I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Stížnost na Caps(G)lock - zneužití práv

Příspěvekod F3N0M3N » 15 úno 2020, 18:02 VIP

Zdravím, stavěl jsem si v "klidu" na spawnu, kromě toho vzporu na začátku s prvním blokem :D

No hráč pak konečně odešel, chci si stavět a zničeho nic mi tam lítají další cizí bloky, jsem si říkal, tak to asi nevzdal a to byly bloky admina, který je tam neustále tlačil, i když jsem psal jakože, co se děje, co dělá a tak. Pak si tam začal díky admin právům posouvat i můj blok, což už absolutně nechápu. Jasné zneužití práv + stavění do cizí stavby bez jakékoliv domluvy. Pak psal, že mi chtěl pomoct, já ji fakt nepotřeboval. Co se týče toho, že jsem pak bloky odstranil a šel stavět dozadu, to už bylo vykomunikováno přes steam, nechápu, proč tam šel opět i CapsGlock se svým blokem...

http://leteckaposta.cz/215715464

Jinak už před tím si admin nevšiml toho, že byli 2 hráči v kempu s hardem hned na spawnu asi minutu a že tam pak proběhla dohoda mezi dvěma hráči, aby byl jeden z nich odstraněn (dohoda ZM/CT) - již brzy bude nahlášeno v PP.

Díky a přeji příjemný sobotní večer.
F3N0M3N Out.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyriešené]Stížnost na Caps(G)lock - zneužití práv

od Rumcajz » 15 úno 2020, 18:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na Caps(G)lock - zneužití práv

Příspěvekod CapsGlock » 15 úno 2020, 18:23 VIP

Ahoj...

omlouvám se co se stalo jen sem ti chtěl pomoci protože to vypadalo že to nestíháš a pak jsem ti psal i do chatu že sem ti chtěl jen pomoci aby jsi měl kemp a když sem ti udělal střechu a chtěl ti udělat Anti- Bhop vzal jsem tvůj blok který si měl už daný na anti Bhop zato se omlouvám chtěl jsem jen pomoci...
takže za toto nedorozumění se omlouvám je to tak že rád pomáhám hráčům když nestíhají aby si zahráli....

Chyba tedy na mé straně a omlouvám se a budu si dávat větší pozor spíše nebudu hráčům pomáhat stavět aby si to špatně nevyložili...

A k tomu s tím hárdem hráč psal že vlevo spawn se něco děje, chtěl sem přijít nato co se děje proč mi hráč psal tak sem oběhl celý kemp jestli nejsou 3 pak sem zjistil že sou jen 2 a když sem si všiml hardu vlezl tam ZM a hráče zabil...
takže tu se můžu jen omluvit za pomalou reakci za kterou se taky omlouvám...
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod F3N0M3N » 15 úno 2020, 18:36 VIP

CapsGlock píše:A k tomu s tím hárdem hráč psal že vlevo spawn se něco děje, chtěl sem přijít nato co se děje proč mi hráč psal tak sem oběhl celý kemp jestli nejsou 3 pak sem zjistil že sou jen 2 a když sem si všiml hardu vlezl tam ZM a hráče zabil...
takže tu se můžu jen omluvit za pomalou reakci za kterou se taky omlouvám...

dohoda-ct-zm-bb-2-v-hardu-t218713.html
Uvidíme, jak se to tady vyřeší, ale pokud jsi viděl toho ZM zabít to CT, tak jsi si taky mohl všimnout, že se jednalo o dohodu mezi CT a ZM.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod CapsGlock » 15 úno 2020, 18:52 VIP

ohledně toho co si teď napsal psal sem že sem to chtěl řešit ale stal sem bokem pak ZM Zabilo CT a druhe CT zabilo T ale tím že sem stal vedle do kempu sem nevyděl takže NWM jestli hráče hitoval či ne kdybych viděl dohodu tak bych o řešil ale tím že sem byl jen chvilku na serveru asi tak 4 kolo neměl jsem ještě zaplé demo proto že sem ho zapomněl zapnout ....

Jinak řeším jen to co přímo vidím nebo mam natočené to co nevidím nebo si z nějakého důvodu nevšimnu tak to neřeším protože to co se stalo a já nevyděl trestat nemohu a za další ani admini nejsou stroje musí prověřit situaci než jednají všichni na serveru si ale myslíte že lusknete po adminovi a on vyřeší vše do 0,1s tak reagují např.: myši k PC ale, ne admini admin vždy musí danou situaci posoudit a vyhodnotit a pokud něco neviděl tak to prostě řešit nemůže

V situaci když sem ti pomáhal stavět build sem se provinil to vím a za to se omlouvám za toto nedorozumění už pomáhat nebudu aby si to někdo špatně nevyložil...

A ještě jednou se moc omlouvám za vlastně tedy nechtěnou pomoc...

CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CapsGlock » 16 úno 2020, 09:49 VIP

tady dodávám z HLstats můj chat

1) Nedorozumění na spawnu
2020-02-15 17:57:10 fenomen chtel sem ti na spawnu pomioc. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2020-02-15 17:56:04 kamo chtel sem ti pomoci. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley

2) reakce na hard
2020-02-15 17:52:56 uz tam neni. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2020-02-15 17:52:45 jo jaj oni byli 2 v hardu. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2020-02-15 17:51:42 a co ?. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley

CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Twixx » 16 úno 2020, 11:38

Keď docestujem a dostanem sa k Pc tak sem dám verdikt, zatiaľ sa zdržte spamu.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Twixx » 17 úno 2020, 00:50

Čo sa týka adminovej pomoci - admin určite nebude staviať ostatným do stavieb bez toho, aby sa ich najprv opýtal, či to vôbec môže spraviť. Ďalej k tej dohode - admin priamo dohodu nevidel, aj keď je pravda, že danú situáciu mohol riešiť skôr, možno by sa potom predišlo prehrešku.

Sťažnosť oprávnená, s adminom sa porozprávam na TSku.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy