvuk slouží dobře a nemůžu si na ně stěžovat. Mohla bych klidně doložit svůj celkový playtime na hře CS:GO, který je něco přes 2,7k hodin a rank Global Elite, což by taky svědčilo o tom, že nejsem nějáká frnda, která má zapotřebí nějak cheatovat... Mám toho odehráno strašně moc a dost jsem toho prožila.. pár stovek hodin na bhop serverech na csgo a několik tisíc hodin strávených na mapách jako je nuke,cache a Dust. Jestli jde o headshot % tak ten bych měla mít i na hře cs:go velký a myslím, že šel někde i dohledat. Po tolika hodinách člověk, prostě ví, že má mířit na hlavu pokud jde o zbraně jako je ak,deagle,m4 apod.. Pokud by to bylo až moc neuvěřitelné, můžu dodat i sestavu počítače a natočit svůj gameplay/reaction time test.
Děkuji moc za řešení problému, vážím si toho,
Laura.
- Laurinka20
- Kolemjdoucí
Nahkriin píše:Dema budou prověřena v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
Ještě kdybych mohla, tak moje vyjádření k demům:
První demo, kde dám hlavu přes zeď ve squeaky jednomu z hráčů tak to bych spíše považovala za náhodu než skill, každopádně oba dva tam stříleli, takže pohyb o hráčích z enemy teamu byl jasný, nechtěla jsem děrovat ani toho, kterého jsem zabila nýbrž ty co by přicházeli do squeaky z T spawnu.
Druhé demo, kde jsem náhodně střílela a snažila se proděrovat squeaky tak k tomu se ani vyjadřovat nemusím, že to jsem pouze zkoušela a o nic nešlo a jestli jde o toho druhého hráče co jsem tam následně zahlédla ve dveřích tak to šlo pouze o shodu náhod. Děrovala jsem tam po celou tu dobu i ty dveře jsem děrovala a šlo poznat,že když jsem uviděla toho terroristu následně ve dvěřích tak jsem se sama zlekla:D. Pohyb, po mapě, který byl otřesný radši komentovat nebudu.. aspoň vím v čem se zlepšit...

Děkuji za přečtení,
Laura.
- Laurinka20
- Kolemjdoucí
Jako upřímně, nikoho nezajímá jak dlouho hraješ, kolik jsi nahrála a co si vše prožila. Důležité je to co si předvedla na serveru 
Ale když už si to tu uvedla, tak mě by zajímalo, proč když už máš tolik nahráno a tolik zkušeností, střílíš za běhu? Každý ví, že nic trefit nejde, zvlášť ještě s wipem. Ty jsi vystřelila přesně za běhu 2x na hráče okamžitě po vylezení. Tohle mi nepříjde jako náhoda, ale spíše jako triggerbot

Ale když už si to tu uvedla, tak mě by zajímalo, proč když už máš tolik nahráno a tolik zkušeností, střílíš za běhu? Každý ví, že nic trefit nejde, zvlášť ještě s wipem. Ty jsi vystřelila přesně za běhu 2x na hráče okamžitě po vylezení. Tohle mi nepříjde jako náhoda, ale spíše jako triggerbot

-
Nahkriin píše:Jako upřímně, nikoho nezajímá jak dlouho hraješ, kolik jsi nahrála a co si vše prožila. Důležité je to co si předvedla na serveru
Je mi jasný, že to tě to možná nezajímá, já se snažila jen argumentovat a nějakým způsobem jsem se chtěla obhajovat..
Střílení za běhu je snad nemožné, při použití counterstrafingu? Taky bych ráda řekla, že by bylo dobré brát v ohled individuální playstyle odlišných hráčů.. Byla jsem unavená a tak jsem dělala blbosti jak můžeš vidět tak random děrování a marné střílení do blba..Můj playstyle se může lišit od ostatních tím, že ráda si hraji s bhopem a pěknými killy, které by šli použít ve fragmovie. Co jsem na to koukala a ukazovala i kamarádům tak je tam jen jeden podezřelý play a to ve squeaky, když jsem dala hlavu za běhu tomu za tou zdí. Prostě náhoda v těchle hrách hraje taky hodně, a to, že jsem hlavně chtěla na random proděrovat tu zeď jestli náhodou nezabiju ty co vchází dovnitř, které jsem slyšela.
Nechci se s váma tady hádat..nebaví mě to, jen mě opravdu mrzí, že nejste mnoha demům otevření mi příjde a když jdete na to dema kouknout s tím, že to je cheater, tak si vždy může člověk něco najít.
- Laurinka20
- Kolemjdoucí
Na deme cheaty. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]Public#1 / Dyo / Laurinka
Teď už jsem na vás opravdu naštvaná... Zjistit cheaty člověku, který nikdy nic nepoužil z dvou pár vteřinových dem je opravdu smutné.. Po 4/5 dnech jsem tohle opravdu nečekala. Nechci nikoho obviňovat, přece jen jsme jenom lidé a ti chyby dělají, ale tohle mi příjde trošku přes limit.
Na jailbreacích vám tam pobíhají speedhackeři a na publicích hrají obvious ABčkaři a nosmoke hráči ale ban dostane člověk, který je legit a šel si před spaním zahrát na půlhodinky csko...
Chtěla bych poděkovat celému CHH týmu za slepotu.. Když jdete do dema s tím, že to je cheater tak to cheater vždy bude:).
Na jailbreacích vám tam pobíhají speedhackeři a na publicích hrají obvious ABčkaři a nosmoke hráči ale ban dostane člověk, který je legit a šel si před spaním zahrát na půlhodinky csko...
Chtěla bych poděkovat celému CHH týmu za slepotu.. Když jdete do dema s tím, že to je cheater tak to cheater vždy bude:).
- Laurinka20
- Kolemjdoucí
Laurinka20 píše:Chtěla bych poděkovat celému CHH týmu za slepotu.. Když jdete do dema s tím, že to je cheater tak to cheater vždy bude:).
To není pravda. Pokud by ses podívala, tak bys viděla, že je plno ub žádostí, které vyšly vstříc hráčovi a dostal unban.
A pro jistotu jsme ještě koukli na HLTV, kde tam bylo mnohem více situací. Zbytečně tady lžeš.
-
Zdar Laura, a pro příště mi nepiš do soukromých zpráv, nejsem na to zvědavý.
( Ahoj, mohla bych se zeptat jak to vypadá s mojím případem? Pomaličku mě to přestává bavit.. nechápu, že taky nemůžeš první napsat mi, když si mohl poznat, že neandrtálec asi nebudu..Jasný, že žádný cheater by se ti nepřiznal ale takhle mě prostě zabanovat a já tu teď 2 dny řeším unban... )
Jak napsal eXtr3mer, ban oprávněný máš teď dva způsoby co ti tam napsal.
( Ahoj, mohla bych se zeptat jak to vypadá s mojím případem? Pomaličku mě to přestává bavit.. nechápu, že taky nemůžeš první napsat mi, když si mohl poznat, že neandrtálec asi nebudu..Jasný, že žádný cheater by se ti nepřiznal ale takhle mě prostě zabanovat a já tu teď 2 dny řeším unban... )
Jak napsal eXtr3mer, ban oprávněný máš teď dva způsoby co ti tam napsal.
Čím je život těžší, tím je hezčí.
ADMIN ( 6.2.2020 )
ADMIN ( 6.2.2020 )
-
Nejmen - Pokročilý
Asi budu taky slepý, ban oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1