• Stránka 1 z 1
[Z] Dinoo/akademik
Nick ve hře: Ariana Grande
Odkaz na steam profil: Klik
Věk: 15 let
Steam ID: STEAM_0:0:450521211
Odkaz na Váš HLstats: Klik
Proč chci akademika: Akademika bych chtěl z důvodu toho, abych napravil mojí minulost a mohl se znovu dostat na post administrátora. Jailbreak hraji každý den, na ts jsem aktivní taky každý den. Btw. rank na jb mám globala, jsem 2. v aktivitě.
Něco o mně: Jmenuji se Jirka, chodím pořád na základní školu, poté půjdu na střední školu zaměřenou na IT a výpočetní techniku, možná i robotiku. Jailbreak hraji každý den, pravidla umím, a je to součástí mého života. Jailbreak budu hrát už navždy. Miluju Arianu Grande. ♥
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Gamesites jsem od mého zrušení pár banů dostal, ale už jsem si uvědomil, že to takhle dál nepůjde, pořád dostávat bany, a chtěl bych to napravit.
Proč chci akademika: Akademika bych chtěl z důvodu toho, abych napravil mojí minulost a mohl se znovu dostat na post administrátora. Jailbreak hraji každý den, na ts jsem aktivní taky každý den. Btw. rank na jb mám globala, jsem 2. v aktivitě.

Něco o mně: Jmenuji se Jirka, chodím pořád na základní školu, poté půjdu na střední školu zaměřenou na IT a výpočetní techniku, možná i robotiku. Jailbreak hraji každý den, pravidla umím, a je to součástí mého života. Jailbreak budu hrát už navždy. Miluju Arianu Grande. ♥
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Gamesites jsem od mého zrušení pár banů dostal, ale už jsem si uvědomil, že to takhle dál nepůjde, pořád dostávat bany, a chtěl bych to napravit.
-
DiNooo9 - Spamer
[Z] Dinoo/akademik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dinoo/akademik
Je to velice zanedbaný obsáhlý kokot, který ghoustí s dynym a určitě bych tohohle čuráka na akademika nebral, velice to neumí a chce pokazit portál gamesites

Guh je skurvisinské prase
-
majk159876 - Kolemjdoucí
DiNooo9 píše:Nick ve hře: Ariana Grande
Proč chci akademika: Akademika bych chtěl z důvodu toho, abych napravil mojí minulost a mohl se znovu dostat na post administrátora. Jailbreak hraji každý den, na ts jsem aktivní taky každý den. Btw. rank na jb mám globala, jsem 2. v aktivitě.![]()
NE !!!VŮBEC!! FURT GHOUSTÍ S DYNYM! TO SE NEDÁ VYDRŽET!! TEN DYNY FURT GHOUSTI KDE JSEM TO JE HRŮZAAAAAAAAAAA
jsem frayer
-
Maikkyy25 - Zkušený
Nevěřím ti.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1