• Stránka 1 z 1
Žádost o práva na JailBreak#1
Zdravím
Nick ve hře : Mr.Koblizek :3
Nick na fórum : mrkoblizek
Profil na fórum : mrkoblizek-u67553.html
Věk : 15 (
prosím o akademii
)
Steam nick : Scooby-Doo
Steam ID : STEAM_0:0:197842570
Odkaz na HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=539
Bany : Ano, jeden ban za MFK... Byla to z mé strany blbost.. Hrál se skok to bazénu s AWP. A jeden vězeň měl nevýhodu, tak šel jako první.
No simon mu říkal co má dělat a pak řekl, skočíte do bazénu. Vězni nikam neskočili, tak jsem je zabil. Pak admin řekl že to byl nesplnitelný příkaz, takže jsem dostal ban k CT na 48h. Ale už jsem se poučil a příště si dám pozor.
Něco o mě : Mám docela dost koníčků. Hraju airsoft, počítačové hry (hlavně csko), občas zajdu někam ven vyvětrat hlavu a prohodit pár vět s kamarády. Žiju v jihočeském kraji. V takové malé vesničce, takže tu máme krásné lesy i krásnou přírodu. Prostě nádhera.
Proč bych se chtěl stát jedním z adminů ? : Je to můj obrovský sen.. Strašně mě baví dělat klid a pořádek, řešit hráče, kteří se chovají, tak jak by neměli. Proto bych se strašně rád stal jedním z AT..
Děkuji za váš čas.
Koblížek
Nick ve hře : Mr.Koblizek :3
Nick na fórum : mrkoblizek
Profil na fórum : mrkoblizek-u67553.html
Věk : 15 (

Steam nick : Scooby-Doo
Steam ID : STEAM_0:0:197842570
Odkaz na HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=539
Bany : Ano, jeden ban za MFK... Byla to z mé strany blbost.. Hrál se skok to bazénu s AWP. A jeden vězeň měl nevýhodu, tak šel jako první.
No simon mu říkal co má dělat a pak řekl, skočíte do bazénu. Vězni nikam neskočili, tak jsem je zabil. Pak admin řekl že to byl nesplnitelný příkaz, takže jsem dostal ban k CT na 48h. Ale už jsem se poučil a příště si dám pozor.

Něco o mě : Mám docela dost koníčků. Hraju airsoft, počítačové hry (hlavně csko), občas zajdu někam ven vyvětrat hlavu a prohodit pár vět s kamarády. Žiju v jihočeském kraji. V takové malé vesničce, takže tu máme krásné lesy i krásnou přírodu. Prostě nádhera.

Proč bych se chtěl stát jedním z adminů ? : Je to můj obrovský sen.. Strašně mě baví dělat klid a pořádek, řešit hráče, kteří se chovají, tak jak by neměli. Proto bych se strašně rád stal jedním z AT..
Děkuji za váš čas.
Koblížek
zdar, jak je ?
Piju šampáňo a najednou tma. Kdo mi tam něco švihnul ?
-
mrkoblizek - Amatér
Žádost o práva na JailBreak#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak#1
Prosím o lock.. Moc na to spěchám.. Vůbec nevím co a jak..
zdar, jak je ?
-
mrkoblizek - Amatér
Re: Žádost o práva na JailBreak#1
Dobre rozhodnutie 

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1