Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Admin práva GunGame

Příspěvekod Josto » 15 úno 2020, 15:46

Nick v hre:
Josto

Nick na fóre:
Josto

Nick na steame:
Josto_o

Vek:
30

Steam ID:
STEAM_0:1:533202836

Moja História:
Steam som si kúpil len teraz takže štatistika tam nebude žiadna. Ale na Gun Game 1 serveri je vidieť moju štatistiku a aj čas stravený na tomto serveri.

Moja história banov:
Dostal som dakedy dávno Ban za používanie AB ale to bolo možno 10 a viac rokov do zadu. Bola to túžba vyskúšať aké to je :roll: :D
Niečo o mne:
Ahoj, volám sa Jozef pochádzam zo stredného slovenska konkrétne z Banskej Bystrice. Pracujem Na penzióne nedaleko BB.
Vo voľnom čase rad beham na motorke a v zime na štvrkolke. ( samozrejme okrem hrania CS ). Snažím sa byť v živote neustále spravodlivý a čestný.
Prečo chcem byť Adminom ?
Už dosť dlho hrávam výlučne len na serveroch GunGame (vačšinou 1). Dosť často sa stretávam s tým že tam žiadny admin nie je a pribehnú cheateri prípadne sa vyskytne niekto koho náramne baví team attack. A kedže na týchto serveroch trávim dosť veľa času tak si myslím že by bolo fajn keby som mal práva admina a teda mohol spraviť poriadok keď sa vyskytnú tieto a samozrejme aj dalše prehrešky.

Ďakujem za posúdenie mojej prihlášky.

S pozdravom Josto ;)
Josto
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Admin práva GunGame

od Rumcajz » 15 úno 2020, 15:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin práva GunGame

Příspěvekod Seweee » 15 úno 2020, 16:11

Ahoj, podle hlstats nemáš nahranou potřebnou aktivitu, tedy 20h.. Nahraj ji tedy, nahlašuj do Porušení pravidela za měsíc si případně požádej znovu.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů