• Stránka 1 z 1

[V] Neduplikujú sa itemy...
Zdravím, mám problém ohľadne Minecraft-u. Nejdú mi duplikovať bloky v Creative móde. Keď držím Middle Click (teda Button 3 (Pick Item)), a jazdím po inventári, tak mi to vôbec neduplikuje itemy.
Testované na verziách: 1.8, 1.9, 1.15.2

Testované na verziách: 1.8, 1.9, 1.15.2
- 

Nocker112 - Amatér

[V] Neduplikujú sa itemy...

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz - Patriot

Re: Neduplikujú sa itemy...
Nejde. Keď dám shift + left click, tak mi to len rozdelí položky na istý počet. Takže napr. keď mám stoh položiek, tak mi to rozdelí napr. na 32 a 32. Skúšal som už rôzne kombinácie, dokonca som už postláčal aj celú klávesnicu (doslova) a nič nefunguje. Skúšal som už aj ctrl, space, shift, middle click a nič nejde... Vyskúšal som už aj vymazať zložku .minecraft, a stále nič... Už naozaj neviem čo s tým. Buď zmenili nejakou aktualizáciou tie kombinácie, alebo je skutočne problém len u mňa.
PS: Mám na mysli takéto duplikovanie: https://youtu.be/fF_KEAe988M?t=88 (ale to už asi viete...)

PS: Mám na mysli takéto duplikovanie: https://youtu.be/fF_KEAe988M?t=88 (ale to už asi viete...)
- 

Nocker112 - Amatér

Zkontroluj jestli máš Pick Block doopravdy nabindovaný na Middle Button a případně zkus (pokud máš tu možnost), vyměnit myš od počítače.

- 

DogeTennant - Minecraft HLSA

Pick Block som si z Middle Click prehodil na klávesu R, je mi to tak pohodlnejšie. Skúšal som aj iné klávesy, ale nič nejde...

- 

Nocker112 - Amatér

Vyřešeno, problém byl v tom, že hráč měl "Pick Block" nabindované na klávese a Minecraft neumožňuje tažení a duplikování za pomocí klávesy. Na kolečku, kde je to nastavené defaultně to fungovalo v pořádku.

- 

DogeTennant - Minecraft HLSA

Re: [V] Neduplikujú sa itemy...
NEVIEM CO ROBIM ALE ADMIN MI POVEDAL ZE MAM NAPISAT  A POTOM NA TO KLIKNUT!

- 

SqmaL - Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1