I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]eliska \ jb1

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 13:26

1. Simon povedal aby po otvoreni mreze na mape jail_humor_2k18E sli na sivu farbu na barvickach, pricom hrac eliska sa zastavil a zdrzoval hru. Dostal Kill a následne som dostal od admina poldaseq ban za FK a nahlásil si sám VD ktore nemal mať.
Očividne porušil príkaz a ak bude hltv tak to nájdem na deme. Moje pochybenie bolo v tom, že som nezabil aj druheho, čo vraj aj on mal zdržovať, no nevšimol som si. Admin mi dal insta ban bez moznosti nejakeho riesenia a sám si nahlasil VD. Ak takto sa riešia veci tak len tak dalej :) FK si nedostal, max. neumyselne som tamtemu nadrzoval.. no u teba sorry neplati, a hned banujes.

# 3 "eliska" 583 STEAM_0:1:24404774 0 35:46 25 0

HLTV dodám ak bude
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Zamietnuté]eliska \ jb1

od Rumcajz » 13 úno 2020, 13:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eliska \ jb1

Příspěvekod PoldasQweek » 13 úno 2020, 13:41

2020-02-13 12:48:36 a to preco toto zmenili ? :D sak to je dmnce s tymi pravidlami xD.
2020-02-13 12:48:07 cize pojdete za mnou a potom ked sa da walkem tak oj3b xD.
2020-02-13 12:47:22 ve walku kde ma sloveso?.
2020-02-13 12:46:49 sračka toto.
2020-02-13 12:46:28 demence :D.
2020-02-13 12:46:13 kedy sa menilo to so slovesom?.
2020-02-13 12:45:32 a si sa vraj pohol.
2020-02-13 12:45:30 ja som rikal nehybte sa.
2020-02-13 12:45:03 aj pri reakcii sloveso? :D.
2020-02-13 12:44:34 Kedy sa menilo to so slovesom? :D

Ahoj,z tvého hraní jsem pochopil,že jsi ve hře úplně mimo a proto jsem tě banoval až asi po 5 prohřešcích a to nehledě, že mi psali 3 hráči na steam, že jsi jim dal FK.

Nicméně při hraní na mapě jb_oasis_prefinal2 jsi rozdal několik FK , které jsem ti prominul a neřešil to, jelikož jsi pravidlama absolutně nepolíben, ale to nevadí já ti to vysvětlil, i když jsi na to reagoval jak je nahoře vidět.

O další dvě kola jsi opět na to nachytával, to jsem ti zase vysvětlil 2020-02-13 13:05:21 neměl by si na toto nachytavat. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2
2020-02-13 13:05:15 simon.

Zase jsem ti to vysvětlil a nechal to být.

Ale, aby jsi ve zmiňované situaci zabil mě a hráče, který stál celou dobu na stejným místě už bylo moc, tato situace, šla vyřešit úplně jinak např nás měl oba znevýhodnit a nebo jsi to měl řešit simona co s tím, a né zabít jednoho a říct, neumím trefit dva a ještě zrovna mě,kde jsem aspoň část plnil oproti tomu druhýma hráči, asi odměna, že jsem ti tak pracně vše vysvětloval.

Pokud jsi zde začal hrát po nějaký době, popros nějakýho znalého admina nebo HLSA a určitě ti novinky budou vysvětleny.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 13:47

To, že som si robil srandu mi tu budes pisat ohladom pravidiel, že ich neviem? :D hned ako som sa dnes napojil tak jim carry mi pisal ze vsade musi byt sloveso takže s takymi blbostami tu nechod ze ti hraci pisu na steam :D Si to vyhladaj v logach ked sa nudis. Robil som si z nich srandu a ty si nijako nezasahoval len si bol tiško a raz napisal ze ich nemam nachytavat.
To ze som niekoho nachytal neznamena ze som dal FK ked porusili prikazy...

A k tomu akoze tvojmu FK, ze ty si niečo plnil z časti a on nie, nepis blbosti lebo si to neplnil a simon ti jasne povedal ze sa nebudes blokovat a zebra nešla lebo sa bala kedze si ju blokoval a nasledne sa zavreli dvere.

FK si nedostal a dal si si VD. Ked si to sam napisal ze som druhemu nadrzoval, lebo som mal zabit obdivoch tak prečo si si dal VD? VD za nadrzovanie? a reason banu si das podla seba aby si si dal vd?
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 13:54

Tu mas screen a čas kedy mi to povedal :D ked tebe je zrejme že neviem pravidla podla toho čo pisem, tak musi ti byt aj zrejme ze mam WH lebo to stale vypisujem...aj SH atd...
Kód: Vybrat vše
2020-02-13 13:09:01   zalagovane shcko ci boa.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_oasis_prefinal2
2020-02-13 13:08:29   sri za sh.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_oasis_prefinal2

https://ibb.co/Hn1yV6R

demo: http://leteckaposta.cz/415282879

Určite si za prípadne nadržovanie, nemas davat VD a sam sa zvyhodnovat:)
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod PoldasQweek » 13 úno 2020, 14:04

Dostal jsi ban na 4.h ne za tento jediný prohřešek, to už jsem ti vysvětloval ne jenom tichučko jak ty říkáš, ale i hráči do mikrofonu, kteří ti řekli jak to je, já to jen odsouhlasil, hráči Aimbot jsi dal 2 FK, které jsem viděl, ale bylo ti to vysvětleno+ tato situace, tak jsem ti dal tento reason.

a VD se nerozdávají pouze za FK samotným hráčem, tam může být více faktorů i jako tento, ale to nechám na zvážení druhých.

To je odemně vše.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 14:12

Na jednej strane aspon povedz ze si nebol na servery a ked si prisiel tak si tie fks ani nijako neriesil takze nic si nevidel len on ti napisal na steame, tak ako si to sam napisal. Z toho len vyplyva ze si cakal na ban :D a ešte nakoniec ty čo blokuješ hraca a neplnis prikaz si nahlasis VD.
Je vhodne použiť citát jedneho mudreho človeka:
"Ahoj,z tvého hraní jsem pochopil,že jsi ve hře úplně mimo"

Tak dufam, že aj tie vdcko sa rozdavaju len tak ked z casti plnis prikazy a zdrzujes.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Knedlajs » 13 úno 2020, 14:51 VIP

Ak tomu správne rozumiem, tak obaja tvrdíte niečo iné.
Dodaj časy k tomu demu, v ktorých sa daná situácia s FKom alebo nadržiavaním odohrala, nech môžeme posúdiť, kto nehovorí pravdu.

Čo sa týka slovies, tak to nie je tak, že v každom príkaze musí byť sloveso. Aj reakcia je predsa príkaz a tam sa nič nemenilo. Zmenilo sa len to, že v klasických a často používaných príkazoch ako "Choďte do boxu.", "Doplňujte k rohu." a pod., musíš hovoriť hráčom, čo presne majú robiť (bold). Pretože, keby si povedal len "K sebe.", tak to nič nie je.

To ale neznamená, že sa na to môže nachytávať. Nikto to nebude využívať do doby, kým sa to nepovolí. A to môže byť deň, týždeň, mesiac alebo pokojne aj rok.
Je treba preto povedať, že každému, kto to bude robiť opakovane, vedome a úmyselne, bude zamedzený prístup k CT.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 14:53

Okolo tretej minuty. Je to hned po HVD v prvom kole.
Ja som dal prikaz podte za mnou a potom v čupe a dostali hraci kill. Nie len ja som zabijal tak toto nemal som pouzivat.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Knedlajs » 13 úno 2020, 15:18 VIP

nYcko píše:Ja som dal prikaz podte za mnou a potom v čupe a dostali hraci kill. Nie len ja som zabijal tak toto nemal som pouzivat.

Dobre, tak už vieš, že to nemáš používať, tak to prosím ťa nepoužívaj.

Na deme nie je počuť príkazy, lebo ho točil Simon. Stiahnem HLTV a potom sem napíšem.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2020, 15:47

Ok, pozri a ked som "iba" nadrzoval tomu druhemu hracovi, ktorý sa bal skocit tak preco si hlasil volny den? Plus ani nezasiahol do hry a simonovi nic nepovedal k danej situacii. Rovno ban...
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Knedlajs » 14 úno 2020, 14:16 VIP

-> Hráč eliska šiel po otvorení atrakcie dnu a splnil príkaz.
-> Hráč Dano neplnil príkaz a nešiel. Stál na mieste pred atrakciou => mal mať kill.
-> Hráča Dana si nezabil, pozeral naňho a nadržiaval mu.
-> Následne si zabil úplne bezdôvodne hráča eliska.
-> Nemal si záujem zabiť aj toho druhého hráča, pretože si ho nielen nezabil vtedy, keď si mal (keď nesplnil príkaz), ale ani po kille hráča eliska si sa nijako ďalej nesnažil zabiť hráča Dano.
-> Celý čas si mieril len na hráča eliska a napokon si mu dal úmyselný FK.

BAN za FK oprávnený.
V prípade, že sa niečo podobné zopakuje, dostaneš podstatne dlhší BAN.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]eliska \ jb1

Příspěvekod nYcko » 14 úno 2020, 17:21

Siel dovnutra a splnil prikaz? Lol, tak svojho kamarata este obranuj...vobec ze nezastavil v strede atrakcie, zaco dostal kill. Ale ved mne je to jedno, Len vidno ze ked hrac zastavi a neplni prikaz ma dostat kill. Urcite fk nedostal. :) maj sa krasne a prajem ti viac hodin na JB. Toho druheho mohol zabit simon, mne sa zavreli dvere. GL

Zamitam, LOCK!
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Zamietnuté]eliska \ jb1

Příspěvekod Knedlajs » 14 úno 2020, 18:54 VIP

Dvere sa ti zavreli až dávno potom, čo mal mať kill.
Hráč Dano mal zomrieť hneď, keď neplnil príkaz. A to si ty odignoroval. Keby si ho zabil hneď, keď si mal a nenadržiaval mu, tak by si nedal FK, pretože druhý hráč by mal PP.
Ďalšie dotazy do PM.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy